Επισκέπτης
Κατάτι ευκολότερο από να της φας το γκόμενο επίσης.εγω λεω απλα να την θαυμαζω σαν την Νικη της Σαμοθρακης ενα πραγμα
Ο οποίος είναι ένας κοντός,χοντρός,άσχημος,φτωχός....
Κατάτι ευκολότερο από να της φας το γκόμενο επίσης.εγω λεω απλα να την θαυμαζω σαν την Νικη της Σαμοθρακης ενα πραγμα
Χρουσαλα χρυσουλι.Ντάξει,διάσταση απόψεων...
Πώς την λέγανε κ την άλλη που έβγαινε στο show του Αρναούτογλου(πολύ την Κυργιακή) ,εεε κ εκείνη πιστεύω την γαμούσαν εμφανισιακά έτσι όπως την φτιασιδώνανε.
λυσσα κακια.Κατάτι ευκολότερο από να της φας το γκόμενο επίσης.
Ο οποίος είναι ένας κοντός,χοντρός,άσχημος,φτωχός....
Είναι πιο ωραία η Νομικού.Ξέρω ποια λες,που πήρε τον φτωχούλη με τη δεξίωση στο ΑβέρωφΝτάξει,διάσταση απόψεων...
Πώς την λέγανε κ την άλλη που έβγαινε στο show του Αρναούτογλου(πολύ την Κυργιακή) ,εεε κ εκείνη πιστεύω την γαμούσαν εμφανισιακά έτσι όπως την φτιασιδώνανε.
λυσσα κακια.
Ναι ντάξει συμφωνώ,πάντως γαμούσα κ την πιο άσχημη Χρουσαλά!!!Είναι πιο ωραία η Νομικού.Ξέρω ποια λες,που πήρε τον φτωχούλη με τη δεξίωση στο Αβέρωφ
Εγώ όχι πάντως.Το πολύ κανά παπάκι να την άφηναΝαι ντάξει συμφωνώ,πάντως γαμούσα κ την πιο άσχημη Χρουσαλά!!!
Πιστεύεις κ συ ότι οι όμορφες δεν κάνουν καλό κρεβάτι;;;μονο που πριν τις γαμησετε αυτες τις 2 να μην εχετε χυσει κανα 3ημερο να τελειωσετε μπαμ μπαμ.
τη γαμουσες δηλαδη
Και ένα μήνα να μην έχω γαμήσει τύπε,δεν πρόκειται να χύσω μπαμ μπαμ ;)μονο που πριν τις γαμησετε αυτες τις 2 να μην εχετε χυσει κανα 3ημερο να τελειωσετε μπαμ μπαμ.
μονο που πριν τις γαμησετε αυτες τις 2 να μην εχετε χυσει κανα 3ημερο να τελειωσετε μπαμ μπαμ.
Πιστεύεις κ συ ότι οι όμορφες δεν κάνουν καλό κρεβάτι;;;
Εγώ που χύνω στο μπαμ μπαμ και ας έχω γαμήσει πριν κανένα 2ωρο, πειράζει που τις πιτσίλαγα άνετα και τις 2?
Πώς το ξέρεις,τις δοκίμασες;;;οχι βεβαια αλλιως δεν θα παντρευομουν ;)
ολα ειναι σχετικα , αλλα για τις συγκεκριμενες...
Πώς το ξέρεις,τις δοκίμασες;;;
Πώς τύπε;.οχι αλλα εχω δοκιμασει παρομοιοες και μιλω εμπειρικα απο αυτο που μου βγαζουν . βεβαια τα φαινομενα απατουν οπως και εμεις!
για την χρουσαλα δεν εχω ακουσει σοβαρο κου-κους αλλα για την νομικου ξερω οτι την εστρωσε λιγο ο Νινο.
Πώς τύπε;.
Γιατί για τον Νίνο έχω ακούσει άλλη βρώμα...
Όχι ότι είναι bi.το οτι μπορει καποιος να ειναι bi δεν σημαινει οτι δεν ξερει να γαμαει...
Ειδικά από αυτό δεν παίζει να υπάρχει μεγαλύτερη πίπα....Όχι ότι είναι bi.
Ότι και καλά τον έχει μικρό.
Αρχιδιές θα μου πεις.Όπως ότι ο Ρουβάς είναι αδερφή,ο Πλούταρχος πιστός σύζυγος,ο ΓΑΠ πρωθυπουργός κτλ...
Όχι ότι είναι bi.
Ότι και καλά τον έχει μικρό.
Αρχιδιές θα μου πεις.Όπως ότι ο Ρουβάς είναι αδερφή,ο Πλούταρχος πιστός σύζυγος,ο ΓΑΠ πρωθυπουργός κτλ...
Μου ξέφυγε τύπε για το καλύτερο παιδί ;)Ξερεις πολλα μαλλον εσυ.... ;)