Ίσως η μοναδική παραφωνία σε ολόκληρη την τελετή σήμερα. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα.
Ακόμα και το λεσβιακό κοστούμι δεν τα χάλασε όλα, όσο το τεράστιο καπέλο χαμηλώμενο μέχρι τα μάτια, λες και δεν ήθελε να την βλέπει κανένας, εσκεμμένα.
Το γεγονός ότι δεν έκανε καν μια κίνηση λίγο να το σηκώσει για να δώσει φιλί, έστω για τυπικούς λόγους(δεν ξέρω ποιά είναι η πραγματική τους σχέση) , έκανε κακή εντύπωση σε εμένα.
Μπράβο που το επισημαίνεις. Έχουμε πραγματικά διαμάντια παράδοσης, πανέμορφα, διαχρονικά, που μπορεί να ακούσουν ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι συνηθισμένοι σε κλαρίνα.
Για τη Μελάνια δεν είμαι τόσο σίγουρος αν συμφωνώ, πιστεύω ότι εδώ θέλει μια διαφορετική ματιά, χωρίς να μπορώ να πω ακριβώς τι και πώς, οπότε επιφυλάσσομαι.
Παραμένει πάντως μια εξαιρετικά κλασάτη γυναίκα!
Τώρα σε σχέση με το άλλο θέμα το της παράδοσης, συμφωνώ μέχρι κεραίας!
Η δύναμη,η αντοχή,η αρετή αν θες όσων θέλουν να αισθάνονται Έλληνες είναι συνυφασμένη με τα βουνά τ'απάτητα κι εν πολλοίς ανεξερεύνητα αφενός κι αφετέρου με τις αχανείς σε σχέση με το μέγεθος της χώρας θαλάσσιες εκτάσεις του Αιγαίου και όχι μόνον.
Δες για παράδειγμα τον μαυρούκο reverend Lorenzo στη σημερινή τελετή και ειδικά στο σημείο που επικαλείται την Ελευθερία που εφορμά από όλα τα βουνά της πατρίδας του και πόσο κατανυκτικά τον παρακολουθεί το ακροατήριο,
προφανώς αγγίζει χορδές του φαντασιακού τους... βέβαια παραλείπει ηθελημένα ή μη το στοιχείο της θάλασσας με την οποία οι Έλληνες είμαστε ερωτευμένοι θαρρώ!
Παρ' όλα αυτά take a look , πιστεύω αξίζει ως χαρισματικός κι εκστασιάζων εκστασιαζόμενος ομιλητής,στο είδος του πάντα και για τα δεδομένα της Αμερικής μιλώντας.