Νέα

Δώρα Παντέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mousatos_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.086
Πόντοι
9.297
Καλα και τωρα φακες εφτιαξε, σε 10 χρονο παιδι να δειξεις πως τις φτιαχνουν θα το καταλαβει.
Εγω γελαω που γραφει και υλικα και συνταγη λες και μαγειρεψε κατι πιο συνθετο τυπου μουσακα κλπ, και για αυτην την απλη συνταγη παλι μετριες οδηγιες παρασκευης εδωσε.
Τα δεκάχρονα έχουν ήδη αρκετά καμένα κύτταρα από το κωλοκινητο που το πιάνουν από τα πέντε τους ( και πολύ λέω)...δύσκολο να ασχοληθούν με μαγείρεμα όχι στα δέκα αλλά ούτε και στα είκοσι σε πολλές περιπτώσεις.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.415
Πόντοι
2.456
Συνήθως δεν βλέπω τηλεόραση αλλά προτιμώ ραδιόφωνο ,ως ρομαντικός παραδοσιακός μπουρδελιαρης,πλην όμως σκέπτομαι να κάνω μια δοκιμή αφιερώνοντας της λιγο χρονο προς αξιολογηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα ήταν πιο σωστό"κάνουμε μαλαξεις";
Τουλάχιστον βάλε κολλητά τη λέξη φακες
Ως σιχαμένη χώρα παλι αντιγραψανε κατά 8272734345872 φορές όλοι το "μοντελο" podcast video cast TV
Τα κανάλια βρήκαν δωρεάν προϊόν, οι ινφλουενσερ βρήκαν και άλλη διέξοδο βρήκαν κι αλλο χορηγο και ουσία μηδεν

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.534
Πόντοι
456
Τα δεκάχρονα έχουν ήδη αρκετά καμένα κύτταρα από το κωλοκινητο που το πιάνουν από τα πέντε τους ( και πολύ λέω)...δύσκολο να ασχοληθούν με μαγείρεμα όχι στα δέκα αλλά ούτε και στα είκοσι σε πολλές περιπτώσεις.
Αυτη πηγε 40 παντως για να ασχοληθει λιγο με το μαγειρεμα και να μαθει να φτιαχνει κατι πολυ απλο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.086
Πόντοι
9.297
Αυτη πηγε 40 παντως για να ασχοληθει λιγο με το μαγειρεμα και να μαθει να φτιαχνει κατι πολυ απλο
Aυτη όμως έβγαζε λεφτά με ωράριο που πιθανότατα δεν είναι το τυπικό 8ωρο .
Είναι γνωστό ότι οι πιο πολλοί στον χώρο των ΜΜΕ και της σωουμπηζ είναι τελείως άσχετοι από μαγειρική.
Ρίξτε μια ματιά στο κόλπο που ανέφερα για την φακή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.086
Πόντοι
9.297
Aξιοπρεπης ως παρουσιάστρια .
Θηλυκή έκδοση του Θέμη Γεωργαντά πάνε να την κάνουν ,στο χέρι της είναι να γίνει κάτι πιο καλό .

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.497
Πόντοι
1.056
Aξιοπρεπης ως παρουσιάστρια .
Θηλυκή έκδοση του Θέμη Γεωργαντά πάνε να την κάνουν ,στο χέρι της είναι να γίνει κάτι πιο καλό .
Αυτός πραγματικά τι κονέ έχει και τον βλέπουμε παντού

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.086
Πόντοι
9.297
Eιναι τόσο γλοιώδης ώστε κολλάει παντού...μεγάλο προσόν για την λοατκοπληκτη / λαθρολαγνα σωουμπηζνα,χωρίς να ξέρω αν ο ίδιος έχει τέτοιες ιδέες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση...:rolleyes::think:.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
99.561
Πόντοι
46.423

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
3.937
Πόντοι
726
Εντωμεταξυ λέει ότι ήθελε να κρατήσει ιδιωτική την εγκυμοσύνη και τη ζωή της και η ίδια τα διαφημίζει κάθε μέρα στο ινσταγκραμ.
Επίσης γελάω με το τα είχαμε 25 μέρες και αποφασίσαμε να παντρευτούμε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.702
Πόντοι
9.931
Αχου την κακομοίρα δεν την καλούσαν σε εκπομπές επειδη δεν ηταν παντρεμένη η δεν ειχε παιδιά, τι κακο σε ειχε βρει ψυχούλα μου... Δεν φταις εσυ κοπελα μου, φταίει ο μαλακας που σε γκάστρωσε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.086
Πόντοι
9.297
Εντωμεταξυ λέει ότι ήθελε να κρατήσει ιδιωτική την εγκυμοσύνη και τη ζωή της και η ίδια τα διαφημίζει κάθε μέρα στο ινσταγκραμ.
Επίσης γελάω με το τα είχαμε 25 μέρες και αποφασίσαμε να παντρευτούμε.
O oρισμος του "ο,τι να ναι " αυτά τα δύο...εκτός βέβαια αν στην δεύτερη περίπτωση χτύπησε το βιολογικό ρολόι/ ανάγκη χρηματοδότησης οπότε πόσο πιο πολύ να το αφηνε;

