Νέα

Δωρεά Οργάνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Noname_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Δεν τρολαρω
Απλά εσύ είσαι χαζούλης
Γιατί να δώσω όργανα μου για να σωθούν κάτι φελλοί σα και του λόγου σου;

Μην απαντήσεις μαλακία θα πεις
Καταρχάς δεν σε έβρισα και δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο σου.Κατά δεύτερον το να τρολάρεις και να μπαχαλεύεις όλα τα νήματα δεν σε κάνει έξυπνο,αλλά εξυπνάκια

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Εμενα παλι η νοοτροπια μου είναι κατα οποιασδηποτε δωρεας
Το σωμα που εχω φτιαξει και τα οργανα μου ανηκουν μονο σε μενα...
Δεν μεταβιβαζονται ουτε εν ζωη ουτε μετα θανατον.
Ο καθενας ας προσεχει την υγεία του ωστε να μην φτανει σε σημειο ανεπαρκειας οργανων.
την ειπες τη μλκ σου
Αμα σε τρακαρουν δηλαδη και σου κοψουν το συκωτι στη μεση, ''ας προσεχες''? αν παθεις μεταστατικο καρκινο απο το πουθενα? Αντε σκεψου λιγο

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Δεν ισχύει. Μη λέτε πράγματα φανταστικά που ακούσατε πιθανόν από αλλού. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτό από την στενή οικογένεια.
Είμαι και εγώ δωρητής οργάνων (και ιστών είναι η σωστή ορολογία) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σου δίνουν κάρτα με αριθμό. Λόγω αριθμού πρέπει να είμαι από τους πρώτους και μάλιστα που έκανε αλγεινή εντύπωση αυτό το γεγονός και το ρώτησα στην αρμόδια υπηρεσία. Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Γενικά ο χριστιανοταλιμπανισμός (και λοιπαί θρησκευτικαί αιρέσεις) λειτουργούν ανασταλτικά σε αυτή την ύψιστη προσφορά που όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και πιο πάνω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για όλους. Επίσης να προσθέσω και τη δωρεά του μυελού των οστών όπου ακολουθείται τελείως διαφορετική διαδικασία και είναι ανεξάρτητη της δωρεάς οργάνων και ιστών.
Οπως τα λες ειναι. Η γαμωεκκλησια θεωρει οτι δε μπορεις να ''αναστηθεις'' στη δευτερα παρουσια αν δεν εχεις οργανα, οποτε το απαγορευει. Και οι ηλιθιοι υπακουνε. Ομως οταν τα παιδια τους εχουν αναγκη, παρακαλανε

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Υπάρχουν και άτομα που χρειάζονται μεταμόσχευση,μετά από κάποιο ατύχημα ή σπάνια ασθένεια που δεν φέρουν ευθύνη

την ειπες τη μλκ σου
Αμα σε τρακαρουν δηλαδη και σου κοψουν το συκωτι στη μεση, ''ας προσεχες''? αν παθεις μεταστατικο καρκινο απο το πουθενα? Αντε σκεψου λιγο
Σε ελαχιστες περιπτωσεις μεταμοσχευση...
Ημουν πρωην αιμοδοτης,αλλα πλεον δε θα ηθελα να ξεζουμιζομαι για κανεναν.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.209
Πόντοι
3.846
Εθελοντής αιμοδότης, δότης αιμοπεταλίων και μυελού των οστών. Αυτά είναι για τους ζωντανούς (εφόσον βέβαια το επιτρέπει η υγεία τους). Με βλέπω να πεθαίνω γέρος και δε νομίζω τα όργανά μου να είναι σε καλή κατάσταση ,αλλά ήδη έχω δηλώσει δωρητής.

Αξίζει και με το παραπάνω ο χρόνος που θα δώσεις. Αν μπορείς να σώσεις μια ζωή είτε είσαι ζωντανός είτε μετά θάνατον ,κάντο.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
σου ευχομαι να κανεις παιδια - που αποκλειετι ετσι εγωισταρος οπως φαινεσαι, και καποιο να χρειαστει οργανο. Να δουμε τι @@ θα λες τοτε

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Καταρχάς δεν σε έβρισα και δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο σου.Κατά δεύτερον το να τρολάρεις και να μπαχαλεύεις όλα τα νήματα δεν σε κάνει έξυπνο,αλλά εξυπνάκια
Χαϊδευτικά το είπα βρε κουτό

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Δεν ξέρω κανέναν που να έχει σταματήσει να είναι αιμοδότης,παρά μόνο για θέμα υγείας,όπως υπέρταση.Τι σε έκανε να σταματήσεις;Το βρίσκω απίστευτο!

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Δεν ξέρω κανέναν που να έχει σταματήσει να είναι αιμοδότης,παρά μόνο για θέμα υγείας,όπως υπέρταση.Τι σε έκανε να σταματήσεις;Το βρίσκω απίστευτο!
Δε νιωθω τοσο δυνατος οπως στο παρελθον
ασε που οι εξετασεις μου ειναι πολυ οριακα πανω απο τα χσμηλοτερα επιτρεπτα ορια.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
σου ευχομαι να κανεις παιδια - που αποκλειετι ετσι εγωισταρος οπως φαινεσαι, και καποιο να χρειαστει οργανο. Να δουμε τι @@ θα λες τοτε
Ο καθενας εχει την αποψη του επι του θεματος
δεν καταλαβαινω τον λογο της επιθεσης.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.209
Πόντοι
3.846
καλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμη; Να πάρουν αίμα, αιμοπετάλια ,νεφρό, όργανα από τους άλλους για να συνεχίσουν να ζουν θα το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση. Εκεί προφανώς να ζήσει ο παπάρας και ας μην πρόσεχε.
Στο να δώσουν είναι το πρόβλημα.

Μου θυμίζεις ένα γνωστό μου που κατέβαζε όλη μέρα από torrents και μετά έλεγε "μα καλά αυτοί που ανεβάζουν και φτιάχνουν τα torrents δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν; Τόσο μαλάκες είναι;"

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Δε νιωθω τοσο δυνατος οπως στο παρελθον
ασε που οι εξετασεις μου ειναι πολυ οριακα πανω απο τα χσμηλοτερα επιτρεπτα ορια.
Αν οι εξετάσεις σου είναι στο όριο,μιλάμε για θέμα υγείας και είναι σεβαστό.Έτσι όπως το έγραψες πιο πάνω,έχει εγωιστική χροιά

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom