alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πενταψηφιο εχουμε αγγιξει πλεονΓια λέγε ρε δικηγορε?
Με εχουν μουρλανει στα μπαν και χανω επεισοδια
Πενταψηφιο εχουμε αγγιξει πλεονΓια λέγε ρε δικηγορε?
Με εχουν μουρλανει στα μπαν και χανω επεισοδια
Τι λες ρε παπαραΚαλα σε επιασαν κοτσο οι κολομβιανοι εκει κάτω.
Τουλάχιστον να λες οτι εισαι νδ να ξέρουν ποιους να κοροιδευουν
Εσυ το λες αυτο?Εσυ δεν εισαι μετρο σύγκρισης.
Απλα πιστεύω οτι εχεις το βιτσιο του σπασαρχιδα.
Εσυ ρε μαλακα δεν εισαι δεξιος,ουτε ξερεις βασικα τι εισαι
Σωστή......... και Αν εκτός απ' το τηλέφωνο ...έδινες και το κωλαράκι σου στά μέλη εδώ,Επίσης σκέφτομαι το τηλέφωνο να το δίνω μέσω πμ μονο...
Να είναι μόνο για μέλη της σελίδας κι όχι για επισκέπτες χωρίς account....
Τι λέτε..?
Μολις συνειδητοποιησα οτι σπαμαρουμε το νημα της κοπελας.Ρε παψε να λες ασυναρτησιες.
Εγω στηριζα συριζα και στηριζω ακόμα, ο συριζα απο το 15 εγινε καθαρα ενα κεντροαριστερο κομμα,δεν έγινε τωρα οπως λες κεντρωο.
Οτι τα γαμιολακια οι προδότες εφυγαν και εκαναν τη νεα αριστερά αυτό δεν μας.λεει τίποτα
αγαπη μου ευχαριστω πολυ για το οτι μπηκες στην διαδικασια να μου γραψεις την καλησπερα σου!Καλησπέρα Dyana. Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας. Καλή σταδιοδρομία εύχομαι. Ηρθες στο κατάλληλο μέρος. Τα 10k που λες στο ονομα σου , ειναι να ξέρεις όσα περίπου βγάζει ένα μέσο μέλος του bou μέσα σε λίγες μονο ώρες.. Δεν ξέρω εάν το ήξερες ή αν το διάλεξες τυχαία..
Επιτέλους παντως ένα κορίτσι που μπαίνει με ευγένεια και με ακριβείς και σαφείς υπηρεσίες. Eίχαμε πολλές πλάκες τελευταία, δεν το λέω τυχαία.. Ελπίζω οι υπηρεσίες να ειναι ανάλογες. Ειμαι αισιόδοξος.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Υπάρχει μήπως πρόβλεψη και εμάς τους λίγο πιο ιδαίτερους πελάτες που μας αρέσει η ''ποικιλία'';; Και αλμυρό και γλυκό και έτσι και γιουβέτσι. Δεν ξέρω αν με αντιλαμαβάνεσαι. Εχει δηλαδή απο ολα ο μπαξές ; Aνάθεμα τι θα σου βγάλει ο ρημάδης ο γκούκλης με τις ορολογίες που χρησιμοποιώ...
Κατι τελευταιο σε σχέση με οτι διαβασα για τα χρήματα. Εγώ φροντίζω πάντα να τα έχω σε διακριτό σημείο, στο κομοδίνο , απο την πλευρά που κάθεται η κοπέλα, ώστε να τα βλέπει απο την αρχή και να μην έχει κάτι να σκέφτεται. Και απο όσες κοπέλες (ανεξάρτητες ειδικά) , έχω πάρει, έχει λειτουργήσει σχεδόν με ολες τις κοπέλες. Δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα.
Καλή αρχή και πάλι.
Συμφωνω απολυτα.Παντα τελος.Για μενα ειναι βασικος λογος να ακυρωσω ραντεβου (αν τα ζητησει μπροστά χωρις να τοχουμε συμφωνησει)Πριν από 13-14 χρόνια το μεγάλο όνομα τότε ήταν η Εύα21, Ελληνίδα σταμάτησε νωρίς. Είχαμε κανονίσει ραντεβού και πριν πάω μου ζητάει τα λεφτά μπροστά και σε φάκελο. Της λέω ξέχασέ το και της το ακυρώνω επί τόπου. Κάποια στιγμή που λύθηκε η παρεξήγηση και την συνάντησα, τα λεφτά στο τέλος φυσικά, της εξήγησα πως το να δείχνει class παίρνοντας τα λεφτά στο τέλος ήταν πιο σημαντικό από το να της την κοπανήσει κάποιος μια φορά χωρίς να πληρώσει, το κατάλαβε και το εφάρμοσε. Επί τέλους η όλη διαδικασία μια ψευδαίσθηση είναι, μην τη χαλάς ζητώντας τα λεφτά στην αρχή...
εγω το χω γραψει απο την αρχη παντως δεν το λεω τελευταια στιγμη!!Συμφωνω απολυτα.Παντα τελος.Για μενα ειναι βασικος λογος να ακυρωσω ραντεβου (αν τα ζητησει μπροστά χωρις να τοχουμε συμφωνησει)
Ναι να την ανεβάσεις, είσαι πολύ χαμηλά. . Μόνο σε παρακαλώ οταν το κάνεις , ετοίμασε και ένα μέρος να με κρύψεις κάπου , γιατι θα με κυνηγάει ολο το bou μετά ..αγαπη μου ευχαριστω πολυ για το οτι μπηκες στην διαδικασια να μου γραψεις την καλησπερα σου!
