Νέα

Δώρα Παντέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 547K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Metalhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
531
Πόντοι
301
Εντωμεταξύ το 150% των μελών του bou, εαν είχαμε Lamborghini, θα κάναμε 40 βίντεο την ημέρα με αυτή και θα βρίσκαμε και ένα πατούρι να το ξεμουνιάζουμε και να το αφήνουμε να ανεβάζει και αυτό 40 βίντεο την ημέρα για να βλέπουν οι υπόλοιποι τι γαμάμε.
Πες τα ρε φίλε, εδώ θα βγάζαμε στορυ αν δουλεύαμε παρκαδόροι με τέτοιο αμάξι, ή σε συνεργείο και μας έλεγαν να το πάμε 20 μέτρα πιο κάτω

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.417
Πόντοι
9.931
Εντωμεταξύ το 150% των μελών του bou, εαν είχαμε Lamborghini, θα κάναμε 40 βίντεο την ημέρα με αυτή και θα βρίσκαμε και ένα πατούρι να το ξεμουνιάζουμε και να το αφήνουμε να ανεβάζει και αυτό 40 βίντεο την ημέρα για να βλέπουν οι υπόλοιποι τι γαμάμε.
Αν ηταν δικια μου η Lamborgini τυπε μπορει να ανέβαζα κανα στορι και καμια φωτο που και που αλλα με ξενο αμαξι δεν θα ανέβαζα τίποτα γιατι τοτε θα ήμουν μεγας καραγκιοζης...

Παλαιότερα εκανα παρεα με ατομο που ειχε Porsche, αρκετές φορες μου ειχε προτείνει να την οδηγήσω, δεν το εκανα ποτε... Δεν πουλαω μουρη με ξενα πράγματα.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
2.620
Πόντοι
721
Καταρχήν δεν κρίναμε ένα στορι κρίναμε την όλη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό και το τι έλεγε πριν λίγους μήνες και τι τώρα.
Επειδή λοιπόν διαφημίζει τη ζωή της στα σοσιαλ έτσι έχουμε και εμείς δικαίωμα να σχολιάζουμε και να λέμε την άποψη μας.
Εμένα η κοπέλα μου αν έκανε αυτό που κάνει αυτή πρώτον δεν θα την έπαιρνα σοβαρά και δεύτερον θα είχε φάει πολύ γρήγορα πόδι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.417
Πόντοι
9.931
Καταρχήν δεν κρίναμε ένα στορι κρίναμε την όλη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό και το τι έλεγε πριν λίγους μήνες και τι τώρα.
Επειδή λοιπόν διαφημίζει τη ζωή της στα σοσιαλ έτσι έχουμε και εμείς δικαίωμα να σχολιάζουμε και να λέμε την άποψη μας.
Εμένα η κοπέλα μου αν έκανε αυτό που κάνει αυτή πρώτον δεν θα την έπαιρνα σοβαρά και δεύτερον θα είχε φάει πολύ γρήγορα πόδι.
Ακριβως, ειναι γελοίο να φλεξαρης πράγματα που δεν τα εχεις αποκτήσει με τον κοπο σου και δεν σου ανήκουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom