dyana10k
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2023
- Like
- 7.283
Poia mera les na einai?ok,βαλε με για το δευτερο τοτε.
Poia mera les na einai?ok,βαλε με για το δευτερο τοτε.
το μερος το ξερεις παντως,η μερα να ειναι πεμπτη.Poia mera les na einai?
Έφτασε η ώρα!ΛΟΙΠΟΝΝΝ!!!!
Καλησπέρα μωρά μου!!
Σαν μεγάλο ευχαριστώ,αυριο έχει μισή ώρα δώρο από εμένα.!
Αν κάποιος θέλει να κάτσουμε παραπάνω πληρώνει την διαφορά !!
Κάντε like εδώ και το βράδυ θα κάνω την κλήρωση για 2 νικητές!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα
Συγχαρητήρια θα περιμένουμε κ εμειςΤέλος ψηφοφορίας!!!!
Νικητής 1) @Cheng
Νικητής 2) @OversizeX777
Οι 2 νικητές να μου στείλουν εδώ στο bou pm να κανονίσουμε τα ραντεβού μας!!!
Σύντομα θα έρθει η ημερομηνία για την μια μέρα που θα κάνουν όλα τα ραντεβού 80€/ώρα σαν δεύτερο ευχαριστώ στον κάθε ένα ξεχωριστά.!!!
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ και πάλι!!
Καλό ξημέρωμα σε όλους και φιλιά πολλά!!!
D y a n a
6946606966
Μπραβο ρε παιδες... Καλα να περασετε κ σιγουρα δεν θα το μετανοιωσετε!!!Τέλος ψηφοφορίας!!!!
Νικητής 1) @Cheng
Νικητής 2) @OversizeX777
Σύντομα θα έρθει η ημερομηνία για την μια μέρα που θα κάνουν όλα τα ραντεβού 80€/ώρα σαν δεύτερο ευχαριστώ στον κάθε ένα ξεχωριστά.!!!
D y a n a
6946606966
Ρε συ Eros82 πως την πατησαμε ετσι κ δεν κερδισαμε?? Like ειπε η κοπελλα να κανουμε κ εμεις βαλαμε καρδουλες κ αγαπες χαχαχχαχαχ πλακα κανω!!!!!Συγχαρητήρια θα περιμένουμε κ εμεις
Άλλη φορά!Ρε συ Eros82 πως την πατησαμε ετσι κ δεν κερδισαμε?? Like ειπε η κοπελλα να κανουμε κ εμεις βαλαμε καρδουλες κ αγαπες χαχαχχαχαχ πλακα κανω!!!!!
Σας έβαλα και με τις καρδούλες!!!Ρε συ Eros82 πως την πατησαμε ετσι κ δεν κερδισαμε?? Like ειπε η κοπελλα να κανουμε κ εμεις βαλαμε καρδουλες κ αγαπες χαχαχχαχαχ πλακα κανω!!!!!
Θα περιμένουμε...νιώθω ότι ένας από τους επόμενους νικητές θα είμαι κ εγωΣας έβαλα και με τις καρδούλες!!!
Για δείξε μας που το λέει αυτό?Οι άνθρωποι που γνώρισαν το κορίτσι είπαν ότι έχει μια ουλή στο πρόσωπό της; Πώς είναι το πρόσωπό της;
Χαλάρωσε κορίτσι μου. Ήταν σε μια από τις αναρτήσεις νωρίτερα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και ρώτησα. Δεν υπάρχει λόγος να αντιδράς υπερβολικά. Αν δεν είναι αλήθεια, απλά πες ότι δεν είναι αλήθεια. Και όχι δεν ζητάω μόνο τιμές έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες που προτείνονται εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να επιτίθεσαι προσωπικά στους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έκαναν μια ερώτηση σχετικά με την εξωτερική σου εμφάνιση, όπως είναι αναμενόμενο σε αυτού του είδους τη δουλειά.Για δείξε μας που το λέει αυτό?
Βάλε ένα screenshot.
Επίσης το πρόσωπο μου ειναι σαν να βγήκα από τρακάρισμα έχει και κάτι ρουλεμάν που ακόμα δεν τα χουν βγάλει.
Εσύ πάντως βλέπω ΕΧΕΙΣ γράψει σε 7-8 νήματα κορίτσιων και ρωτάς μόνο τιμες.....
Είσαι αυτό που στα μαγαζιά λένε βολτατζιδες εσύ κατάφερες να γίνεις βολτατζης και σε forum .
Άντε γεια.
Καλα να περασουν οι μυστες!!!!!!!Τέλος ψηφοφορίας!!!!
Νικητής 1) @Cheng
Νικητής 2) @OversizeX777
D y a n a
6946606966
Η κοπελα οπως εχω γραψει παλαιοτερα,σαν προσωπο ειναι καθημερινο,αλλα με ΜΑΤΑΡΕΣ και βλεμμα προστυχο!Οι άνθρωποι που γνώρισαν το κορίτσι είπαν ότι έχει μια ουλή στο πρόσωπό της; Πώς είναι το πρόσωπό της;
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΘΕΟΣ !!!!!!!!Επίσης το πρόσωπο μου ειναι σαν να βγήκα από τρακάρισμα έχει και κάτι ρουλεμάν που ακόμα δεν τα χουν βγάλει.
Παπαριες λες..... Πες ονοματα των ανθρωπων που λες ρε μιστερ αλλιως τραβα ρουφα το αυγο σου....Οι άνθρωποι που γνώρισαν το κορίτσι είπαν ότι έχει μια ουλή στο πρόσωπό της; Πώς είναι το πρόσωπό της;