τυπε τοτε ηταν στην αρχη της σταδιοδρομιας του
δες τον τωρα
οσο παει ομορφαινει....
τυπε τοτε ηταν στην αρχη της σταδιοδρομιας του
δες τον τωρα
το φανταζομαι!
ετσι εξαφανιστηκαν κατι περιεργες φυλες του αμαζονιου τυπετυπε δεν φανταζεσαι τιποτα.η σουφρα του λιλα εχει εξαφανισει το μισο δασος του αμαζονιου :S
και οι δεινοσαυροι....ετσι εξαφανιστηκαν κατι περιεργες φυλες του αμαζονιου τυπε
ετσι εξαφανιστηκαν κατι περιεργες φυλες του αμαζονιου τυπε
τυπε αυτη η σουφρα ειναι οικολογικη και ανθρωπιστικη καταστροφη :S
http://[URL unfurl="true"]www.nasa.gov/sites/default/files/cygx1_ill.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε η σουφρα του λιλα θα προκαλεσει το τελος του κοσμου :zombie:
Διάβασε την πάνω κριτική.
Πάρε Veronica / Nicole πακέτο από δω.
300 γιούργια για μια ώρα
Παιδια μεχρι σημερα μονο διαβαζα στο φορουμ.....αλλα τωρα θα χρειαστω τη βοηθεια σας σαν πιο παλιοι και εμπειροι..... Θελω να οργανωσω την αλλη βδομαδα "παρτακι" εκπληξη στον κολλητο μου που παντρευεται και το παρτι να περιλαμβανει ενα ζευγος απο κυριες που θα εχουν αριστη συνεργασια μεταξυ τους, επαγγελματισμο και θα καταφερουν να τον κανουν να ξεχασει για λιγο εστω τι προκειται να παθει. Επισης επειδη οπως ειπα θα ειναι εκπληξη θα ηθελα να γινει στο χωρο μου.
Εχετε κατι καλο και οσο το δυνατον οικονομικο να μου προτεινετε? Ευχαριστω
Το απολυτο δωρο...................
και για μπαλαντερ ο ιπποτης τυπε?
να παρει και την γνωμη του ντουρασελ που ξέρει απο ρολογια τυπεφιλε το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις σε εναν αντρα, μεσα σε φυσιολογικα ορια τιμων ειναι ενα καλο ρολοϊ
θα σου ελεγα λοιπον αναλογα με το ποσο που εισαι διατεθειμενος να διαθεσεις να του παρεις δωρο ενα καλο ρολοϊ που θα το κρατησει μια ζωη κ πιθανοτατα θα το φοραει κ θα σε θυμαται για παντα
γιατι οι γυναικες εχουν πολλα αξεσουαρ,σκουλαρικια, δαχτυλιδια, ρολογια, κολιε κτλ κτλ ενω οι αντρες μονο τα ρολογια, κ κατα τη γνωμη μου ολοι μας πρεπει να εχουμε τουλαχιστον ενα καλο ρολοι
εδω μεσα υπαρχει και αναλογο θρεντ με ρολογια οπου μπορεις να ποσταρεις το ποσο που εισαι διατεθειμενος να δωσεις κ τα μελη θα σε βοηθησουν να αποφασισεις
Παιδια μεχρι σημερα μονο διαβαζα στο φορουμ.....αλλα τωρα θα χρειαστω τη βοηθεια σας σαν πιο παλιοι και εμπειροι..... Θελω να οργανωσω την αλλη βδομαδα "παρτακι" εκπληξη στον κολλητο μου που παντρευεται και το παρτι να περιλαμβανει ενα ζευγος απο κυριες που θα εχουν αριστη συνεργασια μεταξυ τους, επαγγελματισμο και θα καταφερουν να τον κανουν να ξεχασει για λιγο εστω τι προκειται να παθει. Επισης επειδη οπως ειπα θα ειναι εκπληξη θα ηθελα να γινει στο χωρο μου.
Εχετε κατι καλο και οσο το δυνατον οικονομικο να μου προτεινετε? Ευχαριστω