Νέα

Δώρα Παντέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 589K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Metalhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
548
Πόντοι
301
Εντωμεταξύ το 150% των μελών του bou, εαν είχαμε Lamborghini, θα κάναμε 40 βίντεο την ημέρα με αυτή και θα βρίσκαμε και ένα πατούρι να το ξεμουνιάζουμε και να το αφήνουμε να ανεβάζει και αυτό 40 βίντεο την ημέρα για να βλέπουν οι υπόλοιποι τι γαμάμε.
Πες τα ρε φίλε, εδώ θα βγάζαμε στορυ αν δουλεύαμε παρκαδόροι με τέτοιο αμάξι, ή σε συνεργείο και μας έλεγαν να το πάμε 20 μέτρα πιο κάτω

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.420
Πόντοι
9.931
Εντωμεταξύ το 150% των μελών του bou, εαν είχαμε Lamborghini, θα κάναμε 40 βίντεο την ημέρα με αυτή και θα βρίσκαμε και ένα πατούρι να το ξεμουνιάζουμε και να το αφήνουμε να ανεβάζει και αυτό 40 βίντεο την ημέρα για να βλέπουν οι υπόλοιποι τι γαμάμε.
Αν ηταν δικια μου η Lamborgini τυπε μπορει να ανέβαζα κανα στορι και καμια φωτο που και που αλλα με ξενο αμαξι δεν θα ανέβαζα τίποτα γιατι τοτε θα ήμουν μεγας καραγκιοζης...

Παλαιότερα εκανα παρεα με ατομο που ειχε Porsche, αρκετές φορες μου ειχε προτείνει να την οδηγήσω, δεν το εκανα ποτε... Δεν πουλαω μουρη με ξενα πράγματα.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
3.281
Πόντοι
726
Καταρχήν δεν κρίναμε ένα στορι κρίναμε την όλη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό και το τι έλεγε πριν λίγους μήνες και τι τώρα.
Επειδή λοιπόν διαφημίζει τη ζωή της στα σοσιαλ έτσι έχουμε και εμείς δικαίωμα να σχολιάζουμε και να λέμε την άποψη μας.
Εμένα η κοπέλα μου αν έκανε αυτό που κάνει αυτή πρώτον δεν θα την έπαιρνα σοβαρά και δεύτερον θα είχε φάει πολύ γρήγορα πόδι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.420
Πόντοι
9.931
Καταρχήν δεν κρίναμε ένα στορι κρίναμε την όλη συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό και το τι έλεγε πριν λίγους μήνες και τι τώρα.
Επειδή λοιπόν διαφημίζει τη ζωή της στα σοσιαλ έτσι έχουμε και εμείς δικαίωμα να σχολιάζουμε και να λέμε την άποψη μας.
Εμένα η κοπέλα μου αν έκανε αυτό που κάνει αυτή πρώτον δεν θα την έπαιρνα σοβαρά και δεύτερον θα είχε φάει πολύ γρήγορα πόδι.
Ακριβως, ειναι γελοίο να φλεξαρης πράγματα που δεν τα εχεις αποκτήσει με τον κοπο σου και δεν σου ανήκουν.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι άλλοι οι μαλακες δουλεύουν βεβαια

V-Slag

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2019
Like
549
Πόντοι
81
Η τύπισσα απλά έχει χάσει τον έλεγχο.πλεον είναι η εννοεία της ταςζιβι που βρήκε βραγκατο μλκ και κάνει μια ζωή που ήθελε πάντα (μόστρα με άλλου λεφτά ) απλά μέχρι να τον έβρισκε έπρεπε να είναι στην επικαιρότητα και να το παίζει ανεξάρτητη φεμινίστρια μορφωμένη.τελικα στην εποχή μας ρόλο δεν παίζει η μόρφωση ούτε ο χαρακτήρας αλλά τα φράγκα και κάνουμε ολικό reset σε ένα δευτερόλεπτο και το παίζουμε κάποιοι.πραγματικα κρίμα για τον μλκ που σε δύο τρία χρόνια αν έχουν κάνει και παιδί θα τον χωρίσει και θα του ζητάει διατροφη 15-20k το μήνα για να κάνει την ζωαρα της

