milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.664
- Πόντοι
- 481
έβαλα στο YouTube σήμερα να δω την εκπομπή για να Χαζέψω τις μπουταρες της.
Έχει δώσει πολύ υλικό και όχι μόνο σταυροπόδι.
Εμένα πάντως με καύλωσε άσχημα
έβαλα στο YouTube σήμερα να δω την εκπομπή για να Χαζέψω τις μπουταρες της.
Όντως, μεγάλη παραφωνία η παντόφλα! Τη είχα ικανή να βγει και με Mitsuko...Με παντόφλες βγηκε λες και πήγε στην θάλασσα;
Όχι ρε φιλαράκι! Πολύ ξενε΄ρα η φάση με τη παντόφλα! Δώσε γόβα στο λαό να "σηκώνονται" τα "κοντάρια"!Και τις παντοφλες μεσα γαμιολα
*για τη δευτερεντζα απτο μπουρναζι παει το γαμιολα τυπε μη παρεξηηθω
Δαγκωτό Βελό! Η μόνη λύση...Έρχονται οι μαύροι και μας πηδάνε και τις καλύτερες μουναρες ρε !! Είναι να μην ψηφισεις Βεροπουλο μετά ?
...Για να μη μείνει "σταγόνα"!ΤΙ φόρεσες πάλι μωρη κάβλα
Είσαι πιτσιρικάς ;Όχι ρε φιλαράκι! Πολύ ξενε΄ρα η φάση με τη παντόφλα! Δώσε γόβα στο λαό να "σηκώνονται" τα "κοντάρια"!
Προσοχή όμως! Το "μικρόφωνο" όχι πολύ κοντά, γιατί κάνει "παραμόρφωση"!Της την εδινα ανετα μια........
συνεντευξη!
Κάποτε, πριν αρκετά χρόνια, ΄ήμουν πιτσιρικάς! Έχω καταγράψει άπειρα χλμ στο χώρο του ερωτισμού και ειδικά στη θέα της παντόφλας, ξενερώνω απίστευτα! Έχω διώξει πουτάνα σε μπουρδέλο που μου ήρθε με παντόφλα στο δωμάτιο! Για μένα, δεν υπάρχει πιο θηλυκό και σέξι πατούμενο από τη γόβα και γενικά ότι αφορά το ψηλό τακούνι! Αυτό το θεωρώ αδιαπραγμάτευτο, ειδικά σε γυναίκες που ασχολούνται στο χώρο του σεξ είτε είναι call girls, είτε δουλεύουν σε studios...Είσαι πιτσιρικάς ;
Σε εμάς τους ... μεγαλύτερους ... θεές μας αρέσουν και με παντόφλες.
Eυ γέ που εδιωξες την πλεμπαια με την παντόφλα...Κάποτε, πριν αρκετά χρόνια, ΄ήμουν πιτσιρικάς! Έχω καταγράψει άπειρα χλμ στο χώρο του ερωτισμού και ειδικά στη θέα της παντόφλας, ξενερώνω απίστευτα! Έχω διώξει πουτάνα σε μπουρδέλο που μου ήρθε με παντόφλα στο δωμάτιο! Για μένα, δεν υπάρχει πιο θηλυκό και σέξι πατούμενο από τη γόβα και γενικά ότι αφορά το ψηλό τακούνι! Αυτό το θεωρώ αδιαπραγμάτευτο, ειδικά σε γυναίκες που ασχολούνται στο χώρο του σεξ είτε είναι call girls, είτε δουλεύουν σε studios...
Όντως, μεγάλη παραφωνία η παντόφλα! Τη είχα ικανή να βγει και με Mitsuko...
εντάξει καλοκαίρι στις Φιλιππίνες είναι η γυναίκα πόσο γόβα να φορέσει.
ΠαναθηναικοςΈχει πει τι ομάδα είναι ? Που έχει παίξει μπάσκετ?
Της μπήκε καλά σήμερα απ' τους μαύρους της Μακάμπι,γελά λίγο μωρηηηηη
Φωτιά πάλι σήμερα.