Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αει κοιμήσου ρε
Στην Τσετσενία αυτά.
αει κοιμήσου ρε
Στην Τσετσενία αυτά.
εκεί θα περναγες καλύτερα.Θα τρωγες υποχρεωτικά 3,4 ψωλές ημερησίως από τους άγριους τσετσένους.Εδώ μόνο κλειτοριδοοργασμό..αλήθεια ξέρεις που είναι αυτή η μικρή ευσχήμονη μπιλίτσα σου?
Μαλλον ειναι διαπιστωση και οχι ανησυχια.Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο σ'ενδιαφέρει αυτή η προσωπική πληροφορία? Μοιράσου τις ανησυχίες σου μαζί μας.
Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο σ'ενδιαφέρει αυτή η προσωπική πληροφορία? Μοιράσου τις ανησυχίες σου μαζί μας.
Μαλλον ειναι διαπιστωση και οχι ανησυχια.
φυσικά..κάνω έρευνα για το κατα ποσο η μέση ελληνίδα γνωρίζει από γεωγραφία...
Oύτε με γαμούν ούτε αυτοϊκανοποιούμαι.
Πάσχω κι εκεί.
Ολοι εχουν δικαιωμα στην ικανοποιηση.Oύτε με γαμούν ούτε αυτοϊκανοποιούμαι.
Πάσχω κι εκεί.
λυπάμαι και για τα δύο ειλικρινα.
Γκουχ, γκουχ...Ας μείνουμε στο ότι δε θα με πήδαγε κανείς σας.
Πάρε γλυκιά βελβούλα...Με συγκινείς.
Παρόν που λένε ε;;;Γκουχ, γκουχ...
Παρόν που λένε ε;;;
Σατανικο αυτο το βηξιμο.Γκουχ, γκουχ...
Ο παραδοξως απουσιαζων επι μακρόν Lithin μου ειχε απαντησει καποτε καπως διαφορετικα...Σατανικο αυτο το βηξιμο.
Κατι θελεις να πεις.
Μάριε ελπίζω να έχεις κανένα καλό κουστούμι στην γκαρνταρόμπα σου,πλησιάζει η ώρα που θα φάμε κουφέτα.Σατανικο αυτο το βηξιμο.
Κατι θελεις να πεις.
Εεε όχι κ πουτάνα.Ο παραδοξως απουσιαζων επι μακρόν Lithin μου ειχε απαντησει καποτε καπως διαφορετικα...
"Εισαι γρια πουτανα εσυ..."
Θελεις μηπως facebook να δεις καλλιτερα?Ο παραδοξως απουσιαζων επι μακρόν Lithin μου ειχε απαντησει καποτε καπως διαφορετικα...
"Εισαι γρια πουτανα εσυ..."
Εγω θα τα παντρεψω τα παιδια, το δηλωνω!Μάριε ελπίζω να έχεις κανένα καλό κουστούμι στην γκαρνταρόμπα σου,πλησιάζει η ώρα που θα φάμε κουφέτα.
Κουφέτα σόγιας θα εχουμε.Μάριε ελπίζω να έχεις κανένα καλό κουστούμι στην γκαρνταρόμπα σου,πλησιάζει η ώρα που θα φάμε κουφέτα.