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.456
Η τύπισσα απλά έχει χάσει τον έλεγχο.πλεον είναι η εννοεία της ταςζιβι που βρήκε βραγκατο μλκ και κάνει μια ζωή που ήθελε πάντα (μόστρα με άλλου λεφτά ) απλά μέχρι να τον έβρισκε έπρεπε να είναι στην επικαιρότητα και να το παίζει ανεξάρτητη φεμινίστρια μορφωμένη.τελικα στην εποχή μας ρόλο δεν παίζει η μόρφωση ούτε ο χαρακτήρας αλλά τα φράγκα και κάνουμε ολικό reset σε ένα δευτερόλεπτο και το παίζουμε κάποιοι.πραγματικα κρίμα για τον μλκ που σε δύο τρία χρόνια αν έχουν κάνει και παιδί θα τον χωρίσει και θα του ζητάει διατροφη 15-20k το μήνα για να κάνει την ζωαρα της
Αναρωτιέμαι αν ζήταγε άδεια ένας από τους αλλούς που κάνουν εκπομπή αν θα έπαιρνε άδεια
Ρητορικό το ερώτημα

V-Slag

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2019
Like
549
Πόντοι
81
Αναρωτιέμαι αν ζήταγε άδεια ένας από τους αλλούς που κάνουν εκπομπή αν θα έπαιρνε άδεια
Ρητορικό το ερώτημα
Χαχα ούτε καν .χάρη στα κονέ του μλκ πήρε άδεια χάρη στα κονέ του μλκ ήταν στο just the two of us και χάρη στα κονέ του μλκ έκατσε τόσο καιρό εκεί .εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την ξεφτιλιζα τελείως σε γαμηση και γενικά και μετά θα την χώριζα σε ένα χρόνο για να δούμε μετά πως θα γυρίσει πάλι την μπιφτέκα

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.456
Χαχα ούτε καν .χάρη στα κονέ του μλκ πήρε άδεια χάρη στα κονέ του μλκ ήταν στο just the two of us και χάρη στα κονέ του μλκ έκατσε τόσο καιρό εκεί .εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την ξεφτιλιζα τελείως σε γαμηση και γενικά και μετά θα την χώριζα σε ένα χρόνο για να δούμε μετά πως θα γυρίσει πάλι την μπιφτέκα
Κατά τα άλλα όπως είπες "γυναίκα ανεξάρτητη μορφωμένο με σεμινάρια γιατί Πανελληνιες που να διαβάζουμε

V-Slag

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2019
Like
549
Πόντοι
81
Κατά τα άλλα όπως είπες "γυναίκα ανεξάρτητη μορφωμένο με σεμινάρια γιατί Πανελληνιες που να διαβάζουμε
Απο μικρή με το που ξεκίνησε το μπάσκετ είχε τουπε η τύπισσα απλά επειδή δεν ήταν γνωστή κανένας δεν έδινε σημασία και στο λέω μιας και ο κουμπάρος μου είναι από Περιστέρι και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο ένα χρόνο μεγαλύτερη αυτή .σε αληθινο περιστατικό σε έξοδο με τον μλκ απαίτησε η ίδια να απολυθεί ένα παιδί γιατί της έκανε λάθος τον καφέ .όπως είπα και παραπάνω η τύπισσα απλά έχει χάσει τον έλεγχο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.529
Πόντοι
5.006
Απο μικρή με το που ξεκίνησε το μπάσκετ είχε τουπε η τύπισσα απλά επειδή δεν ήταν γνωστή κανένας δεν έδινε σημασία και στο λέω μιας και ο κουμπάρος μου είναι από Περιστέρι και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο ένα χρόνο μεγαλύτερη αυτή .σε αληθινο περιστατικό σε έξοδο με τον μλκ απαίτησε η ίδια να απολυθεί ένα παιδί γιατί της έκανε λάθος τον καφέ .όπως είπα και παραπάνω η τύπισσα απλά έχει χάσει τον έλεγχο
Καργιολια τυπε δηλαδη

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.529
Πόντοι
5.006
Ξινομουνα
Να λέει θελω τον υπεύθυνο διώξτε τον δεν έβαλε μοση κανέλα μοση σοκολάτα στον καππυτσινο
Ναι ρε νικ τη γαμιολα

Πήγε να απολύσει το παιδί μαν

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.408
Πόντοι
6.056
Ναι ρε νικ τη γαμιολα

Πήγε να απολύσει το παιδί μαν
Eιρωνικα το ειπα μαν.Ε μα κι αυτος να κανει τετοιο λαθος στην πριγκιπισσα:confused::confused::confused::coffee:

Βρε αντε γαμησου εσύ μουνοπανο
Μην εισαι τοσο ευγενικος με μερικα μελη:hi::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom