slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
Αστα αυτα!Όταν θα πω για κωλο θα έχει πάρει το προφίλ μου κάποιος άλλος χαχαχαχαχαχαχα
Βαθια μεσα σου,αλλα πολυ βαθια το θελεις και θα ενδωσεις καποτες!
Αστα αυτα!Όταν θα πω για κωλο θα έχει πάρει το προφίλ μου κάποιος άλλος χαχαχαχαχαχαχα
Τα λεω τα ακουνε αλλοι.....Εχουμε βρεθει καμποσες φορες!
Πλακα κανουμε και η Dyana παιζει το παιχνιδι!!!!!!!
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις ΒΡΟΝΤΑ,ειναι πολυ εδω μεσα!Τα λεω τα ακουνε αλλοι.....![]()
Τι θα κάνεις στο κωλαρακι μου δεν κατάλαβα?Κοιτα να δεις τωρα... Αλλα ειχα για το Σ/Κ τωρα με βαζει σε πειρασμο κ εμενα... Να κρατησω δυναμεις κουκλα??? Κ να σου πω... Οσο για το κωλαρακι σου θα του κανω τα ιδια κ θα μας αρεσει...![]()
![]()
Τιποτα μωρε μονο να στο παραβιασει θελειΤι θα κάνεις στο κωλαρακι μου δεν κατάλαβα?![]()
Φιλακια στα κωλομαγουλα κ λιγα μπατσακια τοσο οσο.. κ μετα παλι φιλακιαΤι θα κάνεις στο κωλαρακι μου δεν κατάλαβα?![]()
Φιλακια στα κωλομαγουλα κ λιγα μπατσακια τοσο οσο.. κ μετα παλι φιλακια![]()
Γιατί τι έπαθες??Αυτό μάλιστα! Περισσότερα δώρα και περισσότεροι νικητές είναι τέλειο, ακόμα και αν προσωπικά δεν μπορώ να να συμμετάσχω στο ολοήμερο.
Ας πούμε ότι η καθημερινότητα δεν μου το επιτρέπει. Γκουχ γκουχΓιατί τι έπαθες??
μπορω να εκφρασω την αποψη σου σ αυτο?Το μισάωρο με κλήρωση σε εναν η το 80€ για όποιον / όσους θέλουν για μια μερα?
Βλέπεις κανέναν να ρωτάει πριν μιλησει??μπορω να εκφρασω την αποψη σου σ αυτο?
Ακούω!!!μπορω να εκφρασω την αποψη σου σ αυτο?
ναι αλλά δεν μας είπες ποιο δώρο σε ενδιαφέρει ψηλέ μου εσύ!!!Διαγωνισμο βλεπω,ωραια.
Επιλεγω τον λαχνο Α344ΙΙ/55,μην παρει κανεις τον ιδιο.
σχετικα με το δωρο της κοπελας ηθελα να πω την γνωμη μου φιλαρακι μουΒλέπεις κανέναν να ρωτάει πριν μιλησει??
Πες ρε αδερφε
νομιζω το δωρακι μιση ωρα ειναι καλυτεροΑκούω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι αλλά δεν μας είπες ποιο δώρο σε ενδιαφέρει ψηλέ μου εσύ!!!
η αληθεια ειναι οτι δε ξερω τα δωρα,για χαβαλε εγραψα. για πες ωστοσο...ναι αλλά δεν μας είπες ποιο δώρο σε ενδιαφέρει ψηλέ μου εσύ!!!
Μισή ώρα δωρεάν σε έναν.η αληθεια ειναι οτι δε ξερω τα δωρα,για χαβαλε εγραψα. για πες ωστοσο...
ok,βαλε με για το δευτερο τοτε.Μισή ώρα δωρεάν σε έναν.
Το άλλο να ορίσω ΜΙΑ μέρα και να παίρνω 80€/ώρα σε όποιον προλάβει αυτή την μέρα να έρθει!
Poia mera les na einai?ok,βαλε με για το δευτερο τοτε.
το μερος το ξερεις παντως,η μερα να ειναι πεμπτη.Poia mera les na einai?