Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (15 μέλη και 28 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
746
img_1_1736597330613.jpg
τις κωλογαμαω και τις 2

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
746
ειδατε την Κοσιωνη-Κοθονη που βγηκε με βυζοχαραδρα;

• Like
Αντιδράσεις: tefras

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.312
Πόντοι
46.423

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.749
Πόντοι
6.946
Tr55.jpg

Ίσως η μοναδική παραφωνία σε ολόκληρη την τελετή σήμερα. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα.
Ακόμα και το λεσβιακό κοστούμι δεν τα χάλασε όλα, όσο το τεράστιο καπέλο χαμηλώμενο μέχρι τα μάτια, λες και δεν ήθελε να την βλέπει κανένας, εσκεμμένα.
Το γεγονός ότι δεν έκανε καν μια κίνηση λίγο να το σηκώσει για να δώσει φιλί, έστω για τυπικούς λόγους(δεν ξέρω ποιά είναι η πραγματική τους σχέση) , έκανε κακή εντύπωση σε εμένα.
Γαμώ τα κομμάτια μπάι δε γουέη!
Μπράβο που το επισημαίνεις. Έχουμε πραγματικά διαμάντια παράδοσης, πανέμορφα, διαχρονικά, που μπορεί να ακούσουν ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι συνηθισμένοι σε κλαρίνα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.246
Πόντοι
17.085
Τέτοια πορνογραφική χυδαιότητα δεν πρέπει να έχω δει ούτε στην πιο φτηνιάρικη τσόντα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.922
Πόντοι
19.795
Ίσως η μοναδική παραφωνία σε ολόκληρη την τελετή σήμερα. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα.
Ακόμα και το λεσβιακό κοστούμι δεν τα χάλασε όλα, όσο το τεράστιο καπέλο χαμηλώμενο μέχρι τα μάτια, λες και δεν ήθελε να την βλέπει κανένας, εσκεμμένα.
Το γεγονός ότι δεν έκανε καν μια κίνηση λίγο να το σηκώσει για να δώσει φιλί, έστω για τυπικούς λόγους(δεν ξέρω ποιά είναι η πραγματική τους σχέση) , έκανε κακή εντύπωση σε εμένα.
Φοβαται μην την απελασει ο Τραμπ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.749
Πόντοι
6.946
Φοβαται μην την απελασει ο Τραμπ.
Λες να του κρατάει μανιάτικο που πήγε με πόρνες; Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά αν πιστέψω ότι λένε, και τον αστακό θα βαρεθείς και θα ζητήσεις φασολάδα, ενίοτε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.922
Πόντοι
19.795
Λες να του κρατάει μανιάτικο που πήγε με πόρνες; Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά αν πιστέψω ότι λένε, και τον αστακό θα βαρεθείς και θα ζητήσεις φασολάδα, ενίοτε.
Αυτο ειχα πει και εγω στην γυναικα καποτε αλλα δεν το επιασε το υπονοουμενο και με εχει τρελανει στην φασολαδα:confused:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
192
Πόντοι
1
Αυτο ειχα πει και εγω στην γυναικα καποτε αλλα δεν το επιασε το υπονοουμενο και με εχει τρελανει στην φασολαδα:confused:
Όταν μπήκε η Τραμπ χουφτωσε την πρέσβειρα μας για όσους πρόσεξαν
Μάλλον η μελάνια είναι για ντεκόρ και ο προεδρας έχει καψουρεθτει την πρώην του γιου του
Κ λογικά, τέτοια τσόντα δίπλα του πως να μην ενδώσει
..

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.108
Πόντοι
2.046

Μπράβο που το επισημαίνεις. Έχουμε πραγματικά διαμάντια παράδοσης, πανέμορφα, διαχρονικά, που μπορεί να ακούσουν ακόμα και άνθρωποι που δεν είναι συνηθισμένοι σε κλαρίνα.
Για τη Μελάνια δεν είμαι τόσο σίγουρος αν συμφωνώ, πιστεύω ότι εδώ θέλει μια διαφορετική ματιά, χωρίς να μπορώ να πω ακριβώς τι και πώς, οπότε επιφυλάσσομαι.
Παραμένει πάντως μια εξαιρετικά κλασάτη γυναίκα!

Τώρα σε σχέση με το άλλο θέμα το της παράδοσης, συμφωνώ μέχρι κεραίας!
Η δύναμη,η αντοχή,η αρετή αν θες όσων θέλουν να αισθάνονται Έλληνες είναι συνυφασμένη με τα βουνά τ'απάτητα κι εν πολλοίς ανεξερεύνητα αφενός κι αφετέρου με τις αχανείς σε σχέση με το μέγεθος της χώρας θαλάσσιες εκτάσεις του Αιγαίου και όχι μόνον.

Δες για παράδειγμα τον μαυρούκο reverend Lorenzo στη σημερινή τελετή και ειδικά στο σημείο που επικαλείται την Ελευθερία που εφορμά από όλα τα βουνά της πατρίδας του και πόσο κατανυκτικά τον παρακολουθεί το ακροατήριο,
προφανώς αγγίζει χορδές του φαντασιακού τους... βέβαια παραλείπει ηθελημένα ή μη το στοιχείο της θάλασσας με την οποία οι Έλληνες είμαστε ερωτευμένοι θαρρώ!
Παρ' όλα αυτά take a look , πιστεύω αξίζει ως χαρισματικός κι εκστασιάζων εκστασιαζόμενος ομιλητής,στο είδος του πάντα και για τα δεδομένα της Αμερικής μιλώντας.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.312
Πόντοι
46.423

Stories

Νέο!