Νέα

Dr. House

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ αυτή τη σειρά την έχω πάνω απο πρίζον και 24 κλπ κλπ
Μιλάμε για καταπληκτικό σενάριο, ευρηματικό, ζωντανό, δηκτικό, μες στην ειρωνεία και ενίοτε με κοινωνικούς προβληματισμούς!!

Ξενέρωσα βέβαια λίγο που αλλάξαν τους γιατρούς στον τελευταίο κύκλο, γιατί τους είχα συνηθίσει, αλλά ουδέν μονιμότερο του προσωρινού...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
παρα πολυ καλησειρα απιστευτος ο τυπος και πολυ πονηριδης ο μουνακιας.... :2funny: :2funny:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες μέχρι ποιο επισοδειο έχει φτάσει ξερετε?εκλεισε και το γαματο και παίζει ενα μπέρδεμα...

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Η αγαπημενη μου σειρα!!

Στην Αμερικη ειναι στον 6ο Κυκλο και το 8ο η 9ο επεισοδειο θα παιχτει στα μέσα Ιανουαριου

Καλη Χρονια :rockon:

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενα ευστοχο σχολιο που ακουσα καπου ειναι οτι το grey's anatomy to γραφουν γυναικες και εκει οι αντρες γιατροι ειναι παιδαροι mc-dreamy και mc-steamy, ενω στον house που τον γραφουν αντρες η διευθυντρια ειναι μια super hot γυναικαρα  :dancing:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
σαν την 13 δεν εχει

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
οντως αυτη ειναι η πιο ωραια
ασε ρε τετοιο μωρο φιληθηκε με τον μαυρο, ρε συ αυτος ο μαυρος δεν ειναι ιδιος ο Λουα Λουα; αλλα βεβαια και την μιλφαρα την αφεντικινα ενα καβλι πανω στο γραφειο της της το ριχνεις ετσι τσουρεκια;

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ασε ρε τετοιο μωρο φιληθηκε με τον μαυρο, ρε συ αυτος ο μαυρος δεν ειναι ιδιος ο Λουα Λουα; αλλα βεβαια και την μιλφαρα την αφεντικινα ενα καβλι πανω στο γραφειο της της το ριχνεις ετσι τσουρεκια;

βασικα γυναικα ειμαι οποτε δυσκολο να της ριξω καβλι  :P
τον μαυρο τον βρισκω μια χαρα παντως  :)

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, η Εντελστάιν με την εβραϊκή μύτη δεν είναι ακριβώς το πρότυπο της δυτικής ομορφιάς.
Αλλά έχει πολύ τύπο η γυναίκα. :rockon:

Προσωπικά πάντως προτιμούσα την Cutthroat Bitch. Μεγάλη μαλακία που την έβγαλαν από τη σειρά. :tickedoff:

ε σιγα μην εβαζαν και μια πυ αντιπροσοπευει το πρωτυπο της δυτικης ομορφιας να παιξει μια 40αρα καριεριστα γυναικα
η Καντι ειναι αρκετα ομορφη με τυπο οπως ειπες και κορμι φωτια!
την cutthroat bitch ειλικρινα μου ερχοταν να τη πλακωσω στο ξυλο!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

Stories

Νέο!