ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
σπιτι ειναι , πηγε να αδειασει στην αποχετευση και να ξαναβγει για φουλαρισμα
σπιτι ειναι , πηγε να αδειασει στην αποχετευση και να ξαναβγει για φουλαρισμα
Πες του άλλου τα κυπελλακια του ΠΑΟΚ μόνο μαζί μου όταν είναι θα τα τσιμπάει ..όταν είναι κάτω στη διαιτα
Έτσι μανΠες του άλλου τα κυπελλακια του ΠΑΟΚ μόνο μαζί μου όταν είναι θα τα τσιμπάει ..όταν είναι κάτω στη διαιτα
Στείλαμε γερά σαγόνια κάτω...Έτσι μαν
Κάτι έγινε.Στείλαμε γερά σαγόνια κάτω...
Το φόρτε του είναι οι πιτσεςΚάτι έγινε.
Δε γαμιεται ρε νιπλαρε ,θα σκαρφαλώσω σε κανένα τουρκικό φ16 των εφτά κ μισή που περνάει κ σε πέντε λεπτά με κατεβάζει Ακρόπολη κέντρο Αθήνα ..θα ταλαιπωρηθεις , καλυτερα πηγαινε στα στενα του Βοσπορου και κανε ωτοστοπ σε κανα τανκερ και πες να σε κατεβάσει Πειραια , απο εκει θα ερθουμε να σε παρουμε ή εγω ή ο Αντζελο ή Τρουμπακης μπορει και Μπαρος αν δεν εχει να σιδερωσει σπιτι
Και τα μπεργκερΤο φόρτε του είναι οι πιτσες
Το φόρτε του είναι οι πουτσες
εχει πλοιο καβαλα - λαυριο...Δε γαμιεται ρε νιπλαρε ,θα σκαρφαλώσω σε κανένα τουρκικό φ16 των εφτά κ μισή που περνάει κ σε πέντε λεπτά με κατεβάζει Ακρόπολη κέντρο Αθήνα ..
Κ τα καύσιμα ας τα πληρώσει ο Ερντογάν
Από Καβάλα δεν ξέρω αν περνάν τα Τουρκία φ16 αλλά από αλεξcity εχουν δρομολογισ συχνα...κ πως πας μέχρι Καβάλα με τα ψωροσαρσντα ευρώ;;εχει πλοιο καβαλα - λαυριο...
τιγκα στους νταλικερηδες, τους ντιλερ και τους πακιστανους....κανει και γυρω στις 58 ωρες....
αλλα αξιζει...3 ευρω εισιτηριο...
Αν υπάρχει απόλυτο θηλυκο είναι σίγουρα αυτή. Μορφωμένη, σοβαρή πανέμορφη.