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.773
Πόντοι
446
Η Δώρα Παντέλη παραδέχτηκε ότι, πριν γνωρίσει τον άντρα της, δεν είχε στο μυαλό της τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «Είμαι 37 χρονών και μέχρι τότε δεν το σκεφτόμουν καν. Πήγαινα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και με ρωτούσαν αν θα κάνω παιδί. Δεν με θεωρούσαν σημαντική επειδή δεν είχα παντρευτεί ή αποκτήσει παιδιά. Κάποια στιγμή, άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου ως αποτυχημένη. Το τηλέφωνό μου δεν είχε χτυπήσει ποτέ από εκπομπές, μέχρι που παντρεύτηκα και ξαφνικά όλοι ήθελαν να μιλήσω», σημείωσε.
Τραγικό, δηλαδή αυτή την ένοιαζε τι έλεγαν τα σόγια πότε θα παντρευτεί σαν καμία κυράτσα, δυναμική ανεξάρτητη της πούτσας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.630
Πόντοι
12.756
Απλα στην τυπισα ειχε τελειωσει το "περιεχόμενο" που ειχε για να μοιραζεται στα σοσιαλ μιντια
και επρεπε να παει στην επόμενη πιστα για να εχει πραγματα να ανεβάζει.

Ποσες φορες να ανεβάζει φωτο απο τα παρκε ;
Φωτο με μπαλα του μπασκετ στα χερια, στα πόδια ;
Ποσες φορες ακόμα να δείχνει κοιλιακους και οτι κάνει γυμναστικη ;;
Ποσες πια φωτο απο στημένο κωλο και βυζι σε ξαπλωστρα παραλιας ;;
Ποσα πτυχία του κωλου που πηρε απο το ιντερνετ να παρει ακόμα για να ανεβάσει;;

Αρα ; τι κανουμε τωρα ;;

Βρισκουμε εναν που θελει να μας γαμησει και μας γουστάρει τρελα , αλλα να εχει αρκετα λεφτα
Οχι τεράστια λεφτα , αλλα αρκετα γιατι ηδη ξερω οτι θα τον χωρίσω , γιατι αν εχει τεράστια λεφτα θα με γκαστρωσει αλλα δεν θα με παντρευτει , ( πιο πιθανο να βαλει να με σφαξουν η να με απειλησουν)
αρα θελω καποιον που θα με παντρευτει γιατι γι αυτον θα ειμαι ενα ειδος τρόπαιο , ενω για καποιον που εχει απιστευτα λεφτα ειμαι απλά μια ομορφη
πουτανα που θελει να γαμησει , αλλα πολυ χαμηλης ποιοτητας για να κάνει γάμο και να ειμαι στον κυκλο του (υπαρχουν και εξαιρεσεις ηλιθιων παιδιων απο λεφταδες βεβαια)

Συνεχίζουμε το σενάριο, τον αφηνω και γαμαει αβερτα ακαποτα , πανω στην καυλα αυτος που εγινε καπως πετυχημένος νιωθει οτι κατεκτησε κατι που ολοι
κανουν λαικ και θελουν να γαμησουν αλλα μονο σε αυτον δινει το μουνι της για ακαποτο , τα αδειαζει ολα μέσα πιστεύοντας οτι η αλλη κατι θα ελεγχει αν γινει καμιά στραβη..

Η τυπισα μετα απο λιγο πετάει το "νέο" οτι "ξερεις αγαπη μου ειμαι εγκυος και σ αγαπω πολυ και θα το κρατησω" . "εισαι ο ανθρωπος μου" κτλ κτλ κτλ
Λυγισε και ο αλλος που ειδε να περνάει ολη του η ζωη μπροστα απο τα μάτια του και ειπε το ναι ...
Και ετσι εχουμε μυστικους και γρηγορους γαμους και μετα απο λιγο πετάμε φωτο ινσταγκραμ με καπελακια "Mom Dad " και ειμαστε κομπλε..

Και οτι δεν διαφημισαμε στον κρυφο μας γαμο και δεν εκμεταλευτηκαμε για υλικο στα σοσιαλ μιντια θα το κάνουμε στην βαπτιση που θα κανουμε και κανονικα γάμο
που θα εχει τα παντα , μπαλονια , φωτο απο την εισοδο με λουλουδια , τραπεζι στρωμενο με μπομπονιέρες κτλ κτλ

Και η ζωη και τα λαικς συνεχιζονται ..... μέχρι να χωρίσουμε που δεν θα παιξουμε τιποτα παλι στα σοσιαλς , απλα και παλι μυστικα σε καποια συνεντευξη μετά απο καιρό θα πουμε οτι αγαπιομαστε αλλα
επρεπε να παρουμε χωριστους δρομους , αλλα εχουμε ενα παιδί μαζι και παντα αυτο θα μας ενωνει ...

