λες να δούμε το ίδιο όνειρο ?
ότι η ήττα για σένα και η νίκη για μένα τον σωστοπλευρίτη δεν συνέβησαν ?
τα χάπια να έχεις στο κομοδίνο με ένα ποτήρι νερό όταν ξυπνήσεις , θα σου χρειαστούν διότι ένα απατηλό όνειρο είδαμε ,
η πραγματικότητα είναι πως ηττήθηκες και εμείς με ΠουτινοΤράμπαρο νικήσαμε !!
πολύ καιρό πριν ειχα γραψει στο νημα της ρωσικής εισβολής τη γνωμη μου για το ειδος των ανθρωπων και τους λογους τους που υποστηριζουν αυτη την εισβολή
με αυτά που έγραψες με επιβεβαιώνεις 100%
ανθρωπάκια οπως εσύ και τα υπόλοιπα πουστρακια που αλληλοτρίβεστε εδώ μέσα δεν ενδιαφερεστε για την Ρωσία ή την Αμερική ως χώρες ουτε για τους λαούς των χωρων αυτών
το μονο που σας νοιάζει ειναι να ταυτιστείτε με κάποιον ισχυρό ηγέτη μπας και νιώσετε και σεις λίγο "νικητες" μεσα στην κακομοιριά σας
για αυτό αναφέρεστε μόνο σε Τραμπ-Πουτιν και όχι στις χωρες τους. Και έτσι αντιλαμβάνεστε και τους "αντιπάλους". Ως υποστηρικτές όχι της Ουκρανιας, της Ευρώπης ή της Ελλάδας αλλά οπαδους του εκάστοτε Ζελενσκι Μητσοτακη Μπαιντεν κλπ.
αντιθέτως με σενα όμως εγω υποστηριζω (και θεωρώ και οι υπολοιποι) την Ουκρανια επειδή έχει δικιο και είναι η αμυνομενη απέναντι στον εισβολέα, όχι επειδή το είπε ο κουλης ή ο καθε ζελενσκι.
Ουτε συνδέεται η υποστήριξη μου με κάποια προσμονή "νίκης". Έχω γραψει άλλωστε στο σχετικό νημα αρκετες φορές ήδη από την άνοιξη του '22 πως η Ουκρανια ειναι δύσκολο ως αδύνατο να νικησει (εννοωντας ως νικη να πετάξει τους ρωσους έξω από τα κατεχομενα εδάφη ). Για συγκεκριμενους λόγους που είχα γραψει σε αρκετά ποστ που συνεχιζουν να ισχυουν.
δεν περιμένω βέβαια από ένα χαζό όπως εσύ να γνωρίζει ή να μπορεί να βρει τι και πότε έχω γραψει, τα ποστ ειναι εκει παντως