Νέα

Δωρεά Οργάνων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Noname_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.423
Πόντοι
726
Έλεγα να ανεβάζουμε πόστ σε αυτό το θέμα , για να ενημερώνουμε τον κόσμο για την δωρεά οργάνων και ποσό βοήθεια τους ανθρώπους

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.456
Πόντοι
216
η αληθεια ειναι οτι πεθαινουν χιλιαδες ανθρωποι γιατι τους λειπει το οργανο που εχει παθει βλαβη.
ας γινει οτι και στην ιταλια, ολοι δωρητες οργανων και οποιος δεν βαριεται ας πηγαινει για να δηλωσει οτι δεν θελει να ειναι

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.232
Πόντοι
376
Το κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις από την μια είναι μια μεγαλόψυχη πράξη χωρίς όμως κάποιο αντίκρισμα .
Από την άλλη έρχονται τα κοράκια οι γιατροί και θέλουν να αποσυνδέσουν γρήγορα από τα μηχανήματα για να σε ξαφρίσουν .

the_tiper

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
58
Πόντοι
0
Δυστυχως αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι και να ειναι καποιος γραμμενος δωρητης οργανων αν την κρισιμη στιγμη η οικογενεια αρνηθει τοτε δεν γινεται τιποτα και δεν μπορουν να δωθουν τα οργανα. Γι' αυτο περα απο το να γραφτει καποιος δωρητης πρεπει να ενημερωσει/εκπαιδευσει και τους οικειους του αλλιως παιζει να κανει μια τρυπα στο νερο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Εχω γινει δωρητής απ' τα 25 μου. Ας φανε λιγοτερο τα σκουλήκια , δεν θα πάθουν τίποτα.
Και εγώ,εδώ και χρόνια.Πρέπει να γίνει για όλους υποχρεωτικό,όπως στην Ισπανία

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
579
Πόντοι
81
Δυστυχως αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι και να ειναι καποιος γραμμενος δωρητης οργανων αν την κρισιμη στιγμη η οικογενεια αρνηθει τοτε δεν γινεται τιποτα και δεν μπορουν να δωθουν τα οργανα. Γι' αυτο περα απο το να γραφτει καποιος δωρητης πρεπει να ενημερωσει/εκπαιδευσει και τους οικειους του αλλιως παιζει να κανει μια τρυπα στο νερο.
Δεν ισχύει. Μη λέτε πράγματα φανταστικά που ακούσατε πιθανόν από αλλού. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτό από την στενή οικογένεια.
Είμαι και εγώ δωρητής οργάνων (και ιστών είναι η σωστή ορολογία) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σου δίνουν κάρτα με αριθμό. Λόγω αριθμού πρέπει να είμαι από τους πρώτους και μάλιστα που έκανε αλγεινή εντύπωση αυτό το γεγονός και το ρώτησα στην αρμόδια υπηρεσία. Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Γενικά ο χριστιανοταλιμπανισμός (και λοιπαί θρησκευτικαί αιρέσεις) λειτουργούν ανασταλτικά σε αυτή την ύψιστη προσφορά που όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και πιο πάνω θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική για όλους. Επίσης να προσθέσω και τη δωρεά του μυελού των οστών όπου ακολουθείται τελείως διαφορετική διαδικασία και είναι ανεξάρτητη της δωρεάς οργάνων και ιστών.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.334
Πόντοι
3.556
κανω εγω την αρχη :
παρτε τα αρχιδια μου!!!!
Άχρηστα αν είσαι 50 και άνω ... άσε που ο Γαύρος κάνει τη δουλειά του και χωρίς τα δικά σου ... οπότε πέτα τα στα σκυλιά :confused:

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Και εγώ,εδώ και χρόνια.Πρέπει να γίνει για όλους υποχρεωτικό,όπως στην Ισπανία
Εμενα παλι η νοοτροπια μου είναι κατα οποιασδηποτε δωρεας
Το σωμα που εχω φτιαξει και τα οργανα μου ανηκουν μονο σε μενα...
Δεν μεταβιβαζονται ουτε εν ζωη ουτε μετα θανατον.
Ο καθενας ας προσεχει την υγεία του ωστε να μην φτανει σε σημειο ανεπαρκειας οργανων.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Εμενα παλι η νοοτροπια μου είναι κατα οποιασδηποτε δωρεας
Το σωμα που εχω φτιαξει και τα οργανα μου ανηκουν μονο σε μενα...
Δεν μεταβιβαζονται ουτε εν ζωη ουτε μετα θανατον.
Ο καθενας ας προσεχει την υγεία του ωστε να μην φτανει σε σημειο ανεπαρκειας οργανων.
Μετά θάνατον τι θα τα κάνεις;Δεν είναι κρίμα να χάνονται τόσες ζωές που θα μπορούσαν να σωθούν; @Tomy17 Όσο και να προσέχει κάποιος,δεν είναι όλα στο χέρι μας.Εδώ υπάρχουν οδηγοί που έχουν σκοτώσει πεζούς πάνω σε στάσεις λεωφορείων.Και κάποια νοσήματα είναι κληρονομικά ή σπάνια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Γιατί κρίμα;
Καλύτερα να αραιώνουμε
Καθενας που ειναι στη ζωη οφειλει να εχει μια Α εμφανιση και σωματικη κατασταση...δεν πρεπει να περιμενει απο καποιον αλλον να του δωρισει τα οργανα του τα οποια ισως χαλασε επειτα απο καταχρησεις ετων,κακη ποιοτητα ζωης κτλ.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Δε βαρέθηκες να τρολάρεις,ακόμα και σε ένα τόσο σοβαρό θέμα :tooth:
Δεν τρολαρω
Απλά εσύ είσαι χαζούλης
Γιατί να δώσω όργανα μου για να σωθούν κάτι φελλοί σα και του λόγου σου;

Μην απαντήσεις μαλακία θα πεις

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.741
Πόντοι
3.786
Καθενας που ειναι στη ζωη οφειλει να εχει μια Α εμφανιση και σωματικη κατασταση...δεν πρεπει να περιμενει απο καποιον αλλον να του δωρισει τα οργανα του τα οποια ισως χαλασε επειτα απο καταχρησεις ετων,κακη ποιοτητα ζωης κτλ.
Υπάρχουν και άτομα που χρειάζονται μεταμόσχευση,μετά από κάποιο ατύχημα ή σπάνια ασθένεια που δεν φέρουν ευθύνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom