treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τόση κίνηση οι αναπτήρες; αυτό που έχω δει είναι πως πολλοί τουςχάνουνκλεβουν
τόση κίνηση οι αναπτήρες; αυτό που έχω δει είναι πως πολλοί τουςχάνουνκλεβουν
Παει περασε !!!μιλάμε για αναπτήρες περιπτέρου ρε συ... όχι zippo... αλήθεια τι έγινε αυτή η μόδα;
αχχααχαχαχαχχαχαχαχαχα
Αααα.... Αν μιλάμε για τέτοιες δουλειές... η καλύτερη είναι να βρεις ένα αλλοδαπό γκομενάκι, να κάνεις σχέση... και σταδιακά να το βγάλεις στο κλαρί......
Πες στη γιαγιά σου να φορέσει φούστα και τρικ-τρικ και να ζητιανέψει στην Ομόνοια την περίοδο των εορτών. Θα περάσω από εκεί, θα της σκάσω 5 ευρώ και θα της κάνω τα ριγκάκια γυαλόχαρτο.Μιας και η έλλειψη χρημάτων μου συνδυάζεται με περίσσεια χρόνου, σκέφτομαι να κάνω καμιά έξτρα δουλίτσα για να συμπληρώνω το μηνιάτικο. Πείτε καμιά ιδέα για ολιγόωρη εργασία - τα λεφτά εννοείται μαύρα. πχ. Ισχύει ότι υπάρχουν φοιτητές που σε πληρώνουν να τους κάνεις τις εργασίες;
Υ.Γ. Αν μπορείτε μην αρχίσετε το χαβαλέ. Οι καιροί είναι δύσκολοι.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΕγώ προσωπικά εδώ και λίγους μήνες ασχολούμαι με τι Internet Marketing.
Δεν βγάζω και μισθό αλλά ένα χαρτζιλίκι βγαίνει κάθε μήνα.
Τα sites που έχω κάνει έως τώρα είναι τα :
www.bestbookingprices.com]www.bestbookingprices.com[/url]
και
www.mybesttravelstore.com]www.mybesttravelstore.com[/url]
Θέλει σίγουρα χρόνο και υπομονή αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
Ο "δάσκαλός" είναι εδώ www.chrisfarrellmembership.com/hg/?a=SqeWM2KK]http://www.chrisfarrellmembership.com/hg/?a=SqeWM2KK[/url]
Τα καλύτερα σεμινάρια online κατά την γνώμη μου.
Τώρα μάλιστα που έκαναν και ριζικό update στο site μπορείς να έχεις full πρόσβαση για 7 ημέρες με 1$ !!!
Πραγματικά αξίζει κάποιος να το δοκιμάσει.
διαχρονικη επενδυση. ;)το μουνί είναι η μεγαλύτερη επένδυση
Οι νεκροθάφτες νομίζω είναι κλειστό επάγγελμα.ντελιβερας,νεκροθαυτης,σερβιτορος,νεοκορος
βοηθός τύπε να ανοίγεις λάκο και να βάζεις το φέρετρο με τα σχοινιάΟι νεκροθάφτες νομίζω είναι κλειστό επάγγελμα.
Θα κάνεις και μπράτσα.βοηθός τύπε να ανοίγεις λάκο και να βάζεις το φέρετρο με τα σχοινιά
οτιδηποτε μουνι,απλα το βγαζεις στο κλαρι ομονοια και περιξ,χοντρη ψιλη κοντη κουτση φαφουτα αρρωστη τα παντα ολα,ημαστε πολλοι ανωμαλοι στο σαητ που δεν αφηνουν ουτε αρουραιο αγαμητο..το μουνί είναι η μεγαλύτερη επένδυση
πρωτος διδαξας ο μεμος.....Ξυρισμα κοντρα, αποτριχωση, περουκα και Συγγρου
Για πες φίλεέχουμε λύσεις και για τέτοια θέματα....