You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.977
- Πόντοι
- 6.415
Η Δούκισσα Νομικού σε φωτογραφίες αδημοσίευτες από casting του 2006 πριν καν γίνει σταρ Ελλάς...
Με δυνατή πίσω κίνηση , ένα πραγματικό 4Χ$
που είναι η κυτταριτιδα οεο?
Η Δούκισσα Νομικού σε φωτογραφίες αδημοσίευτες από casting του 2006 πριν καν γίνει σταρ Ελλάς...
Πολύ γλικιά κοπέλα, και χωρίς photoshop, δείχνει να έχει υπέροχα θηλυκές καμπύλες, κρίμα-για εμάς- που δεν κάνει γυμνό....
Εδώ στην κατάλληλη στάση για
Πολύ γλικιά κοπέλα, και χωρίς photoshop, δείχνει να έχει υπέροχα θηλυκές καμπύλες, κρίμα-για εμάς- που δεν κάνει γυμνό....
Εδώ στην κατάλληλη στάση για
Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town μιλάει για όλους και για όλα.
Μια και αναφερθήκαμε στα δημοσιεύματα που σε αφορούν, αυτές τις μέρες το εγχώριο gossip σπάει το κεφάλι του για το αν έχεις κάνει πλαστική στήθους.
"Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω."
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση. Η απάντησή σου είναι πολύ θαρραλέα
Μια και αναφερθήκαμε στα δημοσιεύματα που σε αφορούν, αυτές τις μέρες το εγχώριο gossip σπάει το κεφάλι του για το αν έχεις κάνει πλαστική στήθους.
"Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω."
Σε αυτην την σταση σωματος, και να ειχε δεν θα φαινοταν τιποτα.που είναι η κυτταριτιδα οεο?
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ωραια θαλασσα...Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town μιλάει για όλους και για όλα.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
+1Σε αυτην την σταση σωματος, και να ειχε δεν θα φαινοταν τιποτα.
Το 2006, που είναι οι φωτογραφίες, ήταν 20χρονών κοριτσάκι, λογικό να μην έχει, τώρα αν έχει και δεν το "κρύβει", τι να πώ?
Είναι καλό μάθημα για σένα Velvy?
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Το 2006, που είναι οι φωτογραφίες, ήταν 20χρονών κοριτσάκι, λογικό να μην έχει, τώρα αν έχει και δεν το "κρύβει", τι να πώ?
Είναι καλό μάθημα για σένα Velvy?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το αν είναι καλό μάθημα για μένα, αλλά δε θα ασχοληθώ και παραπάνω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 4K