celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.989
- Πόντοι
- 6.056
Nα του βαλεις μπολικη κανελα,μην απολυθεις κι εσυ
Nα του βαλεις μπολικη κανελα,μην απολυθεις κι εσυ
Τα θέλει ο Κωλος του μαν,κωλομπαραδεςEιρωνικα το ειπα μαν.Ε μα κι αυτος να κανει τετοιο λαθος στην πριγκιπισσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην εισαι τοσο ευγενικος με μερικα μελη
ΔΥΠΑ το μουνι
Αυτες οι εφαρμογές θα έπρεπε να εχουν υποχρεωτικό ξελογκαρισμα για καποιες ωρες τις ημερας, μπας και ξεκολλήσουν λιγο οι τυπισσες και οι τυποι που ζαλίζουν αρχιδια.Αν ηταν δικια μου η Lamborgini τυπε μπορει να ανέβαζα κανα στορι και καμια φωτο που και που αλλα με ξενο αμαξι δεν θα ανέβαζα τίποτα γιατι τοτε θα ήμουν μεγας καραγκιοζης...
Παλαιότερα εκανα παρεα με ατομο που ειχε Porsche, αρκετές φορες μου ειχε προτείνει να την οδηγήσω, δεν το εκανα ποτε... Δεν πουλαω μουρη με ξενα πράγματα.
To Γοογλε λεει «Ο σύντροφός της ονομάζεται John, είναι 40 ετών, Ελληνοκαναδός, επιχειρηματίας και επενδυτής. Πλέον, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με το real estate και τις ταινίες. Μάλιστα, δική του ταινία είναι το “Killing Castro” με πρωταγωνιστή τον Al Pacino.Ο σύζυγος ξέρουμε με τι ασχολείται?
Πέρυσι έκανε πέντε δουλειές γιατί ήταν εργασιομανης και φέτος θέλει 10 μέρες διακοπές τα Χριστούγεννα και σκάει Καναδά και γράφει sweet home σιγά μωρη καριολα χαλάρωσε.
Έχει λεφτά για φάγωμα ο τυπάς δηλαδή και λέει ότι κάνει επενδύσεις.To Γοογλε λεει «Ο σύντροφός της ονομάζεται John, είναι 40 ετών, Ελληνοκαναδός, επιχειρηματίας και επενδυτής. Πλέον, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με το real estate και τις ταινίες. Μάλιστα, δική του ταινία είναι το “Killing Castro” με πρωταγωνιστή τον Al Pacino.
Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από δέκα χρόνια, αρχικά σε φιλικό επίπεδο»
Ρε μπας και ειναι κανας που και ο γαμος ειναι ο φερετζές;;
Εγώ αν ήμουν το αφεντικό της επιχείρησης θα τον απελυα τον σερβιτόρο, δεν θα άφηνα να μου χαλάσει το μαγαζί ο μουνις, έρχεται σοβαρός κόσμος να πιεί ένα καφέ και θα τον άφηνα να μαλακίζεται!!Επρεπε να απολυθεί ο σερβιτόρος
Πες τα!!Εγώ αν ήμουν το αφεντικό της επιχείρησης θα τον απελυα τον σερβιτόρο, δεν θα άφηνα να μου χαλάσει το μαγαζί ο μουνις, έρχεται σοβαρός κόσμος να πιεί ένα καφέ και θα τον άφηνα να μαλακίζεται!!
Μεγάλη μάστιγα οι σερβιτόροιΠες τα!!
Εγώ θα τον έβαζα να ζητήσει και συγγνώμη και θα του κράταγα και το μεροκάματο
Είστε πολυ επιεικής κύριε Νίπλη. Εγώ θα σας έλεγα να τον μαστιγώσετε κι από πάνω. Αλήτες όλοι τους! Κανένας του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ήτανε.Πες τα!!
Εγώ θα τον έβαζα να ζητήσει και συγγνώμη και θα του κράταγα και το μεροκάματο
Όχι όχι , πολιτισμένα πράγματαΕίστε πολυ επιεικής κύριε Νίπλη. Εγώ θα σας έλεγα να τον μαστιγώσετε κι από πάνω. Αλήτες όλοι τους! Κανένας του ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ήτανε.