kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Κι από κοντά κάτι παιδιά που ήταν ασοεε μου λεγανε ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο
δες τον φίλο παραπάνω που πολύ σωστά γράφει για "πρότζεκτ" και νιώσε λίγο ;)
Κι από κοντά κάτι παιδιά που ήταν ασοεε μου λεγανε ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο
Μην ασχολείσαι ρε τύπε, τι σημασία έχει....δες τις φωτογραφίες, σαν άγγελος είναι η κοπέλα!Κι από κοντά κάτι παιδιά που ήταν ασοεε μου λεγανε ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο
τ αρχίδια μας κουνιούνται ολλανδέΜην ασχολείσαι ρε τύπε, τι σημασία έχει....δες τις φωτογραφίες, σαν άγγελος είναι η κοπέλα!
το αντιθετο φιλε...Η συμπεριφορα της παραπεμπει σε νεοελλεεινιδα..Τιποτα λιγοτερο.Ναι δεν λεω ειναι η μονη που βλεπεται στην Ελληνικη tv αν και αδιαφορη αλλα δεν πρεπει να ειναι Ελληνιδα,ετσι εξηγειται αυτο.
Ειχα δει καποιες φωτος εδω που εδειχναν την μητερα της η οποια δεν ειναι Ελληνιδα απ'οτι φαινεται...
Ναι δεν λεω ειναι η μονη που βλεπεται στην Ελληνικη tv αν και αδιαφορη αλλα δεν πρεπει να ειναι Ελληνιδα,ετσι εξηγειται αυτο.
Ειχα δει καποιες φωτος εδω που εδειχναν την μητερα της η οποια δεν ειναι Ελληνιδα απ'οτι φαινεται...
..σε αντιθεση με την Τζουλια ειναι τυχερη που δε πηρε απο τη μάνα τηςη μανα της ειναι απο αγγλια
Κάπου κάποιος κάτι θα έχει γράψει ..έχει εμφανιστεί κανείς να γράψει ότι ο κουνιάδος του μπατζανάκη του τρίτου ξαδέλφου της συνυφάδας που έχει τρελές άκρες τού είπε ότι ξέρει από πολύ σίγουρη πηγή ότι ...... ή ακόμα ?
Έτσι ακριβώς είναι...Γιαυτες ειναι η ζωη..τι εκλογες,ανεργια,κριση και αρχιδιες?αυτες εχουν ΧΡΥΣΟ ΜΟΥΝΙ και το μουνι δεν το αγγιζει καμια κριση και καμια κυβερνηση!
http://[URL unfurl="true"]www.truestories.gr/wp-content/uploads/2013/10/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%86%CE%B7.jpg[/img[/URL]]
Χωρις ντουκοχρωμα...!
:tooth:
[/quote]
Δεν θα με χάλαγε να ξυπνώ το πρωΐ και να τη βλέπω δίπλα μου έτσι :headbang3: