Κατ' αρχήν καλορίζικη.
Τα Ελληνικά σου είναι μέχρις εδώ σχεδόν αλάνθαστα, άρα μένεις πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αν βέβαια γράφεις εσύ η ίδια εδώ. Και φαίνεται να έχεις και ένα καλό επίπεδο μόρφωσης, αλλιώς θα μιλούσες μεν τη γλώσσα μας σωστά αλλά δεν θα έγραφες το ίδιο. Αυτά για όσους από εμάς δίνουν σημασία σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες (βλ.Μαλβίνα).
Όσο για το ζήτημα με τα χρήματα από την αρχή μπροστά, εγώ κατανοώ την επιφυλακτικότητά σου. Υποθέτω ότι αν γνωριστείς με κάποιους από εμάς και τους κάνεις πελάτες σου, αυτή η ανασφάλεια εκ μέρους σου θα μετριαστεί, αν όχι θα εκλείψει, ανάλογα βέβαια και με ποιόν θα έχεις να κάνεις κάθε φορά.
Εγώ πάντως κατά κανόνα δίνω τα χρήματα στο τέλος, γιατί συνήθως δεν μου τα ζητάνε από την αρχή του ραντεβού, αλλά αν το κάνει κάποια κοπέλα δεν θα το παρεξηγήσω, φτάνει να μη με κάνει να νιώσω μλκς στο τέλος που της τα έδωσα από την αρχή και δεν πέρασα τυχόν καλά μαζί της, οπότε στη περίπτωση αυτή, αυτή θα βγεί χαμένη.
Γιατί το ζητούμενο στη τελική για σένα είναι κάποιος που θα σε συναντήσει να θελήσει να το επαναλάβει κι άλλες φορές. Κι αυτό είναι κατά κύριο λόγο στο χέρι σου (κι όχι μόνο σ' αυτό
) για να συμβεί. Σωστά;
Και μια φιλική συμβουλή: συνέχισέ το έτσι, το πας ως τώρα πολύ καλά και μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, όσο κι αν σε προκαλέσουν. Γιατί πίστεψέ με, θα συμβεί κι αυτό.