dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.279
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μωρό μου για την κρητική σου!!Δεύτερη συνάντηση με την Νταϊάνα πολύ σύντομα μάλιστα γιατί είχαμε αφήσει εκκρεμότητες ανοιχτές...μύνημα στο viber κλείνουμε πολύ γρήγορα ξενοδοχειο και το δύο ωρο....έρχεται η Νταϊάνα όπως ακριβώς της ζήτησα ντυμένη μαθήτρια...με κοτσιδακια,γυαλακια, κοντή φούστα...με το που την βλέπω στην πόρτα όρθια η σημαία..μου πετάει και την ατάκα κ.καθηγητα έχω πρόβλημα θέλω βοήθεια (σκέφτηκα από μέσα μου τώρα να δεις τι πρόβλημα θα έχεις).
Την βάζω στα γόνατα και ξεκινάει ένα τσιμπούκι μάγκες για σεμινάρια...όλο μέσα να τον φτύνει να με κοιτάει και στα μάτια με τα γυαλιά και η πρώτη κατάθεση δεν άργησε να γίνει στο στόμα...έφυγε στο μπάνιο τα έφτυσε..λίγη κουβέντα και ξανά στον αγώνα για τον δεύτερο γύρο στον οποίο κάναμε αρκετές στάσεις η κοπέλα αντέχει στα δυνατά σφυροκόπηματα και χαστούκια στο κώλο την ιδρώνει την φανέλα και με το παραπάνω.. παίχτηκαν στο σύνολο 3 γύροι στον οποίο με καταθέσεις συνέχεια..θα ξανά γίνει ραντεβού με την κοπέλα γιατι περνάω πολύ ωραία...αυτά ελπίζω να βοήθησα καλά να περνάτε!!!
Σε περιμένω ξανά φιλιά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά