gustom2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
γαμω τους τελευταιους μηνες μια πιτσιρικα 21 χρονων!τον τελευταιο μηνα εχει βγαλει τρελα γουστα και γουσταρει να τρωει ξυλο και να της βουλωνω και τις δυο τρυπες ταυτοχρονα!την εδενα με χειροπεδες στην μεση την σφαλιαρωνα και αυτη γουσταρε ακομη πιο πολυ!της εχωνα μπανανα στο μουνι και τον πουτσο μου στον κωλο και τρελενεται!
!!!θελει να της παρω δωρο δονητη δωρο για να τον χρησιμοποιει για το μουνακι της!ειπα οκ αλλα σε σεξ-σοπ δεν εχω παει ποτε και ντρεπομαι να αγορασω δονητη γιατι θα με περασουν για αδερφη!τι προτεινεται???σκεφτηκα για παραγγελια μεσω ιντερνετ...αλλα....και για να προλαβω απαντησεις τυπου να κανουμε παρτουζα δεν κανω παρτουζα με αλλον γιατι σιχαινομαι.αν ηταν θα την παρτουζωνα με φιλαρακι μου.ευχαριστως ομως θα εκανα παρτουζα με αυτη και την φιλη της!!
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)