sakisvallas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Hi Marina can you tell me what programm you are doing and how much it costs ?? You want to give me your cellphone to make an appointment;;
. Good morning Marina please give me your number Phone for appointment today... Send me messageGood morning boys
Tomorrow is the last day we work
Back to Athens on November 11
Για να δω ρε φιλε μακαρι να απαντησειΚάνε υπομονή φίλε θα Σου απάντηση αλλα έτσι και αλλιώς φεύγουν νομίζω Τέλος του μήνα. αλλανθα ξανά έρθουν.
απο οτι λεει αυριο την κανει ;) οποτε μαλλον σημερα θα το ριξουν εξω τα κοριτσιαΓια να δω ρε φιλε μακαρι να απαντησει
Λες κουμπάρε να κάνουν κάνα πάρτι με προσκεκλημένω τον πορνοσταρ Παναγο!απο οτι λεει αυριο την κανει ;) οποτε μαλλον σημερα θα το ριξουν εξω τα κοριτσια
Αρα με το πουλι στο χερι θα την βγαλω...ε ρε πουστη μουαπο οτι λεει αυριο την κανει ;) οποτε μαλλον σημερα θα το ριξουν εξω τα κοριτσια
εγω ξερω αλλα δεν μιλαω ο παλουκι λουκ παντου χώνεταιΛες κουμπάρε να κάνουν κάνα πάρτι με προσκεκλημένω τον πορνοσταρ Παναγο!
θα είναι μια υπέροχη παρτουζα 4 αδα με τζακούζι!!!! Τσόντα κανονική!!!εγω ξερω αλλα δεν μιλαω ο παλουκι λουκ παντου χώνεται
We will waitGood morning boys
:-* :-* :-*11.11 .. can't wait !
;) :-*We will wait
Good morning boys
Ξέρεις κάποιος, ποιά από τις δύο είναι η κυρία που βλέπουμε;Good morning boys