Νέα

Downtime;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Να βρεθούν οι ένοχοι και να γαμηθούν ασύστολα για λόγους παραδειγματισμού!

Επισκέπτης
Η αριστερή πτέρυγα του site (  :sunglasses: ) χαιρετίζει τις ακατάβλητες προσπάθειες των πολυχρονεμένων μας administrators κλπ υπέρ του κοινού σκοπού. Ψηλα τη σημαία σύντροφοι!

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
0
Χαιρετώ τη κοινότητα του bourdela.com

Όπως όλοι πήρατε χαμπάρι, το site ήταν εκτός λειτουργίας για περίπου 2 μέρες.

Τη παρασκευή το μεσημέρι, άρχισε μία σφοδρή επίθεση (DDoS attack) προς το ιδιόκτητο server του bourdela.com. Η επίθεση συνεχίστηκε ως και σήμερα. Από την επίθεση, δεν χάθηκε απολύτως καμία πληροφορία, ούτε έγινε κάποιο "hacking" στο server του bourdela.com. Το server, όπως και το site, παρέμειναν ανέπαφα. Όμως, κατάφεραν να ρίξουν τη λειτουργία του site, κάτι που αντιμετωπίστηκε με αναβάθμιση του hardware του server. Ελπίζουμε να κρατήσει ή κατάσταση ως έχει.

Τα IP τα οποία έκαναν την επίθεση, ήταν πάρα πολλά, και ήταν από διάφορες χώρες όπως Κορέα, Κίνα, Βέλγιο, Βραζιλία κτλ., και είχαν ιδιαίτερη επιμονή. Βέβαια, το γεγονός ότι τα IP ήταν από χώρες εκτός της Ελλάδας, δεν αναιρεί τη περίπτωση να έκανε τη δουλειά κάποιος Έλληνας.

Αυτή τη στιγμή, αφού επαναφέραμε το (αναβαθμισμένο πια, σε θέμα security) server, θα αρχίσουμε έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Όπως κάθε server στο Internet, είχαμε και στο παρελθόν διάφορες επιθέσεις, τις οποίες αντιμετωπίζαμε. Όμως η συγκεκριμένη ήταν ιδιαίτερα επίμονη, μου φάνηκε σαν να ήθελε κάποιος το κακό του site.

Τέσπα. Τέλος καλό όλα καλά!

Έγινε σάρωση απο επιθέσεις σε όλη τη δυτική Ευρώπη.......
Την Έφαγαν αρκετοί servers.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει απο την interpol απο το Σάββατο..........

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ολοι νουμερα εχουμε γινει. Οποιον και να ζητησεις, το ιδιο κανει.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
αναγκαστηκαμε να ασχοληθουμε με τις εκλογες το ΣΚ. Ελεος.

Ασε που πιστευω οτι επηρεαστηκε το εκλογικο αποτελεσμα.

Σου λεει ο αλλος δουλεια δεν εχω, δεν γαμαω, το σαιτ εχει πεσει οποτε δεν μπορω να πω καμια μαλακια με κανα συναδελφο το μονο που μου μενει ειναι να ασχοληθω με τον Δημαρχο  (αντι να κατσω σπιτι ή να ριξω ακυρο).

patsoulis

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μου πηρε 10 λεπτα να καταλαβω ο μαλ...ας οτι δεν εφταιγε η γραμμη μου !!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγαμιόσαντε.......
οι εισβολεις εννοάω.....