Νέα

Δωρεά Οργάνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Noname_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.609
Πόντοι
6.536
Για όλους τους αντίθετους σας εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ εσείς ή κάποιος δικός σας στην ανάγκη για ένα όργανο.....

Κοιτάξτε λίγο βαθύτερα το θέμα.

:hi:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Οπως τα λες ειναι. Η γαμωεκκλησια θεωρει οτι δε μπορεις να ''αναστηθεις'' στη δευτερα παρουσια αν δεν εχεις οργανα, οποτε το απαγορευει. Και οι ηλιθιοι υπακουνε. Ομως οταν τα παιδια τους εχουν αναγκη, παρακαλανε
Υπάρχουν κάποιοι χριστιανοταλιμπάν που το πιστεύουν αυτό.Υπάρχουν όμως και ανοιχτόμυαλοι κληρικοί που έχουν εκφραστεί ανοιχτά υπέρ.Αυτοί που είναι κατά σε όλα αυτά είναι οι μάρτυρες του Ιεχωβά.Προτιμούν να πεθάνουν,παρά να λάβουν μετάγγιση αίματος ας πούμε

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Υπάρχουν κάποιοι χριστιανοταλιμπάν που το πιστεύουν αυτό.Υπάρχουν όμως και ανοιχτόμυαλοι κληρικοί που έχουν εκφραστεί ανοιχτά υπέρ.Αυτοί που είναι κατά σε όλα αυτά είναι οι μάρτυρες του Ιεχωβά.Προτιμούν να πεθάνουν,παρά να λάβουν μετάγγιση αίματος ας πούμε
David Tennant Insult GIF

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Αν οι εξετάσεις σου είναι στο όριο,μιλάμε για θέμα υγείας και είναι σεβαστό.Έτσι όπως το έγραψες πιο πάνω,έχει εγωιστική χροιά
Δεν ειναι θεμα εγωισμου
αλλα το σωμα,το αιμα,τα οργανα του καθενος ειναι κτημα του..
Αν θελει το δωριζει,αν δεν θελει δεν τα δωριζει
δε χωράνε αντιπαραθεσεις και εξαναγκασμοι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
δεν ειναι ολα τα θεματα για μπαχαλο τυποι :confused:

ξερει κανεις μεχρι πια ηλικια μπορει καποιος να γινει? γιατι φανταζομαι τα οργανα ηλικιωμενου δεν ενδιαφερουν :think:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
δεν ειναι ολα τα θεματα για μπαχαλο τυποι :confused:

ξερει κανεις μεχρι πια ηλικια μπορει καποιος να γινει? γιατι φανταζομαι τα οργανα ηλικιωμενου δεν ενδιαφερουν :think:
Πες τα τυπε
Με τον κάθε φελλό - μαλάκα

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
τελικα ειναι θεμα παιδειας και μοφωσης, οπως αλλωστε ολα στη ζωη. Υπαρχουν καποια αμορφωτα ζωα, βλεπε το παρον νημα ακομα και σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως αυτο - που σου λενε ''ειναι περιουσια μου τα οργανα μου, θα τα παρω μετα θανατον μαζι μου, αλλωστε πώς θα βλεπω εκει που θα παω χωρις ματια??'' μιλαμε για ΤΟΣΟ απαιδευτα ζωαρια. Οποτε τι να πεις, κι αυτοι κριμα ειναι που κανεις δεν τους εδωσε ενα βιβλιο να διαβασουν οταν ηταν μικροι.

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
920
Πόντοι
81
Καθενας που ειναι στη ζωη οφειλει να εχει μια Α εμφανιση και σωματικη κατασταση...δεν πρεπει να περιμενει απο καποιον αλλον να του δωρισει τα οργανα του τα οποια ισως χαλασε επειτα απο καταχρησεις ετων,κακη ποιοτητα ζωης κτλ.
προσεχε τι λες γιατι απ τη μια στιγμη στην αλλη μπορει να βρεθεις να παρακαλας για καποιο οργανο

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.662
Πόντοι
206
η αληθεια ειναι οτι πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι γιατι τους λειπει το οργανο που εχει παθει βλαβη.
ας γινει οτι και στην ιταλια, ολοι δωρητες οργανων και οποιος δεν βαριεται ας πηγαινει για να δηλωσει οτι δεν θελει να ειναι
Αυτό ισχύει ήδη και στην Ελλάδα, όλοι είμαστε εν δυνάμει δωρητές

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
482
Πόντοι
21
Μεγα λαθος η δωρεα οργανων στην Ελλαδα ! Ειδαμε ποσο φιλοχρηματοι και φακελακηδες ειναι οι γιατροι στην Ελλαδα ! Μολις ενας πλουσιος ψαχνει για νεφρο η καρδια , οποιος ειναι διασωληνωμενος την εβαψε !
Ακομα ομως και να ηταν ολοι οι γιατροι ενσυνειδητοι και να μην σκοτωναν φτωχους σιγουρα θα βγαζουν λεφτα παιζοντας με τη σειρα προτεραιοτητας !

