baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.242
- Πόντοι
- 5.097
ξέρω τι πάς να κάνεις,σταμάτα το.δεν μπορω,εχω δουλειες.
ξέρω τι πάς να κάνεις,σταμάτα το.δεν μπορω,εχω δουλειες.
σκέφτομαι να ανοίξω τον λέβητα 24/7 σταθερά στους 21 βαθμούς τι λές?
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
Να ξέρεις ότι μας διαβάζει σίγουρα και η γκόμενα η Χατζηστεφανή. Είναι open mind
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
Άμα σου επένδυσε ο Βαφειάς κάνε τοσκέφτομαι να ανοίξω τον λέβητα 24/7 σταθερά στους 21 βαθμούς τι λές?
Λες να ζαχαρώνει να επενδύσει στο κορμί εεεχχχμμμ στο σάιτ του Αντισθένη ?Να ξέρεις ότι μας διαβάζει σίγουρα και η γκόμενα η Χατζηστεφανή. Είναι open mind
σκέφτομαι να ανοίξω τον λέβητα 24/7 σταθερά στους 21 βαθμούς τι λές?
Λες να ζαχαρώνει να επενδύσει στο κορμί εεεχχχμμμ στο σάιτ του Αντισθένη ?
Ωωωωω πούτσα (χαρές από Αντισθένη φαντάζομαι τώρα )δυστυχως ο αντισθενης ανηκει στην lgbt κοινοτητα
Είσαι ο Dragon Den των νημάτωνε.τρενο παει το νημα , και ακομα θελουμε 6 μερες για το επομενο επεισόδιο
ναιΔεν ειχε παλια και κατι αντιστοιχο με τον Κωστοπουλο ως μεντορα-μεγιστανα επενδυτη? πριν αρχισει να κανει τον ντι τζεϊ στην επαρχια για να φαει ενα ζεστο πιατο φαϊ.
θυμαται κανείς ονομα εκεινου του παιχνιδιου?
νομιζω στην Αμερικανικη εκδοση ο κριτης ηταν ο Τραμπ.
otan εχεις να κανεις με ντενεκεδες.
Εδώ έκανε μαλακία ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας.Ντενεκέ έπρεπε να φέρει σαν προϊόν.Κλασσικό τσίγκινο ντενεκέ με ανάγλυφο τη βεργίνα.Και να το πουλάει 15$ την απλή έκδοση.30$ τη μεσαία και 50$ τη σπέσιαλ.Και να τους λέει το καλύτερο αποθηκευτικό μέσον για ελληνικά προϊόντα.Οπότε μαζί με αυτά που πούλαγε ούτως ή άλλως θα τους ανάγκαζε να παίρνουν και τον ντενεκέ να τα αποθηκεύουν.Λάδι,φέτα.Και μετά θα τους πουλάει και καφάσια για τις μπύρες και τα γάλατα.otan εχεις να κανεις με ντενεκεδες.
Να ρωτήσω κάτι, με όλο το θάρρος; Έχεις καμία σχέση με την οδό Μεταξά στη Γλυφάδα;ηταν τετοια η συγκινηση του κοσμου και η προσμονή για αυτο το παιχνιδι που εχθες το ειχε σε επαναλληψη ...
και οχι μονο αυτο , αλλα έχει και δευτερο επεισοδιο την άλλη εβδομάδα
Χαχαχα!! αυτο ειναι!ναι
ο Υποψήφιος