ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ειδες πως τα λες πονηρα? εγω σε πιανω ;)
Μπινελίκι δεν έχει σήμερα;
Πως το παθες αυτό καβλιάρη μου;
ειδες πως τα λες πονηρα? εγω σε πιανω ;)
τι εννοεις τυπε μου?,δεν σε πιανω...Μαγκες,ψαχτειτε αν στην πολη σας λειτουργει συστημα με ανταλλαγη προιοντων και υπηρεσιων.Ειναι μια αρκετα καλη οικονομικη λυση και θα εχετε να απασχολειστε με κατι.
Μπινελίκι δεν έχει σήμερα;
Πως το παθες αυτό καβλιάρη μου;
με δουλευεις ρε??? μονο ξυλο δεν επαιξα για παρτη σου στο θρεντ με τη βλεννορροια σου. ο μονος που δε σε αμφισβητησε ημουνα. αειντε να χαθεις
Το καλύτερο επάγγελμα είναι Ψευδομάρτυρας.Την αράζεις κοντά σε κάνα περίεργο δρόμο που γίνονται τρακαρίσματα καθημερινά και μόλις γίνει το μοιραίο πας στο σημείο και λες στον ένα από αυτούς,το φταίχτη,ότι τα είδα όλα και είσαι καλυμμένος πάρε με τηλ.Και όταν σε πάρει του λες μεταξύμας εσύ φταις όμως και γω να μη βγάλω κάτι;Να πούμε έτσι φιλικά 500 ευρώ...
μενιο ειναι οπως λεμε χρονο εχουμε λεφτα δεν εχουμεΜιας και η έλλειψη χρημάτων μου συνδυάζεται με περίσσεια χρόνου,
με τετοια πατσοκοιλια που εχεις ουτε η γυναικα σου δεν σου καθεται καυμενε μου.Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να προσφερω εξτραδάκι εισόδημα
σε καμία ελλεηνίδα, μη επαγγελματία.
Υπηρεσίες που ζητούνται: OWC , CIM , COF , BAREBACK-A-LEVEL
Kατα την γνωημη μου υπαρχουν ολιγωρες εργασιες για εξτρα εισοδημα ,μπορει να μην δινουν τα τρελα λεφτα αλλα αν μπορεσεις και πιασεις και συνδυασεις τα ωραρια θα μπρεσεις να βγαλεις ενα καλο εισοδημα!!!Μιας και η έλλειψη χρημάτων μου συνδυάζεται με περίσσεια χρόνου, σκέφτομαι να κάνω καμιά έξτρα δουλίτσα για να συμπληρώνω το μηνιάτικο. Πείτε καμιά ιδέα για ολιγόωρη εργασία - τα λεφτά εννοείται μαύρα. πχ. Ισχύει ότι υπάρχουν φοιτητές που σε πληρώνουν να τους κάνεις τις εργασίες;
Υ.Γ. Αν μπορείτε μην αρχίσετε το χαβαλέ. Οι καιροί είναι δύσκολοι.
με τετοια πατσοκοιλια που εχεις ουτε η γυναικα σου δεν σου καθεται καυμενε μου.
με τετοια πατσοκοιλια που εχεις ουτε η γυναικα σου δεν σου καθεται καυμενε μου.
τιποτα απο τα 3 τυπε μου δεν γουσταρω.girls next door μονο κυνηγαω για σιγουρη επιτυχια.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω τις σχεσεις και τους γαμους.θελω την ελευθερια μου και να γαμαω οποια θελω οταν θελω.αντρες οπως εσυ που παντρευτηκαν την πρωτη που τους εκατσε επειδη φοβονταν οτι δεν θα βρουν αλλη ειναι για λυπηση και μονον.οσο για τον χρονο που περναω στο μπου,δεν υπαρχει καλυτερη παρεα.Εσένα , ως γνωστόν , σου κάθονται μοντέλες, τραγουδιάρες , πορνοστάρ κτλ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ bou.com
24 ώρες το 24ωρο , 365 μέρες το χρόνο (366 τα δίσεκτα).
Οπότε ...
[size=15pt][/size]
διδυμος εισαι τυπε?τιποτα απο τα 3 τυπε μου δεν γουσταρω.girls next door μονο κυνηγαω για σιγουρη επιτυχια.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω τις σχεσεις και τους γαμους.θελω την ελευθερια μου και να γαμαω οποια θελω οταν θελω.αντρες οπως εσυ που παντρευτηκαν την πρωτη που τους εκατσε επειδη φοβονταν οτι δεν θα βρουν αλλη ειναι για λυπηση και μονον.οσο για τον χρονο που περναω στο μπου,δεν υπαρχει καλυτερη παρεα.
οσο για τον χρονο που περναω στο μπου,δεν υπαρχει καλυτερη παρεα.
τόση κίνηση οι αναπτήρες; αυτό που έχω δει είναι πως πολλοί τους χάνουν...