Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.546
- Πόντοι
- 9.931
Ρε ‘σείς δεν υπάρχει η κοπέλα. Ψηλή, κορμάρα, ωραία ταττου σε ωραία σημεία, υπέροχο μαλλί, πόδι να το φιλάς όλο το βράδυ. Η φωνή της είναι λίγο περίεργη αλλά δεν αλλάζει πως είναι 10αρι ολοστρόγγυλο. Δώρα μου εσυ
Ρόλεξ.Τι ρολόι φοράει?
Μπουρδελειος Πάγος.αυτη η εμμονη της στο να δειχνει οτι τα έχει καταφέρει .. κατι δεν παει καλά
Σε καθε ευκαιρία να βαλει στα στορυ της οτι μένει Πολιτεια
να δειχνει σε καθε πόζα ρολόγια , ακριβες γόβες , ρουχα κτλ , στορυ μεσα απο το μερσεντες, οτι σκιζεται στην γυμναστικη ..
Αλλες πιο ασχημες κιολας εχουν ολα αυτα και περισσοτερα ακομα με κάποια τσιμπουκια που πηραν
Τι προσπαθεί ακριβως να μας πει αυτη ; οτι τα κέρδισε με την σκληρη της δουλειά ;
Απο το Περιστέρι ξεκινησες κουκλα μου , δεν αλλάζει αυτο με ενα ρολόι και οσες γόβες και tag σε ακριβες περιοχες να κάνεις
Πόζα reverse cowgirl
Θέλετε να μας καυλωσετε σήμερα??
Για αυτό μερικές γυναίκες ( να μην πω οι πιο πολλές ) δεν πρέπει να ανεβαίνουν πολύ γιατί με τα ψυχολογικά τους που κουβαλάνε θα διαλύσουν ολόκληρη την υπηρεσία/ επιχείρηση....αυτη η εμμονη της στο να δειχνει οτι τα έχει καταφέρει .. κατι δεν παει καλά
Σε καθε ευκαιρία να βαλει στα στορυ της οτι μένει Πολιτεια
να δειχνει σε καθε πόζα ρολόγια , ακριβες γόβες , ρουχα κτλ , στορυ μεσα απο το μερσεντες, οτι σκιζεται στην γυμναστικη ..
Αλλες πιο ασχημες κιολας εχουν ολα αυτα και περισσοτερα ακομα με κάποια τσιμπουκια που πηραν
Τι προσπαθεί ακριβως να μας πει αυτη ; οτι τα κέρδισε με την σκληρη της δουλειά ;
Απο το Περιστέρι ξεκινησες κουκλα μου , δεν αλλάζει αυτο με ενα ρολόι και οσες γόβες και tag σε ακριβες περιοχες να κάνεις
ΈποςΓια αυτό μερικές γυναίκες ( να μην πω οι πιο πολλές ) δεν πρέπει να ανεβαίνουν πολύ γιατί με τα ψυχολογικά τους που κουβαλάνε θα διαλύσουν ολόκληρη την υπηρεσία/ επιχείρηση....