sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Στο ειχα πει πριν παντρευτουμε, οτι ειμαι μπερμπαντης αντρας...Παλι μιλας στα αλλα νικς![]()
![]()
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
Στο ειχα πει πριν παντρευτουμε, οτι ειμαι μπερμπαντης αντρας...Παλι μιλας στα αλλα νικς![]()
![]()
του κανετε συχνα εξετασεις του σαιτ για σμν?χαχα ουτε καν βρε ... λες οσοι εχουν μπει να μολυνθηκαν![]()
Οδηγεις κιολας; ...γαμω την χειραφετηση μου...![]()
![]()
Εγω παντως του ειπα του τυπου αυριο να το pc για εξετασεις.του κανετε συχνα εξετασεις του σαιτ για σμν?![]()
Καταλαβα, τους εχεις σπασει ολους τους καθρεφτες...και που να σου πω και το καλυτερο...εχω και αισθηση του χωρου![]()
![]()
και που να σου πω και το καλυτερο...εχω και αισθηση του χωρου![]()
![]()
Στο ειχα πει πριν παντρευτουμε, οτι ειμαι μπερμπαντης αντρας...![]()
του κανετε συχνα εξετασεις του σαιτ για σμν?![]()
Οφειλετε παντως να βαλετε υποσημειωση στην ηλ. υπογραφη σας, "Το site μας ειναι μολυσμενο".Αμα ξαναφορεσω το στραπον θα σου πω εγω ... αμαν πια! μια αντιγονη μια νιτσα μια αμανιτα μια βελβυ μια λιλα μια λαγουδακης ... ποσο πια να αντεξω ?![]()
Μια απλη νοσοκομα ειμαι δεν ξερω τπτ
![]()
![]()
![]()
Καταλαβα, τους εχεις σπασει ολους τους καθρεφτες...
Να μη ρωτησει την αισθηση που εχεις οταν κανεις οπισθογωνια.
Αγκομαχανε τα πεζοδρομια και οι καδοι στο διαβα σου...![]()
το εχουν γυρισει σε παρανομα εξτραδακια και αυτες τυπεΟφειλετε παντως να βαλετε υποσημειωση στην ηλ. υπογραφη σας, "Το site μας ειναι μολυσμενο".
Καλησπερα BottomΕξαιρείται η mounitsa.
Γιατί;
Γιατί πρέπει να είναι καλή οδηγός.
Μία γυναίκα με το πεύμα της αποκλείεται να μην είναι.![]()
Οφειλετε παντως να βαλετε υποσημειωση στην ηλ. υπογραφη σας, "Το site μας ειναι μολυσμενο".
το εχουν γυρισει σε παρανομα εξτραδακια και αυτες τυπε![]()
σου βρηκα δουλειαλες μπουρδες![]()
![]()
Τι να κανουν και οι Ελλεηνιδες; Ανεχεια και πεινα τις χτυπα αλυπητα.το εχουν γυρισει σε παρανομα εξτραδακια και αυτες τυπε![]()
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=vcHWdO2yhJ8&feature=related[/video] [/video]σου βρηκα δουλεια