nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 9.715
- Πόντοι
- 2.456
FacadoroΠώς το έλεγε εκεινη η διαφήμιση .."ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά"!
FacadoroΠώς το έλεγε εκεινη η διαφήμιση .."ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά"!
..που να νιώσουν τα πιτσιρίκια από τέτοιες διαχρονικες διαφημίσεις!Facadoro
Αυτός ο τυπάς κάθε μήνα αλλάζει αυτοκίνητο???Φτανει πχιά μωρη καρχια χειρότερη και από ζιταβι στα Ντουμπάι κατάντησες.......ΧΦΤΟΥ![]()
Ενοικιάσεις πολυτελών αμαξιών.Αυτο μέχρι στιγμής μας δείχνει το Δωράκι.Τι δουλειά κάνει αυτός ρε τύποι;
Πόσο καυλωτικο είναι το σχήμα της κωλαρας της που κάνει αυτή την υπέροχη καμπύλη.Ότι και να είναι, είναι πατόμουνο η καριόλα![]()
Επιβεβαιώνω και εγώ για Χαλάνδρι για φαγητό δεν ξέρω.Όποιος είναι Χαλάνδρι τώρα μπορεί να την δει να τρώει σε ένα παγκάκι πίσω από τον Άγιο Νικόλαο, δίπλα από την Alpha bank.
Ολες οι γκόμενες που απο το τίποτα γίνονται κατι και μεγαλοπιάνονται αποκτάνε τουπέ και ξυνιλα.Επιβεβαιώνω και εγώ για Χαλάνδρι για φαγητό δεν ξέρω.
Εντυπωσιακή γκόμενα αλλά πολύ ξινιλα η Καριολα
Εν μέρει συμφωνώ αλλά υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις.Ολες οι γκόμενες που απο το τίποτα γίνονται κατι και μεγαλοπιάνονται αποκτάνε τουπέ και ξυνιλα.
Όποιος είναι Χαλάνδρι τώρα μπορεί να την δει να τρώει σε ένα παγκάκι πίσω από τον Άγιο Νικόλαο, δίπλα από την Alpha bank.
Με τάπερ τύπεΌποιος είναι Χαλάνδρι τώρα μπορεί να την δει να τρώει σε ένα παγκάκι πίσω από τον Άγιο Νικόλαο, δίπλα από την Alpha bank.
Ναι ειχε και το ανδρα μαζι της. Ηταν λιγο κακομοιριστικο το ολο σκηνικό.Στα παγκάκια τρώει;Τόσο γυφτιά;![]()
Κρίμα που δεν ήμουν εκεί θα τούς έδινα και ένα πενταευρω να πιουνε και κάτιΝαι ειχε και το ανδρα μαζι της. Ηταν λιγο κακομοιριστικο το ολο σκηνικό.
Ναι ειχε και το ανδρα μαζι της. Ηταν λιγο κακομοιριστικο το ολο σκηνικό.
Δεν πρόσεξα ρε τυπε, η αλήθεια ειναι οτι στην αρχη ειδα με την ακρη του ματιου μου ενα απλα ωραιο μουνι στο παγκακι που ετρωγε κατι και την προσπέρασα, μετα απο 5-6 βήματα λεω ρε αυτη πρεπει να ηταν η Παντελη γυρνω λιγο πισω και τοτε το επιβεβαίωσα, ηταν ντυμένη στα μαύρα με μαύρο κολάν και φόραγε ενα μαύρο καπέλο.Πιτογυρα τρώγανε;