TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σαλεμ ειπαμε ;) εχει και πισω πορτα να την κοπανησω ευτηχωςΜέρος έχουμε βρει πριαμο Ηλιούπολη η σαλεμ
σαλεμ ειπαμε ;) εχει και πισω πορτα να την κοπανησω ευτηχωςΜέρος έχουμε βρει πριαμο Ηλιούπολη η σαλεμ
για τιμημενοι δεν ξερω :- για τιποτα ντοματες της εχουμε σιγουρα θα κανουμε και χωριατικη σαλαταΜε τη κριτική αυτή που θα γράψουμε για Μαρίνα Κάτια πάμε για τιμημένα μελοι του bou σογουρα
φέρε κάμερα εσύ action να τραβήξουμε τη τσόνταγια τιμημενοι δεν ξερω :- για τιποτα ντοματες της εχουμε σιγουρα θα κανουμε και χωριατικη σαλατα
ναι της στέλνεις μυνημα στα αγγλικά καλύτερα και περιμένεις να σου στείλει το τηλέφωνο.Καλημερα μαγκες για να βρω το τηλ απ τις κοπελες στελνω μηνυμα και περιμενω απαντηση??Ειμαι καινουριος και δεν ξερω ακομα πως λητουργει το σαιτ
Ευχαριστω φιλε εστειλα μηνυμα...περιμενω απαντησηναι της στέλνεις μυνημα στα αγγλικά καλύτερα και περιμένεις να σου στείλει το τηλέφωνο.
Μην το σκέφτεσαι.καλημερα συναδελφοι.
λεω να παρω ενα σιαλις κ να τις παρω να τις γαμαω 2 ωρες.
τι λετε ?
Μην το σκέφτεσαι.
απο οτι εχει γραφτει φευγουν 30απ οτι διαβασα , εφυγαν αλλά θα ξαναγυρίσουν Νοέμβρη σωστα?
Ευχαριστω πολυ για την πληροφόρηση,απο οτι εχει γραφτει φευγουν 30
Δωσε μου το κιαλις παω εγω για σεναΕυχαριστω πολυ για την πληροφόρηση,
την επομενη φορα, τωρα δεν τισ προλαβαινω ειμαι εκτος Αθηνας.
Δωσε μου το κιαλις παω εγω για σενα
Φίλε της έχω στηλει 2 φορές μήνυμα να μου πει πρόγραμμα και να δώσει τηλ να κανονίσουμε ραντεβου και δεν έχει απαντήσει από χθεςΚαλησπέρα θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλέφωνο σου