Διαγραμμένο μέλος 215784
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 294
- Πόντοι
- 20
πρέπει να ξέρεις και μπασκετάκι,να κάνεις αναλύσεις φίλεΝα την γαμας όλη την μέρα
βέβαια φίλε,διαβασμένος θα παςπρέπει να ξέρεις και μπασκετάκι,να κάνεις αναλύσεις φίλε
εννοείται ,για αυτό την γουστάρουμεΠάντως το κατέχει το άθλημα και είναι και σπουδαγμενη.Δεν ειναι καμία γλάστρα...
Βλέπε Κουντουριώτη...Πάντως το κατέχει το άθλημα και είναι και σπουδαγμενη.Δεν ειναι καμία γλάστρα...
Πονεσαμε τα μπαλάκια μας με τον μουναρος
αν δεν φοράει βρακιΠονεσαμε τα μπαλάκια μας με τον μουναρος
Έτσι μου ρχεται να ρίξω μια παχια
Νιπλαρε που βρίσκουμε τέτοιο μωρο; Έχω κ τα σαράντα ευρώ για βενζίνη καβατζααν δεν φοράει βρακι
χαμος γινεται απο τετοια εξω , αλλα με 40 ευρω βενζινη δεν πας και μακριάΝιπλαρε που βρίσκουμε τέτοιο μωρο; Έχω κ τα σαράντα ευρώ για βενζίνη καβατζα
Μένω Έβρο κ μού είπαν ότι είναι η χώρα από Αθήνα ..φτάνει το σαρανταευρο για να κατέβω;;;;χαμος γινεται απο τετοια εξω , αλλα με 40 ευρω βενζινη δεν πας και μακριά
στα καλυτερα της η καύλα
το κλιματιστικο να αναψεις παει το 40ευρωΜένω Έβρο κ μού είπαν ότι είναι η χώρα από Αθήνα ..φτάνει το σαρανταευρο για να κατέβω;;;;
Σηκωνεις τα πανια και εφτασες τζαμπα, ΤΖΑΜΠΑ.Μένω Έβρο κ μού είπαν ότι είναι η χώρα από Αθήνα ..φτάνει το σαρανταευρο για να κατέβω;;;;
Από Έβρο κατηφόρα είναι η Αθήνα οποτέ πας κ με σβηστη μηχανηΣηκωνεις τα πανια και εφτασες τζαμπα, ΤΖΑΜΠΑ.
θα ταλαιπωρηθεις , καλυτερα πηγαινε στα στενα του Βοσπορου και κανε ωτοστοπ σε κανα τανκερ και πες να σε κατεβάσει Πειραια , απο εκει θα ερθουμε να σε παρουμε ή εγω ή ο Αντζελο ή Τρουμπακης μπορει και Μπαρος αν δεν εχει να σιδερωσει σπιτιΑπό Έβρο κατηφόρα είναι η Αθήνα οποτέ πας κ με σβηστη μηχανη
Ο Άντζελο χλαπακιαζει από χτες με τον δικό μουθα ταλαιπωρηθεις , καλυτερα πηγαινε στα στενα του Βοσπορου και κανε ωτοστοπ σε κανα τανκερ και πες να σε κατεβάσει Πειραια , απο εκει θα ερθουμε να σε παρουμε ή εγω ή ο Αντζελο ή Τρουμπακης μπορει και Μπαρος αν δεν εχει να σιδερωσει σπιτι
σπιτι ειναι , πηγε να αδειασει στην αποχετευση και να ξαναβγει για φουλαρισμαΟ Άντζελο χλαπακιαζει από χτες με τον δικό μου