superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 206
Τρομερό κορμί !!!
Τρομερό κορμί !!!
αφου ειναι δευτεραντζα βλαχα κυρα κουμπαρα ρε μανΔεν συζητάμε πως η γκόμενά είναι μουναρα αλλά τι φαση με το βραδινό φορεμα στο ματς ημαρτον
Ψοφας να της κοπανας την πουτσα στο κούτελο..αφου ειναι δευτεραντζα βλαχα κυρα κουμπαρα ρε μαν
τι περιμένεις , το μπουρναζι δεν μπορει να βγει απο μεσα της
οσα και ρολεξ να φορεσει και να ταγκαρει λοκεισον Πολιτεια και τα αρχιδια μας κουνιούνται
Εχει και 2 χιλιομετρα κουτελο η γαμιολα , να της κοπανας την πουτσα εκει πανω για να στεγνωσει απο τα χυσια
Ψοφας να της κοπανας την πουτσα στο κούτελο..
Δικαστή Νιπλη μεγιστεαφου ειναι δευτεραντζα βλαχα κυρα κουμπαρα ρε μαν
τι περιμένεις , το μπουρναζι δεν μπορει να βγει απο μεσα της
οσα και ρολεξ να φορεσει και να ταγκαρει λοκεισον Πολιτεια και τα αρχιδια μας κουνιούνται
Εχει και 2 χιλιομετρα κουτελο η γαμιολα , να της κοπανας την πουτσα εκει πανω για να στεγνωσει απο τα χυσια
Μόνο αλήθειες εδω μεσα , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣΔικαστή Νιπλη μεγιστε
Ματαιόδοξη μουναρα όπως έχω ξαναπεί. Αν την παντρευτεί ο μαν που είναι μαζί θα γίνει ceo της νόβα εν μια νυκτίΜόνο αλήθειες εδω μεσα , ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Ματαιόδοξη μουναρα όπως έχω ξαναπεί. Αν την παντρευτεί ο μαν που είναι μαζί θα γίνει ceo της νόβα εν μια νυκτί
Ματαιοδοξο Ψωλοπουτανο
Λες και είναι 20 χρονών
Με ποιον είναι;Ματαιόδοξη μουναρα όπως έχω ξαναπεί. Αν την παντρευτεί ο μαν που είναι μαζί θα γίνει ceo της νόβα εν μια νυκτί