You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μια γνωστη μου που την ειχε συναντησει μερικες φορες ειπε οτι ειναι ψυχρη σαν ανθρωπος,εσυ που την ξερεις τι λεει?;) Αγγελική ομορφιά ! Tέλος :-* ..kai σοβαρό κορίτσι
μια γνωστη μου που την ειχε συναντησει μερικες φορες ειπε οτι ειναι ψυχρη σαν ανθρωπος,εσυ που την ξερεις τι λεει?
Δυστυχώς αυτή δεν την έχω συναντήσei, δεν μας βγαίνουν όλα φίλε ..όπως τα θέλουμε
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ε ρε τυπε αν δεν εχεις συναντησει αυτη τι εχεις συναντισει ?Δυστυχώς αυτή δεν την έχω συναντήσei, δεν μας βγαίνουν όλα φίλε ..όπως τα θέλουμε
οταν με το καλο ομως την βρεις πες της να παει μια βολτα απο την σχολη της που την περιμενει ενας νεος
ε ρε τυπε αν δεν εχεις συναντησει αυτη τι εχεις συναντισει ?
οταν με το καλο ομως την βρεις πες της να παει μια βολτα απο την σχολη της που την περιμενει ενας νεος
.......ο Χρήστος είναι ψηλό παλλικάρι , kai έχει βαρύ χέρι ;)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/NOEMVRIOS/21-11/doukissa1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Άλλο χρώμα το χαλί, άλλο η κουρτίνα.
Συμφωνώ ότι είναι πολύ όμορφη κοπέλα, προσωπικά πάντως δεν θα την έλεγα μουνάρα, γιατί δεν σου βγάζει το πρόστυχο.
Δεν είναι πχ. Σάσα, που μόλις την βλέπεις, θέλεις να τον βγάλεις έξω και να την αρχίσεις στα πουτσοσκάμπιλα.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Απίστευτα όμορφη,ακόμα κ χωρίς μακιγιάζ...
Η κοπέλλα είναι μια κατηγορία μόνη της...
Νομίζω ότι θεωρείται από πολύ κόσμο ως η πιο ωραία Ελληνίδα κτλ αλλά όχι μόνο διαφωνώ, το θεωρώ και κακό πρότυπο. Δεν έχω κάτι με την κοπέλα, αλλά είναι υπερβολικά αδύνατη όπως λέει και ο από πάνω. Όχι ανορεξική αλλά δεν απέχει και (τόσο) πολύ. Φάε κάτι κοπέλα μου, ο πισινός σου είναι λίγο μεγαλύτερος σε φάρδος από το κεφάλι σου.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Πραγματικά είναι πολύ αδύνατη και στα πρόθυρα την ανορεξίας, αλλά προσωπικά εξακολουθώ να την θεωρώ την πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα και με διαφορά.
Το "όμορφη" έχει να κάνει και με το επίπεδο, το class. To πόσο ωραία και σωστά μιλάει, πόσο σέξυ και γλυκιά είναι η έκφρασή της, ακόμα και η γκριμάτσα της.
Με αυτήν ακριβώς την έννοια δεν θεωρώ "όμορφες" κάτι Μπάστα, Φαρμάκη και Αλεξανδράκη, αλλά απλά πρόστυχες.
Τώρα αν έπαιρνε και κανένα κιλό καλύτερη θα ήταν σίγουρα.
Υ.Γ. Θρυλείται πως ο τραγουδιάρης την έχει ταράξει στο κέρατο με το οποιδήποτε τσουλάκι του την πέφτει στο μπουζουκζίδικο. Δεν ξέρω τί κάνει η ίδια στο κρεβάτι, ίσως και να είναι ψυχρή, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι οι άνδρες ίδια γουρούνια είμαστε! Και την πιο όμορφη να έχουμε θέλουμε κι άλλες.
Το "όμορφη" έχει να κάνει και με το επίπεδο, το class. To πόσο ωραία και σωστά μιλάει, πόσο σέξυ και γλυκιά είναι η έκφρασή της, ακόμα και η γκριμάτσα της.
Με αυτήν ακριβώς την έννοια δεν θεωρώ "όμορφες" κάτι Μπάστα, Φαρμάκη και Αλεξανδράκη, αλλά απλά πρόστυχες.
Υ.Γ. Θρυλείται πως ο τραγουδιάρης την έχει ταράξει στο κέρατο με το οποιδήποτε τσουλάκι του την πέφτει στο μπουζουκζίδικο. Δεν ξέρω τί κάνει η ίδια στο κρεβάτι, ίσως και να είναι ψυχρή, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι οι άνδρες ίδια γουρούνια είμαστε! Και την πιο όμορφη να έχουμε θέλουμε κι άλλες.
duracel45athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
αυτό πιστεύω και εγώΑπίστευτα όμορφη,ακόμα κ χωρίς μακιγιάζ...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καλο παληκαρι φαινεταιΤη Δουκισσα δε τη ξερω αλλα ξερω το τυπο που χορευει μαζι της. Πηγαινουμε στο ιδιο gym.
asdor
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 4.455
Καλος. Ντοπας βεβαια.καλο παληκαρι φαινεται
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αφού συμφωνούμε θα πρέπει να είσαι κ γαμώ τα παιδιά...αυτό πιστεύω και εγώ
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Πραγματικά είναι πολύ αδύνατη και στα πρόθυρα την ανορεξίας, αλλά προσωπικά εξακολουθώ να την θεωρώ την πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα και με διαφορά.
μαγκια του....οσο ειναι νεος ωραιος και διασημος οφειλει να ξεκολιαζει ολο το συμπαν...οι υπολοιποι ας ξεροχυνουν ονειρευομενοι την μπαζομαρια Ηλιακη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 4K