χαχαχαχα οκ.....βαρατε λοιπον! και ξαναθυμιζω.....2 κοριτσια θελουμε
Άρα μόνο την Αννούλα; Και περισσεύει κιόλας....
χαχαχαχα οκ.....βαρατε λοιπον! και ξαναθυμιζω.....2 κοριτσια θελουμε
Άρα μόνο την Αννούλα; Και περισσεύει κιόλας....
παρτου μια πιπα...Παιδια μεχρι σημερα μονο διαβαζα στο φορουμ.....αλλα τωρα θα χρειαστω τη βοηθεια σας σαν πιο παλιοι και εμπειροι..... Θελω να οργανωσω την αλλη βδομαδα "παρτακι" εκπληξη στον κολλητο μου που παντρευεται και το παρτι να περιλαμβανει ενα ζευγος απο κυριες που θα εχουν αριστη συνεργασια μεταξυ τους, επαγγελματισμο και θα καταφερουν να τον κανουν να ξεχασει για λιγο εστω τι προκειται να παθει. Επισης επειδη οπως ειπα θα ειναι εκπληξη θα ηθελα να γινει στο χωρο μου.
Εχετε κατι καλο και οσο το δυνατον οικονομικο να μου προτεινετε? Ευχαριστω
η Αννουλα που σου λενεχαχαχαχα ρε με βρηκατε μικρο μαλλον και με δουλευετε.....
Nα ξεχασει τι προκειται να παθει λεει ρε κοιτα να μοιασεις τον κολλητο σου και να παντρευτεις γιατι με αυτα τα μυαλα μεχρι τα γεραματα πουτανες θα στα τρωνε και εσυ θα εισαι ολοι μερα στην χειρονακτικηΠαιδια μεχρι σημερα μονο διαβαζα στο φορουμ.....αλλα τωρα θα χρειαστω τη βοηθεια σας σαν πιο παλιοι και εμπειροι..... Θελω να οργανωσω την αλλη βδομαδα "παρτακι" εκπληξη στον κολλητο μου που παντρευεται και το παρτι να περιλαμβανει ενα ζευγος απο κυριες που θα εχουν αριστη συνεργασια μεταξυ τους, επαγγελματισμο και θα καταφερουν να τον κανουν να ξεχασει για λιγο εστω τι προκειται να παθει. Επισης επειδη οπως ειπα θα ειναι εκπληξη θα ηθελα να γινει στο χωρο μου.
Εχετε κατι καλο και οσο το δυνατον οικονομικο να μου προτεινετε? Ευχαριστω
η Αννουλα που σου λενε
σορυΡε μαλάκα έτρωγα...........................
στο γαμησαν τυπε το θρεντ οι μπαχαλακηδεςπαιδια συγγνωμη αλλα ή εγω επειδη ειμαι νεος δεν σας πιανω ή εσεις μπερδευτηκατε....αναφερω για ζευγος απο κυριες....!!!!
ταριφας δεν ειναι οχι....καμια σχεση......και το σουπερ μαρκετ τι το θελουμε???
Ρε μαλάκα έτρωγα...........................
στο γαμησαν τυπε το θρεντ οι μπαχαλακηδες
τυπε την αννουλα ευκολα την βρισκεις.φαινεται απο μακρια
Τώρα θα πάρεις τα παπάρια μας,ρε αλήτη μόνο στην ανάγκη μας θυμάσαι;Παιδια μεχρι σημερα μονο διαβαζα στο φορουμ.....αλλα τωρα θα χρειαστω τη βοηθεια σας
Τώρα θα πάρεις τα παπάρια μας,ρε αλήτη μόνο στην ανάγκη μας θυμάσαι;
και ο λιλας κυρια ειναι τυπεπαιδια συγγνωμη αλλα ή εγω επειδη ειμαι νεος δεν σας πιανω ή εσεις μπερδευτηκατε....αναφερω για ζευγος απο κυριες....!!!!
Κυρία των τιμώνκαι ο λιλας κυρια ειναι τυπε
Κυρία των τιμών
και ο λιλας κυρια ειναι τυπε
τυπε τοτε ηταν στην αρχη της σταδιοδρομιας τουχαχαχαχαχαχα κατι ξεχασε εκει απο κατω χαχαχαχαχα