You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 282K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.247
- Πόντοι
- 456
ποσο τους σιχαινομαι ρε πουστη μου ... δωστε μου τους κωδικους για τα πυρηνικα ... να τα ριξω ολα πανω τους ....
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 201
Η προσωποποίηση της ανωμαλίας και της διαφθοράς!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 97.939
- Πόντοι
- 46.423

Βαθιά βουτιά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Νωρίτερα, έκλεισαν όλες οι ευρω-αγορές στο κόκκινο με τους φόβους για ύφεση στις ΗΠΑ να δίνουν τον τόνο σε όλες τις συναλλαγές

βρωμιάρηδες βρυξελλιώτες & deep state , κουλομάχοι & ουκρανομάχοι κίναιδοι,
βάλτε στον λοάτκι πάτο σας τα αγάλματα του Μπαντέρα που στήσατε σε κάθε ουκρανική πλατεία μετά το Μαιντάν πραξικόπημα
![]()
αστα να πανε ρομπ σι, γεμισε ο τόπος νοσταλγούς
![]()
Βαθιά βουτιά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Νωρίτερα, έκλεισαν όλες οι ευρω-αγορές στο κόκκινο με τους φόβους για ύφεση στις ΗΠΑ να δίνουν τον τόνο σε όλες τις συναλλαγέςwww.newsit.gr
τιτανοτεραστιος ο MAGAς

προσκοπάκο δε κλέβω εκκλησία, παίξε με κανά δικό σου χαζομπραβοκούλη,,, είσαστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας , ηττηθήκατεαστα να πανε ρομπ σι, γεμισε ο τόπος νοσταλγούς
![]()
προσκοπάκο δε κλέβω εκκλησία, παίξε με κανά δικό σου χαζομπραβοκούλη,,, είσαστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας , ηττηθήκατε
![]()
ότι πεις τυπακο,
μηπως ξερες τι δειχνει η φωτο που έβαλα ;
είσαι βαρετούλης και λυπημένος .... ξαναηττήθηκε ο Μπαντέρα από Πουτίναρο και Τράμπαρο, χώνεψε τοότι πεις τυπακο,
μηπως ξερες τι δειχνει η φωτο που έβαλα ;
τιτανοτεραστιος ο MAGAς
![]()
Έτσι πανηγυρίσατε όταν έπεσε το ρούβλι για
Αλλά νομίζετε πως το ξεχνάμε.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 2.396
- Πόντοι
- 456
είσαι βαρετούλης και λυπημένος .... ξαναηττήθηκε ο Μπαντέρα από Πουτίναρο και Τράμπαρο, χώνεψε το![]()
όπως νομιζεις
σταμάτα βρε να χτυπιέσαι σαν το έρμο ζωάκι που έχει πιαστεί στις δαγκάνες της φάκας ...όπως νομιζεις
![]()
ξέρεις πόσες τέτοιες φωτό μπορώ να σου ανεβάσω από ουκρανοναζί ? άπειρες...
Αυτό όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι πως το ουκρανικό κράτος ήταν μαρς ναζιστικό με αγάλματα Μπαντέρα παντού,
με χιτλερικά εμβλήματα παντού, με ναζιστική διαπαιδαγώγηση σε όλον τον κοινωνικό ιστό , από τα σχολεία ως τους στρατώνες ...
Η δομή του κράτους έχει σημασία...
Αν κάποιος ρώσος ουκρανός είναι ναζί δεν λέει κάτι ..και συ μπορεί να έχεις κανά λοατκι τατού ..δε λέει τίποτα ....
σταμάτα βρε να χτυπιέσαι σαν το έρμο ζωάκι που έχει πιαστεί στις δαγκάνες της φάκας ...
ξέρεις πόσες τέτοιες φωτό μπορώ να σου ανεβάσω από ουκρανοναζί ? άπειρες...
Αυτό όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι πως το ουκρανικό κράτος ήταν μαρς ναζιστικό με αγάλματα Μπαντέρα παντού,
με χιτλερικά εμβλήματα παντού, με ναζιστική διαπαιδαγώγηση σε όλον τον κοινωνικό ιστό , από τα σχολεία ως τους στρατώνες ...
Η δομή του κράτους έχει σημασία...
Αν κάποιος ρώσος ουκρανός είναι ναζί δεν λέει κάτι ..και συ μπορεί να έχεις κανά λοατκι τατού ..δε λέει τίποτα ....
να σκεπαστεις με κουβερτούλα το βραδυ μη κρυώσεις,
θα δεις και ωραία όνειρα
λες να δούμε το ίδιο όνειρο ?να σκεπαστεις με κουβερτούλα το βραδυ μη κρυώσεις,
θα δεις και ωραία όνειρα
ότι η ήττα για σένα και η νίκη για μένα τον σωστοπλευρίτη δεν συνέβησαν ?
τα χάπια να έχεις στο κομοδίνο με ένα ποτήρι νερό όταν ξυπνήσεις , θα σου χρειαστούν διότι ένα απατηλό όνειρο είδαμε ,
η πραγματικότητα είναι πως ηττήθηκες και εμείς με ΠουτινοΤράμπαρο νικήσαμε !!

Απορώ ποιοι τον ψιφησαν την ανωμαλοφατσα.Εγω αυτουνου δε τον εμπιστευομουν να τον στείλω ούτε μέχρι το περίπτερο όχι να τον βγάλω να διοικει τη τύχη μιας χώρας ολόκληρης.Η προσωποποίηση της ανωμαλίας και της διαφθοράς!
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.247
- Πόντοι
- 456
δειτε τι λεει το κοριτσι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 189
- Like
- 50.383
- Πόντοι
- 26.141
Είχα γράψει πριν μια εβδομάδα ότι στην γκιλοτίνα να με βάλεις εγώ ψηφοδέλτιο με το όνομα Μητσοτάκης δεν το ρίχνω στην κάλπηΑπορώ ποιοι τον ψιφησαν την ανωμαλοφατσα.Εγω αυτουνου δε τον εμπιστευομουν να τον στείλω ούτε μέχρι το περίπτερο όχι να τον βγάλω να διοικει τη τύχη μιας χώρας ολόκληρης.
Απορώ ποιοι τον ψιφησαν την ανωμαλοφατσα.Εγω αυτουνου δε τον εμπιστευομουν να τον στείλω ούτε μέχρι το περίπτερο όχι να τον βγάλω να διοικει τη τύχη μιας χώρας ολόκληρης.
Τύπε μόνο ο δικός μας εμπνέει εμπιστοσύνη όταν βλέπεις το πρόσωπο του, τον τρόπο που κινείται και αλληλεπιδρά με άλλους ανθρώπους.

Είχα γράψει πριν μια εβδομάδα ότι στην γκιλοτίνα να με βάλεις εγώ ψηφοδέλτιο με το όνομα Μητσοτάκης δεν το ρίχνω στην κάλπη
Δηλαδή μπορεί να ψηφήσεις ΝΔ σε άλλο νομό που δεν θα είναι υποψήφιος ;