Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Κριτικές έχει η κοπέλα;
Καλημέρα καλέ μου!!Κριτικές έχει η κοπέλα;
Ήμουν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γινότανΚαλημέρα!!!
Ήδη ένας μου έστειλε να του πω πληροφορίες τιμή και πρόγραμμα.....
Και αφού τα έστειλα έστειλα και φωτογραφίες και λέει
"Καλημέρα ευχαριστώ για της φωτό αλλά πολλές φωτό έστειλες …. Και χωρίς αναλ σεβαστό αλλά …….."
Δηλαδή δεν διάβασε εκεί που βρήκε το τηλ μου ότι δεν κάνω αναλ???
Τον έκανα μπλοκ εννοειται,αλλά μετά λένε αααα αυτή δεν θέλει να δουλέψει δεν απαντάει ωραία ..
Πες μου εσύ!!!!
Δεν μας ρίχνει τίποτα προχωράμε καλημερααααα και υγεία μονο!!!!!!!!
Γλυκέ μουυυυυВы очень красивая девушка
Έχουν ανέβει όλες στο προφίλ μου.Κριτικές έχει η κοπέλα;
Ναι έχω!!!!!Έχεις σκουλαρίκι στην γλώσσα η όχι?
Το ειπα και θα το ξαναπω η Dyana ειναι φιλοτιμη!! Εχει φοβερο χαρακτηρα! God blessed Russia!Καλημέρα καλέ μου!!
Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου στο viber να σου στείλω μαζεμένες όσες κρητικές έχουν γραφτεί (9) ώστε να μην ψάχνεις ανάμεσα σε όλες αυτες τις σελίδες!! Καλή συνέχεια!!!
Και ξερεις και να το χρησιμοποιει στο σεξ!!!!!!!!!!!Ναι έχω!!!!!
Να ξερεις η ατζεντα δεν αδειαζει ποτε εχω γραμμενα ονοματα και ονοματα εκει κατω μιλαμε πολλα ονοματα .Με ρωταει ενα φιλος ρε μαλακα στα αρχιδια σου με εχεις γραμμενο .Του απανταω κανεις μεγαλο λαθοσ και σφαλμα στην ατζεντα σε εχω γραμμενο .Με πιανειςαρχιδια άδεια
Και την καλύτερη δουλειά κάνεις!!!Να ξερεις η ατζεντα δεν αδειαζει ποτε εχω γραμμενα ονοματα και ονοματα εκει κατω μιλαμε πολλα ονοματα .Με ρωταει ενα φιλος ρε μαλακα στα αρχιδια σου με εχεις γραμμενο .Του απανταω κανεις μεγαλο λαθοσ και σφαλμα στην ατζεντα σε εχω γραμμενο .Με πιανεις
Υπάρχει τέτοιο θεματικό δωμάτιο???Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α
Η Dyana σου τι κοριτσάκι σου είμαι εδώ και σε περιμένω να κάνουμε όλα αυτά που θα σε κάνουν να ξεχαστείς να ηρεμήσεις και να φύγεις με αρχιδια άδεια...