Μια χαρά για ενα κορίτσι απο το Περιστερι .. αυτα ειναι συνηθως τα κλασσικα σενάρια κοριτσιων απο καλυτερες περιοχες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.311
Πόντοι
6.256
Απλα στην τυπισα ειχε τελειωσει το "περιεχόμενο" που ειχε για να μοιραζεται στα σοσιαλ μιντια
και επρεπε να παει στην επόμενη πιστα για να εχει πραγματα να ανεβάζει.

Ποσες φορες να ανεβάζει φωτο απο τα παρκε ;
Φωτο με μπαλα του μπασκετ στα χερια, στα πόδια ;
Ποσες φορες ακόμα να δείχνει κοιλιακους και οτι κάνει γυμναστικη ;;
Ποσες πια φωτο απο στημένο κωλο και βυζι σε ξαπλωστρα παραλιας ;;
Ποσα πτυχία του κωλου που πηρε απο το ιντερνετ να παρει ακόμα για να ανεβάσει;;

Αρα ; τι κανουμε τωρα ;;

Βρισκουμε εναν που θελει να μας γαμησει και μας γουστάρει τρελα , αλλα να εχει αρκετα λεφτα
Οχι τεράστια λεφτα , αλλα αρκετα γιατι ηδη ξερω οτι θα τον χωρίσω , γιατι αν εχει τεράστια λεφτα θα με γκαστρωσει αλλα δεν θα με παντρευτει , ( πιο πιθανο να βαλει να με σφαξουν η να με απειλησουν)
αρα θελω καποιον που θα με παντρευτει γιατι γι αυτον θα ειμαι ενα ειδος τρόπαιο , ενω για καποιον που εχει απιστευτα λεφτα ειμαι απλά μια ομορφη
πουτανα που θελει να γαμησει , αλλα πολυ χαμηλης ποιοτητας για να κάνει γάμο και να ειμαι στον κυκλο του (υπαρχουν και εξαιρεσεις ηλιθιων παιδιων απο λεφταδες βεβαια)

Συνεχίζουμε το σενάριο, τον αφηνω και γαμαει αβερτα ακαποτα , πανω στην καυλα αυτος που εγινε καπως πετυχημένος νιωθει οτι κατεκτησε κατι που ολοι
κανουν λαικ και θελουν να γαμησουν αλλα μονο σε αυτον δινει το μουνι της για ακαποτο , τα αδειαζει ολα μέσα πιστεύοντας οτι η αλλη κατι θα ελεγχει αν γινει καμιά στραβη..

Η τυπισα μετα απο λιγο πετάει το "νέο" οτι "ξερεις αγαπη μου ειμαι εγκυος και σ αγαπω πολυ και θα το κρατησω" . "εισαι ο ανθρωπος μου" κτλ κτλ κτλ
Λυγισε και ο αλλος που ειδε να περνάει ολη του η ζωη μπροστα απο τα μάτια του και ειπε το ναι ...
Και ετσι εχουμε μυστικους και γρηγορους γαμους και μετα απο λιγο πετάμε φωτο ινσταγκραμ με καπελακια "Mom Dad " και ειμαστε κομπλε..

Και οτι δεν διαφημισαμε στον κρυφο μας γαμο και δεν εκμεταλευτηκαμε για υλικο στα σοσιαλ μιντια θα το κάνουμε στην βαπτιση που θα κανουμε και κανονικα γάμο
που θα εχει τα παντα , μπαλονια , φωτο απο την εισοδο με λουλουδια , τραπεζι στρωμενο με μπομπονιέρες κτλ κτλ

Και η ζωη και τα λαικς συνεχιζονται ..... μέχρι να χωρίσουμε που δεν θα παιξουμε τιποτα παλι στα σοσιαλς , απλα και παλι μυστικα σε καποια συνεντευξη μετά απο καιρό θα πουμε οτι αγαπιομαστε αλλα
επρεπε να παρουμε χωριστους δρομους , αλλα εχουμε ενα παιδί μαζι και παντα αυτο θα μας ενωνει ...

Μια χαρά για ενα κορίτσι απο το Περιστερι .. αυτα ειναι συνηθως τα κλασσικα σενάρια κοριτσιων απο καλυτερες περιοχες
Aν και πλατιασες λιγο,ησουν ακριβεστατος.:coffee::coffee::confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
51.086
Πόντοι
9.297
Τραγικό, δηλαδή αυτή την ένοιαζε τι έλεγαν τα σόγια πότε θα παντρευτεί σαν καμία κυράτσα, δυναμική ανεξάρτητη της πούτσας
Oταν ακουτε για δυναμικές ,καριεριστριες....γελάστε και κλα(π)στε ελεύθερα ..απλώς μην το πιστέψετε.

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
2.773
Πόντοι
446
Όπως τα είπε, αυτό με το γάμο σε 25 μέρες βρωμοκοπάει ότι το διαζύγιο θα έρθει το πολύ στην πενταετία πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom