Όχι, αλλά έχει σχέση με επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.Παντρεμένη;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όχι, αλλά έχει σχέση με επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.Παντρεμένη;
Κουφάλα @enduro ....καλά τρως...!Όχι, αλλά έχει σχέση με επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.
Αμεα είσαι τυπε? Τι ανυπόστατες και πουτσες μπλε λες? Σου λέμε ότι ξέρουμε συγκεκριμένες γκόμενές που γαμουσε ο ζοτς, σε μόνιμη βάση, και έβγαινε ακόμα και με τις οικογένειες τους στη Ρόδο. Φαντάσου τι έκανε και σε άλλες πόλεις.Επιμένω γιατί σιχαίνομαι τις ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ μαλακίες, αν βγει το οτιδήποτε πέρα από το "έτσι διάβασα σε κάτι σχόλια σε ένα site" τι θέμα να έχω, ας πηδιούνται όσο θέλουν
Σου είπα εγώ για άλλες; Για την Παντέλη λέω που όλοι "έχουν διαβάσει κάπου"Αμεα είσαι τυπε? Τι ανυπόστατες και πουτσες μπλε λες? Σου λέμε ότι ξέρουμε συγκεκριμένες γκόμενές που γαμουσε ο ζοτς, σε μόνιμη βάση, και έβγαινε ακόμα και με τις οικογένειες τους στη Ρόδο. Φαντάσου τι έκανε και σε άλλες πόλεις.
Οι πιο αλτρουιστριες κοιτάνε και το συμφέρον των παιδιών τους εξ ου και καταλήγουν στον πιο κοντινό και προσιτό χρηματοδότη.Το έχουμε πει συνήθως όλες αυτές τα έχουν η με αθλητές η με επιχειρηματίες η πολλές φορές με κάποιους που είναι γνωστοι .Να είστε όλοι καλά .(γενικά οι γυναίκες κοιτάνε το συμφέρον τους και όχι αν είναι ωραίος ο άλλος )
Ο πατέρας της είσαι και σε νοιάζει τόσο πολύ ρε τυπε? Η νομίζεις ότι πετυχε με την αξία της και θα γίνει και καλογριαΣου είπα εγώ για άλλες; Για την Παντέλη λέω που όλοι "έχουν διαβάσει κάπου"
Λογικά με κανέναν μπασκεμπολίστα με αντοχές θα τα έχει που ήταν και η ίδια παλιά, τι καλόγρια; Η μαλακία με τον Ομπράντοβιτς με εκνευρίζει αφού είναι εντελώς ανυπόστατηΟ πατέρας της είσαι και σε νοιάζει τόσο πολύ ρε τυπε? Η νομίζεις ότι πετυχε με την αξία της και θα γίνει και καλογρια
Θα έχουμε πολύ υλικό παλιΠερσινή ειναι η φωτο, υπομονή σε 1.5-2 μηνες θα αρχίσουν τα μπάνια οι καριολες.
Και εγώ φίλε γκαι δεν ξέρω αν έγινε κάτι με Ομπράντοβιτς αλλά έχεις δίκιο έχει πολλές γνώσεις και είναι πολύ μορφωμένη και επίσης πανέμορφη .Εντύπωση μου κάνει πως δεν έχει παντρεύΤΕΙ (είναι 37 χρόνων ) .Λογικά όποιον θέλει η συγκεκριμένη τον έχει .(σίγουρα θα ζητάει κάποιον με πολύ καλή οικονομικη κατάσταση ).Να είσαι καλά .
Κάβλα με τα πέδιλα
Καύλα βασικά οι ποδαρες τηςΚάβλα με τα πέδιλα