Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 733K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.996
Πόντοι
6.256
ολα ετοιμα γι αυτη, οποτε γουσταρει η εκπομπουλα ετοιμη, εντελως αταλαντη ομως οπως μπαλατσινου καγια τσιντικιδου κσι κσποιες αλλες που με το στανιο τις προωθουσαν αλλα δεν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Επεσε το ματι μου στη Δουκισσα τυχαια σημερα. Ειναι παντρεμενημε το Γιο του συχωρεμενου του κυρ Σαββα μας. Καλα τετοιο μουνι παντρευτηκε αυτο το μπεμπεδακο ρε γμτ??? Αν και γαυρος την αληθεια πρεπει να τη λεμε. Ειπαμε να θες να εξασφαλιστεις ρε φιλε,αλλα οχι κι ετσι.

Εχει λεφτα και κονε και επειδη οπως λες και εσυ ειναι μπεμπεδακος παίζει να τον εχει και του χεριού της. ΤΖΑΚ-ΠΟΤ!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Επεσε το ματι μου στη Δουκισσα τυχαια σημερα. Ειναι παντρεμενημε το Γιο του συχωρεμενου του κυρ Σαββα μας. Καλα τετοιο μουνι παντρευτηκε αυτο το μπεμπεδακο ρε γμτ??? Αν και γαυρος την αληθεια πρεπει να τη λεμε. Ειπαμε να θες να εξασφαλιστεις ρε φιλε,αλλα οχι κι ετσι.

Εχει λεφτα και κονε και επειδη οπως λες και εσυ ειναι μπεμπεδακος παίζει να τον εχει και του χεριού της. ΤΖΑΚ-ΠΟΤ!!
Εχεις δικιο. Ομως φτιαχνεται με αυτα τα συστατικα?
Βεβαια με τετοια εξασφαλιση , τι να λεμε τωρα. Αλλα βγαζει ματι .

patousolatris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
3.141
Πόντοι
446
προσωπαρα για σοβατισμα!!

Συνημμένα

• doukisa_nomikou194.jpg
    doukisa_nomikou194.jpg
    235,8 KB · Εμφανίσεις: 225
  • Like
Αντιδράσεις: Psol78

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Κρυοπλαστη και ατάλαντη καιροσκόπα, αίσχος

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1

Εχεις δικιο. Ομως φτιαχνεται με αυτα τα συστατικα?
Βεβαια με τετοια εξασφαλιση , τι να λεμε τωρα. Αλλα βγαζει ματι .

Δεν φτιάχνεται ερωτικά ίσως. Φτιάχνεται όμως μια χαρά οικονομικά.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κακά τα ψέματα... δεν είναι πια όπως τότε.... :undecided:
θειτσο δεν τους παει τους νδ η δούκισσα οποτε δεν εχεις ελπιδες
Δίκιο έχεις... αυτή εξάλλου παντρεύτηκε τον Θεοδωρίδη και έκαναν και παιδιά, δεν περίμενα και πολλά, εξάλλου δεν ειχαμε γνωριστεί ποτέ!

Υπάρχουν όμως κάποιοι άλλοι γελοίοι ρεζίλες που πίστευαν ότι το μουνί της Αχτσιόγλου βαράει παλαμάκια για πάρτη τους και ότι τους έκανε τα γλυκά ματάκια, ενώ στην πραγματικότητα γαμιόταν με τον κουράδα τον τζανακό ο οποίος την κρεμπέδιασε στο τέλος.

Οπότε ρε μεγάλε, είμαι ΟΚ. Εμένα μου την έφαγε ο επιχειρηματίας,εσένα που στην έφαγε η σακούλα με σκατά? :grin:

Να σου πω ρε, μια συμβουλή: μην πρήζεις τον athinaio για την γυναίκα του... Δεν πας να δώσεις κάνα 150άρι στον κουράδα μπας και σου δώσει την χυμένη ξεκωλιάρα του να την γαμήσεις μπας και σου φύγει η κάψα? :tooth:

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ σκύψε μούλε, φασιστάκο και φάτες απανωτές! :grin:

Συνημμένα

• slap.gif
    slap.gif
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 88

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μετα απο δυο παιδια και τετοιο κορμι?ευγε της ,αποτελει ρολμοντελ για τις χοντροελλεεινιδες και με το σπαθι της ειναι στη σοουμπιζ,αυτο το γιουρβαρλακι ποιο ειναι και τι δουλεια εχει διπλα της?:(

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Δεν μου άρεσε ποτέ, πολύ κοκαλιάρα, όμορφη αλλά υπάρχουν άλλες εκατομμύρια όμορφες με τεράστιο κώλο

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Αταλαντη εντελως...η ομορφια της ομως ειναι απο αλλον πλανητη,,,

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Σιγά ρε φίλε,εντάξει για Ελλάδα είναι μουνάρα,εξωτερικό έχει άπειρες σαν αυτήν και καλύτερες
νταξει...τωρα αν μου λες οτι ειναι μια απλη ομορφη κοπελα οκ...παω πασο...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δεν αξίζει τέτοιο μωρό να έμπλεξε το dna της με του χαζο υιοθετημένου μόμολου

Stories

Νέο!

Stories