dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
Εγώ για σένα προσωπικά έχω ακούσει ότι βγάζεις τις κοπέλες ρεπό.....ΔΕΝ ΞΈΡΩ!!....οπως οι περισσοτεροι στο Μπου
Εγώ για σένα προσωπικά έχω ακούσει ότι βγάζεις τις κοπέλες ρεπό.....ΔΕΝ ΞΈΡΩ!!....οπως οι περισσοτεροι στο Μπου
....διαδοσεις, μην ακους τιποτα!!!Εγώ για σένα προσωπικά έχω ακούσει ότι βγάζεις τις κοπέλες ρεπό.....ΔΕΝ ΞΈΡΩ!!
Άμα το βρεις, κερδίζεις χαλαρωτικό μασάζ σε ιδιαίτερη περιοχή και με ιδιαίτερο εξοπλισμόΌνομα σου τιι σημαίνει??
....μαγκα μου, σε ρουφιανεψα εγω παραπανω!!!Άμα το βρεις, κερδίζεις χαλαρωτικό μασάζ σε ιδιαίτερη περιοχή και με ιδιαίτερο εξοπλισμό
Υπενθυμίζω ότι το κατανόησες ορθά και δεν έγραψες γλυφοψωλης, οπότε σε παρακαλώ μην γλυφεσαι, δεν ενδιαφέρομαι....μαγκα μου, σε ρουφιανεψα εγω παραπανω!!!
Sorry !!!
Έτσι όπως το γράφεις, στα ελληνικά δε σημαίνει αυτός που γλείφει μουνιά όμως. Σημαίνει αυτόν που γλύφει! Είναι ο γλύπτης δηλαδή, αυτός που σκαλίζει επάνω σε μάρμαρο ή άλλο υλικό και του δίνει τη μορφή.Υπενθυμίζω ότι το κατανόησες ορθά και δεν έγραψες γλυφοψωλης, οπότε σε παρακαλώ μην γλυφεσαι, δεν ενδιαφέρομαι
Κέρδισες έκπτωση σε σκάλισμα μαρμάρινης προτομής της ψωλης σου, τα μπαλάκια δωρεάν.Έτσι όπως το γράφεις, στα ελληνικά δε σημαίνει αυτός που γλείφει μουνιά όμως. Σημαίνει αυτόν που γλύφει! Είναι ο γλύπτης δηλαδή, αυτός που σκαλίζει επάνω σε μάρμαρο ή άλλο υλικό και του δίνει τη μορφή.
Είναι τόσο μικρή που θα πάνε τζάμπα τα υλικά!!!Κέρδισες έκπτωση σε σκάλισμα μαρμάρινης προτομής της ψωλης σου, τα μπαλάκια δωρεάν.
Ανέβασε εδώ φώτο να ξεκινήσω το πρόπλασμα.
βλέπω πολλές φωτο με την οπισθεν!Dyana
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
Να ρωτνηξω κατι,περνατε απο παντου εσεις οι Μακρυτσουτσουνοι και μας χαλατε την πιατσα!
Δηλαδης ημεις οι Ποντικομικρουληδες ψυχη δν εχουμε?????
Εχω αδικο να ουμε!!!!
Μωρό μουυυ σου έλειψα??@dyana10k τι κανεις???
Για πες κανενα νεο,χαθηκες ρε ψυχη!!!!!!!
Σε όλους, μας ελειψες. Στείλε μας καμια σου φώτο, να γίνει της ντισκοτέκ εδώ να ουμε.Καλησπέρα,καλη εβδομάδα και καλό μήνα!!!!!
Υγεία να έχουμε!!
Είμαι η Dyana και σας φιλώ γλυκά τον καθένα ξεχωριστά !!!
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρό μουυυ σου έλειψα??
ΑΑΑΧΧΧΧ καταραμενη ξενητια τι κανεις???????????Καλησπέρα,καλη εβδομάδα και καλό μήνα!!!!!
Υγεία να έχουμε!!
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
Μωρό μουυυ σου έλειψα??
Καλό μήνα κορίτσι!Καλησπέρα,καλη εβδομάδα και καλό μήνα!!!!!
Υγεία να έχουμε!!
6 9 4 6 6 0 6 9 6 6
Μωρό μουυυ σου έλειψα??