Αυτο το οτι βγαζουν 10κ σε μια ωρα δεν το ειχα σκεφτει...
Να ανεβασω την τιμη λες??????
Χαχαχαχαχα και θα προσθέσω στα έξτρα των υπηρεσιών μου να λέω που είσαι.Ναι να την ανεβάσεις, είσαι πολύ χαμηλά. . Μόνο σε παρακαλώ οταν το κάνεις , ετοίμασε και ένα μέρος να με κρύψεις κάπου , γιατι θα με κυνηγάει ολο το bou μετά ..
Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ καλέ μου εύχομαι υγεία και σε εσένα και να είσαι καλά!!Καλησπέρα Dyana καλός ήρθες!!! Εύχομαι υγεία και καλές γιορτές!!
To ότι έπιασε πρώτο στασίδι δεν πειράζει, να μην κάνει πρώτο ραντεβού πειράζει και κλαίμε με μαύρο δάκρυ οι υπόλοιποι μετάΚαλά εσύ μωρή μαυρόγατα ποτέ προλαβαίνεις και πιάνεις πρώτο στασίδι σε όλες τις πρωτοεμφανιζόμενες ...
Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για το μύνημα σου!να είσαι πάντα καλάΚαλώς ήρθες, ετοιμάσου για γερά νευρα. Εδώ στο Bou το 60% των μελών είναι για να λέει τη μαλακοεξυπναδα του αλλά δεν έχει ουτε 10€ να γαμήσει στο Μεταξουργείο. Άρα μη δίνεις σημασία. Οι τυποι αυτοι με λίγα λόγια αυτά περιμενουν για να περασουν την ώρα τους. Την κάθε κοπέλα που φτιάχνει ένα νέο νημα. Αυτό είναι το βουτυρο στο ψωμί τους! Σε λίγες μέρες θα καταλάβεις ποιοι πραγματικά σου δίνουν τις συμβουλές τους και δίνουν λυση στους προβληματισμους σου και ποιοι θα σου κάνουν τις αποφάσεις σου δυσκολες και θα είναι παντα ανευχαριστητοι!
Συλλεξε πληροφοριες, φτιάξε ένα ωραίο πλαισιο υπηρεσιών χωρίς γκρίζα και παιξε μπαλίτσα. Απλά μην αλλάζεις συνέχεια γραμμη, γιατί δίνεις τόπο στον κάθε έναν εδώ μέσα για να γράφει τη χαζαμαρα του.
Και τακτικά εξετάσεις και παντα μαζί σου για να τις δείχνεις σε οποιαδήποτε πελατη στις ζητήσει. Εδώ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ οι παντρεμένοι είναι οι γεροί πελατες, οι οποίοι είναι κατατοπισμενοι, συνεσταλμένοι και ευσυνειδητοι.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
(σπάνια γράφω σε νημα νεοεισερχόμενης κοπέλας, αλλά εσυ φαίνεσαι πολυ ξυπνια, ευγενική και ετοιμόλογη).
Tύπε άσε την υπομονή και να καθήσεις εκεί που βρίσκεσαι! Ακόμα δεν ξεκίνησε η κοπέλα και θα την στείλεις για απόσυρση;...καλα το πας, υπομονη εχουμε
Επιτέλους!!!Παρακολουθησα τη συζητηση για το πότε πρεπει να πληρωνεται η κοπελα, και σκεφτηκα οτι πραγματι τη σημερον ημερα τα εχουμε κανει σκατα ολα, αμφισβητούνται και γινονται αντικειμενο συζητησεων αυτονοητα πραγματα.
Αν ζητησεις τις υπηρεσιες εκδιδομενης, προπληρωνεις. Απλα, γνωστα, σταθερα πραγματα. Δεν θα συζηταμε τα παντα. Δεν θα αμφισβητουμε τα παντα. Καποια πραγματα ειναι ΕΤΣΙ. Δεν θα αλλαξουμε νόμους και προφητες.
Η λογικη "ναι αλλά αν δεν τηρηθουν οι υποσχεθεισες υπηρεσίες πώς θα παρω τα λεφτα μου πισω" ειναι ακομη χειροτερη.
Μαντεψε.
ΔΕΝ θα τα παρεις. ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.
Αν παιζεις σε αυτο το παιχνιδι, αποδεχεσαι οτι καποιες φορες θα τυχει και αυτο.
Θα την διωξεις, και ΑΝ θελει εκεινη θα σου δωσει τα λεφτα πισω.
Ομορφα και νοικοκυρεμενα.
Γιατι ξερω πολλές περιπτώσεις μπαταξήδων που γαμησαν την κοπελα και την εκαναν, χωρις να πληρωσουν. Αν θελετε να κάνετε παραπονα, κάντε σε αυτους, που χαλασαν την πιατσα παιζοντας το εξυπνοι.
Καθώς και σε καποιους που εγραφαν εδω μεσα υπερηφανοι, οτι ψειριζαν λεφτα απο την τσαντα της κοπελας οσο αυτή εκανε μπανιο.