Απλα στην τυπισα ειχε τελειωσει το "περιεχόμενο" που ειχε για να μοιραζεται στα σοσιαλ μιντια
και επρεπε να παει στην επόμενη πιστα για να εχει πραγματα να ανεβάζει.
Ποσες φορες να ανεβάζει φωτο απο τα παρκε ;
Φωτο με μπαλα του μπασκετ στα χερια, στα πόδια ;
Ποσες φορες ακόμα να δείχνει κοιλιακους και οτι κάνει γυμναστικη ;;
Ποσες πια φωτο απο στημένο κωλο και βυζι σε ξαπλωστρα παραλιας ;;
Ποσα πτυχία του κωλου που πηρε απο το ιντερνετ να παρει ακόμα για να ανεβάσει;;
Αρα ; τι κανουμε τωρα ;;
Βρισκουμε εναν που θελει να μας γαμησει και μας γουστάρει τρελα , αλλα να εχει αρκετα λεφτα
Οχι τεράστια λεφτα , αλλα αρκετα γιατι ηδη ξερω οτι θα τον χωρίσω , γιατι αν εχει τεράστια λεφτα θα με γκαστρωσει αλλα δεν θα με παντρευτει , ( πιο πιθανο να βαλει να με σφαξουν η να με απειλησουν)
αρα θελω καποιον που θα με παντρευτει γιατι γι αυτον θα ειμαι ενα ειδος τρόπαιο , ενω για καποιον που εχει απιστευτα λεφτα ειμαι απλά μια ομορφη
πουτανα που θελει να γαμησει , αλλα πολυ χαμηλης ποιοτητας για να κάνει γάμο και να ειμαι στον κυκλο του (υπαρχουν και εξαιρεσεις ηλιθιων παιδιων απο λεφταδες βεβαια)
Συνεχίζουμε το σενάριο, τον αφηνω και γαμαει αβερτα ακαποτα , πανω στην καυλα αυτος που εγινε καπως πετυχημένος νιωθει οτι κατεκτησε κατι που ολοι
κανουν λαικ και θελουν να γαμησουν αλλα μονο σε αυτον δινει το μουνι της για ακαποτο , τα αδειαζει ολα μέσα πιστεύοντας οτι η αλλη κατι θα ελεγχει αν γινει καμιά στραβη..
Η τυπισα μετα απο λιγο πετάει το "νέο" οτι "ξερεις αγαπη μου ειμαι εγκυος και σ αγαπω πολυ και θα το κρατησω" . "εισαι ο ανθρωπος μου" κτλ κτλ κτλ
Λυγισε και ο αλλος που ειδε να περνάει ολη του η ζωη μπροστα απο τα μάτια του και ειπε το ναι ...
Και ετσι εχουμε μυστικους και γρηγορους γαμους και μετα απο λιγο πετάμε φωτο ινσταγκραμ με καπελακια "Mom Dad " και ειμαστε κομπλε..
Και οτι δεν διαφημισαμε στον κρυφο μας γαμο και δεν εκμεταλευτηκαμε για υλικο στα σοσιαλ μιντια θα το κάνουμε στην βαπτιση που θα κανουμε και κανονικα γάμο
που θα εχει τα παντα , μπαλονια , φωτο απο την εισοδο με λουλουδια , τραπεζι στρωμενο με μπομπονιέρες κτλ κτλ
Και η ζωη και τα λαικς συνεχιζονται ..... μέχρι να χωρίσουμε που δεν θα παιξουμε τιποτα παλι στα σοσιαλς , απλα και παλι μυστικα σε καποια συνεντευξη μετά απο καιρό θα πουμε οτι αγαπιομαστε αλλα
επρεπε να παρουμε χωριστους δρομους , αλλα εχουμε ενα παιδί μαζι και παντα αυτο θα μας ενωνει ...
Μια χαρά για ενα κορίτσι απο το Περιστερι .. αυτα ειναι συνηθως τα κλασσικα σενάρια κοριτσιων απο καλυτερες περιοχες