Τυπε..... πού γράφεις πού καί που για λογαριασμό τής κοπέλας χαλάρωσε λίγο γιατί είσαι λάθος.
Μία παρατήρηση στα όρια τού λογικού έκανε ό
@Περαματιώτης καί αντίστοιχα διόρθωσε ό
@petergsp όπου τού ζητήθηκαν και πληροφορίες λόγο παλιού αξιοσέβαστου μέλους, ξέρεις συνηθίζετε αυτό εδώ στο bou.com νά ρωτάνε τά μέλη πληροφορίες για κοπέλες.
Αν πάλι έχω λάθος καί γράφει ή Dianna τώρα (πού δεν νομίζω) τότε πραγματικά λυπάμαι γιατί άσχετα πού δεν μου άρεσε ή συνάντηση μαζί τής μου είχε αφήσει τουλάχιστον καλά στοιχεία τού χαρακτήρα τής.
Κρίμα αν άλλαξε.
Μου έχετε γράψει 100 φορές αν δίνω κωλο σε αστείο ύφος....
Είπα ποτέ κάτι?
Ίσα ίσα απαντάω και εγώ σε αστείο ύφος.
Μου έχεις απευθύνει τον λόγο εσύ προσωπικά και να απάντησα έτσι?
Μόνο σε αυτόν απάντησα έτσι γιατί έτσι με προσέγγισε.
Αν με προσέγγιζε σαν εσένα η σαν τον
@Odin_ η σαν τον
@dimigoall η σαν τον
@gamawmetiskaltses η σαν τον
@petergsp η σαν πόσους άλλους μου γράφουν καθημερινά ποτέ δεν έχω απαντήσει ασχημαα. Ούτε μια φορά.
Κι όπως λες και σε εσένα άφησα εντυπωση ότι είμαι καλό παιδί γιατί και εσύ θα ήσουν ευγενικος.
δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να είναι ευγενικός και να μην είμαι.
Ωστόσο δεν πρόκειται να κάτσω να μου λέει κάποιος ότι θέλει και με όποιον τρόπο θέλει επειδή είναι παλιό μέλος.
Ας έρθει ένας όποιος θέλει να μου πει ότι μου μίλησε ευγενικά και εγώ όχι.
Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν έχω όλη μέρα την όρεξη του κάθε περαματιωτη.
Έχω συγκεκριμένη δουλειά εδώ.
Αν δεν σου άρεσε το ραντεβού μαζί μου δικαίωμα σου είναι και το σέβομαι και λυπάμαι για αυτό μακάρι κάποια στιγμή να μου έλεγες τι δεν έκανα καλά να μπορούσα να επανορθώσω.
Γιατί από όλους τους πελατες έχω θετικά feedback ότι περνάνε τέλεια κλπ και θα ήθελα το ίδιο και για εσένα.
Όταν είπε την φράση"άι στο διάολο πουτανακια" πάλι δεν είδα κανέναν να γράφει για αυτόν.
2 φορές έδωσα 2 μέρες που όλη μέρα τα ραντεβού θα κόστιζαν 80€
Έκανα δώρο 2 ραντεβού μισής ώρας.
Ήμουν καλή σκεφτόμουν τον κόσμο τότε...
Πάντα απαντάω αμέσως πάντα απαντάω σε όλους...
Και επειδή δεν άφησα κάποιον να παίζει στο thread μου και να μου πουλάει ύφος έπεσα στα μάτια σου???
Και εμένα με στεναχωρεί που αντί να του πείτε μην πετιεσαι και να προσέχεις το ύφος σου, να μην κάνεις τον έξυπνο και διορθώνεις λάθη χωρίς ουσία αντί αυτου τα βάζετε μαζί μου...