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
προσεχε τι λες γιατι απ τη μια στιγμη στην αλλη μπορει να βρεθεις να παρακαλας για καποιο οργανο
Απο κι ως που να παρακαλαω για καποιο οργανο? Μαλλον θα πρεπει να προσεχω που πηγαινω μην τυχον και μου παρουν κανενα οργανο θα ελεγα.

Προσεχω τη ζωη μου,την υγεια μου...
Οσοι δεν προσεχουν καλο θα ειναι να φευγουν και οχι να μπαινουν σε λιστα αναμονης οργανων
επιβαρυνουν το συστημα υγειας χρεωνοντας το εκατονταδες ή και χιλιαδες €,κανενας δεν ξυπναει 1.μερα και ξαφνικα εχει ανεπαρκεια καποιου οργανου,προυποθετει κακη ποιοτητα ζωης,κακη διατροφη,καπνισμα,αλκοολ,παραπανω απο το κανονικο βαρος σωματος

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Εμενα παλι η νοοτροπια μου είναι κατα οποιασδηποτε δωρεας
Το σωμα που εχω φτιαξει και τα οργανα μου ανηκουν μονο σε μενα...
Δεν μεταβιβαζονται ουτε εν ζωη ουτε μετα θανατον.
Ο καθενας ας προσεχει την υγεία του ωστε να μην φτανει σε σημειο ανεπαρκειας οργανων.
Όρσε μαλάκα. :2on1:
Εκατομμύρια άνθρωποι είτε γεννήθηκαν με πρόβλημα, είτε είχαν ατύχημα, είτε κακή κληρονομικότητα, είτε έναν τυχαίο καρκίνο... και εσύ τους φτύνεις στα μούτρα.
Καραγκιόζη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Εμενα παλι η νοοτροπια μου είναι κατα οποιασδηποτε δωρεας
:confused: :think:
ούτε στους φτωχούς τύπε?
Το σωμα που εχω φτιαξει και τα οργανα μου ανηκουν μονο σε μενα...
υπάρχεις και μετά θάνατον τύπε? θα σου χρησιμεύσουν πολύ ή θα απαγορεύσεις στα σκουλήκια να κάνουν γευματάκια? :confused: :think:
Δεν μεταβιβαζονται ουτε εν ζωη ουτε μετα θανατον.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ "ΔΩΡΕΑ" ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ...
Ο καθενας ας προσεχει την υγεία του ωστε να μην φτανει σε σημειο ανεπαρκειας οργανων.
φίλε αν σου τύχει η στραβή να δω τι θα λες...
τώρα στα καλά είσαι εύκολος και άνετος, στα δύσκολα να δω πόσο χέζεσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απο κι ως που να παρακαλαω για καποιο οργανο? Μαλλον θα πρεπει να προσεχω που πηγαινω μην τυχον και μου παρουν κανενα οργανο θα ελεγα.

Προσεχω τη ζωη μου,την υγεια μου...
Οσοι δεν προσεχουν καλο θα ειναι να φευγουν και οχι να μπαινουν σε λιστα αναμονης οργανων
επιβαρυνουν το συστημα υγειας χρεωνοντας το εκατονταδες ή και χιλιαδες €,κανενας δεν ξυπναει 1.μερα και ξαφνικα εχει ανεπαρκεια καποιου οργανου,προυποθετει κακη ποιοτητα ζωης,κακη διατροφη,καπνισμα,αλκοολ,παραπανω απο το κανονικο βαρος σωματος
τύπε σύνελθε, υποθέτω είσαι άνω των 18...

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Ειμαι καθετα αντιθετος με τις δωρεες οργανων.(τελεία)
Ψηφιστε και το κόμμα με την ονομασια τελεια στις εκλογες να τελειωνουμε,
μου πρηξατε το πουτσο.

Τελευταία τροποποίηση:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.792
Πόντοι
216
Αν δέχεσαι μεταμόσχευση, αλλά δε θέλεις να κάνεις δωρεά, είσαι απλά σκουπίδι. Αν δε δέχεσαι δωρεά, μια χαρά. Θα ξεβρωμίσει ο κόσμος μια ώρα νωρίτερα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.540
Πόντοι
3.556
Να πω κι εγώ την άποψη μου μέσα από την προσωπική μου εμπειρία! Δεκατρία χρόνια πίσω και οι δυο οφθαλμοί μου προσβλήθηκαν απο τον κερατόκωνο, ήμουν τυχερός που δεν ήμουν στην εφηβεία καθώς κατα την διάρκεια αυτής επιδεινώνεται πολύ γρήγορα! Εκανα θεραπεία με lasser και από τότε σταθεροποιήθηκε η όραση μου και με την βοήθεια των φακών επαφής βλέπω σχεδόν άριστα! Αν όμως ήταν διαφορετικά τα πράγματα θα χρειαζόμουν μόσχευμα από κάποιον πρόσφτα θανόντα για να μην χάσω την όραση μου, έτσι λοιπόν από τότε αποφάσισα πως όταν έρθει η ώρα να ''φύγω'' μπορώ να προσφέρω κάποιο όργανο αν κάποιος το χρειαστεί ! Αλλωστε το σώμα δεν μας ανήκει, η μητέρα φύση μας το έδωσε :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom