Νέα

Δώρα Παντέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 550K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.675
Πόντοι
5.006
Eιρωνικα το ειπα μαν.Ε μα κι αυτος να κανει τετοιο λαθος στην πριγκιπισσα:confused::confused::confused::coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην εισαι τοσο ευγενικος με μερικα μελη:hi::confused::confused::confused:
Τα θέλει ο Κωλος του μαν,κωλομπαραδες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.563
Πόντοι
9.931
Παντως ο τυπος ψωνισε απο σβερκο, παράτησε ολόκληρο Καναδα και περίχωρα (USA) για να ερθει στην Ελλαδα και να παντρευτεί την ψωνισμένη Ελληνίδα.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.894
Πόντοι
216
Αν ηταν δικια μου η Lamborgini τυπε μπορει να ανέβαζα κανα στορι και καμια φωτο που και που αλλα με ξενο αμαξι δεν θα ανέβαζα τίποτα γιατι τοτε θα ήμουν μεγας καραγκιοζης...

Παλαιότερα εκανα παρεα με ατομο που ειχε Porsche, αρκετές φορες μου ειχε προτείνει να την οδηγήσω, δεν το εκανα ποτε... Δεν πουλαω μουρη με ξενα πράγματα.
Αυτες οι εφαρμογές θα έπρεπε να εχουν υποχρεωτικό ξελογκαρισμα για καποιες ωρες τις ημερας, μπας και ξεκολλήσουν λιγο οι τυπισσες και οι τυποι που ζαλίζουν αρχιδια.
Αυτο το πράγμα που οποτε καποιος νιώθει ωραία, του βγαινει να το ποσταρει, μου θυμιζει 4χρονο που δειχνει τη ζωγραφιά στη μαμά του. Τοσο παιδαριωδες.
Εκτος να ειναι για λογους επαγγελματικους, promotion κλπ, οπότε πάμε πάσο .

Τελευταία τροποποίηση:

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.720
Πόντοι
726
Ο σύζυγος ξέρουμε με τι ασχολείται?
Πέρυσι έκανε πέντε δουλειές γιατί ήταν εργασιομανης και φέτος θέλει 10 μέρες διακοπές τα Χριστούγεννα και σκάει Καναδά και γράφει sweet home σιγά μωρη καριολα χαλάρωσε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.563
Πόντοι
9.931
Ο σύζυγος ξέρουμε με τι ασχολείται?
Πέρυσι έκανε πέντε δουλειές γιατί ήταν εργασιομανης και φέτος θέλει 10 μέρες διακοπές τα Χριστούγεννα και σκάει Καναδά και γράφει sweet home σιγά μωρη καριολα χαλάρωσε.
To Γοογλε λεει «Ο σύντροφός της ονομάζεται John, είναι 40 ετών, Ελληνοκαναδός, επιχειρηματίας και επενδυτής. Πλέον, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με το real estate και τις ταινίες. Μάλιστα, δική του ταινία είναι το “Killing Castro” με πρωταγωνιστή τον Al Pacino.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από δέκα χρόνια, αρχικά σε φιλικό επίπεδο»

Ρε μπας και ειναι κανας που και ο γαμος ειναι ο φερετζές;;

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.720
Πόντοι
726
To Γοογλε λεει «Ο σύντροφός της ονομάζεται John, είναι 40 ετών, Ελληνοκαναδός, επιχειρηματίας και επενδυτής. Πλέον, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με το real estate και τις ταινίες. Μάλιστα, δική του ταινία είναι το “Killing Castro” με πρωταγωνιστή τον Al Pacino.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από δέκα χρόνια, αρχικά σε φιλικό επίπεδο»

Ρε μπας και ειναι κανας που και ο γαμος ειναι ο φερετζές;;
Έχει λεφτά για φάγωμα ο τυπάς δηλαδή και λέει ότι κάνει επενδύσεις.
Πριν δέκα χρόνια μπορεί να μην είχε τόσα λεφτά ακόμα και να τον είχε στο φτύσιμο.
Και τώρα να ήρθαν πιο κοντά

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.888
Πόντοι
3.556
Επρεπε να απολυθεί ο σερβιτόρος
Εγώ αν ήμουν το αφεντικό της επιχείρησης θα τον απελυα τον σερβιτόρο, δεν θα άφηνα να μου χαλάσει το μαγαζί ο μουνις, έρχεται σοβαρός κόσμος να πιεί ένα καφέ και θα τον άφηνα να μαλακίζεται!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.100
Πόντοι
12.756
Εγώ αν ήμουν το αφεντικό της επιχείρησης θα τον απελυα τον σερβιτόρο, δεν θα άφηνα να μου χαλάσει το μαγαζί ο μουνις, έρχεται σοβαρός κόσμος να πιεί ένα καφέ και θα τον άφηνα να μαλακίζεται!!
Πες τα!!
Εγώ θα τον έβαζα να ζητήσει και συγγνώμη και θα του κράταγα και το μεροκάματο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.479
Πόντοι
3.846
Πες τα!!
Εγώ θα τον έβαζα να ζητήσει και συγγνώμη και θα του κράταγα και το μεροκάματο
Είστε πολυ επιεικής κύριε Νίπλη. Εγώ θα σας έλεγα να τον μαστιγώσετε κι από πάνω. Αλήτες όλοι τους! Κανένας του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ήτανε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.100
Πόντοι
12.756
Είστε πολυ επιεικής κύριε Νίπλη. Εγώ θα σας έλεγα να τον μαστιγώσετε κι από πάνω. Αλήτες όλοι τους! Κανένας του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ήτανε.
Όχι όχι , πολιτισμένα πράγματα

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.720
Πόντοι
726
Γενικά φαίνεται ξινομουνα αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να ζήτησε την απόλυση ενός υπαλλήλου για την κανέλλα εκτός και αν μετά το just the two of us, πήραν τα μυαλά της τόσο αέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom