Νέα

Δούκισα Νομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
;)  Αγγελική ομορφιά !  Tέλος  :-* ..kai σοβαρό κορίτσι

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
;)  Αγγελική ομορφιά !  Tέλος  :-* ..kai σοβαρό κορίτσι
μια γνωστη μου που την ειχε συναντησει μερικες φορες ειπε οτι ειναι ψυχρη σαν ανθρωπος,εσυ που την ξερεις τι λεει?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μια γνωστη μου που την ειχε συναντησει μερικες φορες ειπε οτι ειναι ψυχρη σαν ανθρωπος,εσυ που την ξερεις τι λεει?

Δυστυχώς αυτή δεν την έχω συναντήσei,  :tickedoff:  δεν μας βγαίνουν όλα φίλε ..όπως τα θέλουμε :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Δυστυχώς αυτή δεν την έχω συναντήσei,  :tickedoff:  δεν μας βγαίνουν όλα φίλε ..όπως τα θέλουμε :rockon:
ε ρε τυπε αν δεν εχεις συναντησει αυτη τι εχεις συναντισει ? :grin:

οταν με το καλο ομως την βρεις πες της  να παει μια βολτα απο την σχολη της που την περιμενει ενας νεος :grin: :2funny: :sunglasses:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ε ρε τυπε αν δεν εχεις συναντησει αυτη τι εχεις συναντισει ? :grin:

οταν με το καλο ομως την βρεις πες της  να παει μια βολτα απο την σχολη της που την περιμενει ενας νεος :grin: :2funny: :sunglasses:

:2funny: .......ο Χρήστος είναι ψηλό παλλικάρι , kai έχει βαρύ χέρι  ;) :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/NOEMVRIOS/21-11/doukissa1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Άλλο χρώμα το χαλί, άλλο η κουρτίνα.

Συμφωνώ ότι είναι πολύ όμορφη κοπέλα, προσωπικά πάντως δεν θα την έλεγα μουνάρα, γιατί δεν σου βγάζει το πρόστυχο.
Δεν είναι πχ. Σάσα, που μόλις την βλέπεις, θέλεις να τον βγάλεις έξω και να την αρχίσεις στα πουτσοσκάμπιλα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Απίστευτα όμορφη,ακόμα κ χωρίς μακιγιάζ...

Η κοπέλλα είναι μια κατηγορία μόνη της...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Κοπελα για σχεση...
Οποτε μακρυα απο εμας  :) :)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σαν σκελετωμένη είναι....................μου άρεσε καλύτερα πριν λίγο καιρό................ :zombie:

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω ότι θεωρείται από πολύ κόσμο ως η πιο ωραία Ελληνίδα κτλ αλλά όχι μόνο διαφωνώ, το θεωρώ και κακό πρότυπο. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, αλλά είναι υπερβολικά αδύνατη όπως λέει και ο από πάνω. Όχι ανορεξική αλλά δεν απέχει και (τόσο) πολύ. Φάε κάτι κοπέλα μου, ο πισινός σου είναι λίγο μεγαλύτερος σε φάρδος από το κεφάλι σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Πραγματικά είναι πολύ αδύνατη και στα πρόθυρα την ανορεξίας, αλλά προσωπικά εξακολουθώ να την θεωρώ την πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα και με διαφορά.
Το "όμορφη" έχει να κάνει και με το επίπεδο, το class. To πόσο ωραία και σωστά μιλάει, πόσο σέξυ και γλυκιά είναι η έκφρασή της, ακόμα και η γκριμάτσα της.
Με αυτήν ακριβώς την έννοια δεν θεωρώ "όμορφες" κάτι Μπάστα, Φαρμάκη και Αλεξανδράκη, αλλά απλά πρόστυχες.

Τώρα αν έπαιρνε και κανένα κιλό καλύτερη θα ήταν σίγουρα.

Υ.Γ. Θρυλείται πως ο τραγουδιάρης την έχει ταράξει στο κέρατο με το οποιδήποτε τσουλάκι του την πέφτει στο μπουζουκζίδικο. Δεν ξέρω τί κάνει η ίδια στο κρεβάτι, ίσως και να είναι ψυχρή, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι οι άνδρες ίδια γουρούνια είμαστε! Και την πιο όμορφη να έχουμε θέλουμε κι άλλες.  

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μην στριμώχνεις τον Χρήστο  γιατρέ γιατί η Δούκισσα είναι ζηλιάρα! :2funny: :2funny:

URL]]

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
Τη Δουκισσα δε τη ξερω αλλα ξερω το τυπο που χορευει μαζι της. Πηγαινουμε στο ιδιο gym. :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πραγματικά είναι πολύ αδύνατη και στα πρόθυρα την ανορεξίας, αλλά προσωπικά εξακολουθώ να την θεωρώ την πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα και με διαφορά.
Το "όμορφη" έχει να κάνει και με το επίπεδο, το class. To πόσο ωραία και σωστά μιλάει, πόσο σέξυ και γλυκιά είναι η έκφρασή της, ακόμα και η γκριμάτσα της.
Με αυτήν ακριβώς την έννοια δεν θεωρώ "όμορφες" κάτι Μπάστα, Φαρμάκη και Αλεξανδράκη, αλλά απλά πρόστυχες.

Τώρα αν έπαιρνε και κανένα κιλό καλύτερη θα ήταν σίγουρα.

Υ.Γ. Θρυλείται πως ο τραγουδιάρης την έχει ταράξει στο κέρατο με το οποιδήποτε τσουλάκι του την πέφτει στο μπουζουκζίδικο. Δεν ξέρω τί κάνει η ίδια στο κρεβάτι, ίσως και να είναι ψυχρή, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι οι άνδρες ίδια γουρούνια είμαστε! Και την πιο όμορφη να έχουμε θέλουμε κι άλλες.  

μαγκια του....οσο ειναι νεος ωραιος και διασημος οφειλει να ξεκολιαζει ολο το συμπαν...οι υπολοιποι ας ξεροχυνουν ονειρευομενοι την μπαζομαρια Ηλιακη  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom