dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.281
Δηλαδή?Απαρτχάιντ λέγεται αυτό
Δηλαδή?Απαρτχάιντ λέγεται αυτό
Για πείτε αγόρια ...
Μετά την πρώτη φορά,πριν την δεύτερη σας αρέσει σαν ιδέα διάλειμμα με λίγο μασάζ,χαλαρωτικό και μετά body 2 body για να προετοιμαστούμε για το 2ο??
...καλα το πας, υπομονη εχουμεΜε σάλιο και υπομονή
Ελέφαντας γαμαει αρνί
Δηλαδή?
Αα καλά!!!Ρατσισμός
μια διαπιστωση εκανα απλαΚαλημέρα μωρό μου!!
Ευχαριστώ πολύ που μπήκες στην διαδικασία να γράψεις!!
Δεν ξέρω αν το λες για καλό η για κακο!
Το φαγητό μου σίγουρα το τρώω!
Ναι καλέ μου δεν είπα κάτι!!μια διαπιστωση εκανα απλα
αξιεπαινο μαλιστα που αναφερεις αναλογιες σου ωστε καποιος που δεν του αρεσουν οι γεματες γυναικες και μαλιστα οταν ζητουν 100αρικο παει παρακατωΝαι καλέ μου δεν είπα κάτι!!
Όλα τα καλοπροεραιτα σχόλια δεκτά!
Oχι εγώ ούτε ψεύτικες φωτογραφίες θα βάλω,ούτε θα πω ότι αυτό το κάνω και στο ραντεβού δεν θα το κάνω!αξιεπαινο μαλιστα που αναφερεις αναλογιες σου ωστε καποιος που δεν του αρεσουν οι γεματες γυναικες και μαλιστα οταν ζητουν 100αρικο παει παρακατω
Το σκέφτεσαι πολύ ορθά το όλο κονσεπτ μπράβο σου κουκλάκι..Oχι εγώ ούτε ψεύτικες φωτογραφίες θα βάλω,ούτε θα πω ότι αυτό το κάνω και στο ραντεβού δεν θα το κάνω!
Θέλω οποίος έρθει να περάσει καλά και να με ξαναπάρει όχι να πάρω χρήματα "εκβιαστικά" γιατί έτσι θα έχω δουλειά μια βδομάδα...δύο??
Μετά θα μου βγει το όνομα και δεν θα έχω τίποτα.
Θέλω να έχω 10 πελάτες που όταν θα πω δεν το κάνω αυτό να το σέβονται και να μην με πιέζουν όπως μερικοί στα μυνήματα,και από εμένα δεν θα χάσει κανένας εφόσον είμαι του γούστου του!!
Δεν γίνεται να αρέσουμε όλοι σε όλους!!
Μόνο 3 πράγματα ζητάω εγώ και τα προσφέρω αντίστοιχα!!
Σεβασμος-ευγενεια-καθαριοτητα!!
Όλα τα άλλα θα τα βρούμε υπάρχει πολύ θέληση!
Καλή ιδέα, αλλά το πιο ωραίο είναι το αυθόρμητο, κοινώς ότι μας βγει!!!Για πείτε αγόρια ...
Μετά την πρώτη φορά,πριν την δεύτερη σας αρέσει σαν ιδέα διάλειμμα με λίγο μασάζ,χαλαρωτικό και μετά body 2 body για να προετοιμαστούμε για το 2ο??
Ήμουν σίγουρος ότι εσύ θα ήθελες!!!ΕΓΩ ΝΑΙ ΜΕ 10000000 !!
Mπα? Ακομη εδω εισαι εσυ?Το 10k τι σημαίνει;
Χρεώνεις 10k / ώρα;
Θες να μαζέψεις 10k μέχρι να αποχωρήσεις;
Θες να φας 10k ψολες;
Στο διχιλιαρο εχεις μεινει ρε κακομοιρογλου?Για πες μας ρε φιλε,ο χοσε αρμαντο ειναι εντάξει στα καθηκοντα του?η τσαμπα τσεπωσε το 2χιλιαρο?