dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.281
εξείγησέτο μου αυτό αν θέλεις!!Το βασικό για την οποιαδήποτε κοπελα είναι ότι αποφεύγει το δέσιμο, όταν δεν παίρνει τα λεφτά πριν την μάχη..
εξείγησέτο μου αυτό αν θέλεις!!Το βασικό για την οποιαδήποτε κοπελα είναι ότι αποφεύγει το δέσιμο, όταν δεν παίρνει τα λεφτά πριν την μάχη..
ΧΑ χχαχχα να σου πω την αλήθεια αυτούς τους δύο πάντα τους μπερδεύα
Σας πρόσβαλα γέροντα?
Μάλλον τον άλλον προσβάλλατε.Σας πρόσβαλα γέροντα?
Η κοπελα μπορει να εγκαταλειψει ανα πασα στιγμη το ραντεβου, αν δει οτι στραβωνει η φαση....εξείγησέτο μου αυτό αν θέλεις!!
Τίμια απάντηση!Στο αν το αξίζω τα λεφτά που ζητάω δεν θα απαντήσω κάτι γιατί η κάθε κοπέλα για τον εαυτό της θα σου πει ότι ειναι τέλεια.!
Εγώ θα σου πω πως ότι λέω στο πρόγραμμα το κάνω,πως σέβομαι τον κόπο του κάθε ανθρώπου για να βγάλει 100 ευρω και πως αν εχεις σεβασμο και εισαι ευγενικος και καθαρος θα κανω οτι μπορω για να περασεις καλα...!
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ που λες την γνώμη σου και αυτό που σκέφτεσαι...!!Καταρχην διακρινω ωραια αυρα απο τη κοπελα μακαρι να επιβεβαιωθει κ απο κοντα..
Επι την ευκαιρια να πω χωρις να θελω κρινω τις επιλογες καθε κοπελας οτι για μενα προσωπικα δεν υπαρχει πιο ντεκαβλε/turn off απο το να δινω τα λεφτα στην αρχη σε cg ..ακομα κ αν πρεπει να τα αφησω στο τραπεζι κ να τα παρει στο τελος.
9/10 φορες πληρωνω στο τελος με ανεξαρτητες που συναντω ακομα κ για πρωτη φορα..
*επισης ισχυει ,οχι απολυτα αλλα σε (πολυ)μεγαλο βαθμο αυτο που ανεφερε ο συναδελφος οτι προπληρωμη=φολα
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ειλικρινά θέλω ότι σε κάποιον δεν φαίνεται ωραίο να το συζητάμε θέλω να φτιάξω άλλη σχέση με τον κάθε έναν ξεχωριστάΓενικα μιλουσα επειδη το εφερε η κουβεντα,τωρα εσυ αν οντως πρωτη φορα ξεκινας κανε αυτο που αισθανεσαι καλυτερα κ μετα νομιζω οταν παρεις το «κολλαει» θα σου ειναι αδιαφορο..
(Αν ειναι να γινει η στραβη ...πολυ πιθανο να γινει κ αφου εχεις παρει ηδη τα λεφτα στα χερια)
Προσωπικα δεν προσβαλλομαι αλλα μου χαλαει την ψευδαισθηση με το καλημερα )
Και φυσικα αν «καιγομαι» να συναντησω μια συγκεκριμενη κοπελα θα το κανω κ με αυτους τους ορους.
κομμαντο τι λες να μπουμε,να κανουμε τεστ-ντραιβΤο βασικό για την οποιαδήποτε κοπελα είναι ότι αποφεύγει το δέσιμο, όταν δεν παίρνει τα λεφτά πριν την μάχη..
Καλωςσηρθες κουκλα!!Καλησπερα αγορια.!
Πολυ συντομα (εντός της καινούργιας εβδομάδας) θα ξεκινήσω ραντεβού σε όλη την Αθήνα.
Θα σας πω μερικά πράγματα για εμένα και το πρόγραμμα που προσφέρω και θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά.
Όνομα : Dyana
Εθνικότητα: Ρωσσία
Ύψος : 1.58
Βάρος : 62kg
Μαλλιά : Ξανθά
Μάτια : Πράσινα
Στήθος : 85/Α
Νούμερο Παπουτσιού : 37
Εκσπερμάτιση στο σώμα (εκτός πρόσωπο) : ΝΑΙ
Εκσπερμάτιση στο στόμα : ΝΑΙ
Γαλλικό φίλί (με γλώσσα) : ΝΑΙ
Μασάζ προστάτη : ΝΑΙ
Μασάζ (χαλαρωτικο & body to body) : ΝΑΙ
Αυτοικανοιποιηση/αυνανισμός : ΝΑΙ
Στάση 69 : ΝΑΙ
Πολύωρες συναντήσεις : ΝΑΙ
Μπορούν να γίνουν 2 φορές σεξ εντός μίας ώρας χωρίς έξτρα χρέωση.
ΤΙΜΗ : 100 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ RIMJOB-ANAL ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΑ.
Θα ανεβασω μεσα στην μερα φωτογραφίες.
Τηλ επικοινωνίας θα ανέβει μόλις ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των ραντεβού.
(Για οποια περαιτέρω διευκρινηση γράψτε μου στα σχόλια θα χαρώ πολύ και απαντάω σε όλους!!)
Εντάξει μωρό μου,όταν κλείσεις ραντεβού πες μου ότι είσαι ο "zeus07" από το forum και θα πληρώσεις στο τέλος εσύ αν είναι αυτό το πρόβλημα σου!!Όταν πας στην καφετέρια, πρώτα πληρώνεις και μετά σου έρχεται ο καφές;
Και αν το παράδειγμα πιο πάνω έχει διαφορες με την περίπτωση υπηρεσίες και πληρωμή εκδιδομενης πελάτη, θα συμφωνήσω, σαφώς η εκδιδομενη θέλει να προστατευτεί αλλά και από την αλλην δε κόβει και καμιά απόδειξη στο τέλος. Όπως στον καφέ μαζί με τα ρέστα στο τελος έρχεται και η απόδειξη .
Ο νοών νοείτο.
Ευχαριστώ παραααα παραααα πολυυυυ!!!Καλωςσηρθες κουκλα!!
Καλησπέρα μωρό μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το όμορφο σχόλιο σου !!Καλώς ήρθες dyana ,πολύ ωραία η είσοδος σου , γράφεις καλά με σωστό ειρμό σκέψης ,καλές οι υπηρεσίες που οριοθέτησες σε τιμή καλή και δεν ξέρω τον λόγο αλλά κάτι μου λέει ότι θα κάνεις πολλούς να ξεχάσουν άλλα cg που τα έχουν σαν ινδάλματα . Προσωπικά θα προσπαθήσω να σε κλείσω όσο το δυνατόν συντομότερα μόλις ανακοινώσεις την έναρξη . Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα μέλος αλλά τα χρήματα πάντα τα αφήνω σε εμφανές σημείο όταν έρχεται η κοπέλα για να τα δεί . Σου εύχομαι καλή τύχη σαν cg και από εσένα και μόνο ,εξαρτάται αν θα έχεις πελατεία 'η όχι .
Αν δεν έβγαλες άκρη μωρό μου στείλε μου πμ!!Οι φωτο των πρωτων σελιδων φαινονται σε ολους;
Γιατι σε μενα οχι
Περίμενω πρώτα να δω βυζομασχαλο..κομμαντο τι λες να μπουμε,να κανουμε τεστ-ντραιβ