Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Ρε καριόλια media.
Αυτά δεν τα δειξατε ποτέ.
Μπουρδέλα media σας γαμαει ο Trump
Ναι, ο Βολταιρος πού χαθηκε, ρε παιδια?
Ειναι καλα?
Μηπως να του παω καμια κομπρεσσα?
Καμια βεντουζα???
Πινει το χαμομηλακι του?
Δεν πιστευω να μη νιωθει καλα, ε? :-
...μαζι με De Niro και χιλαρι, τους εχουν με ψυχοφαρμακα για να αντεξουν το ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ απο νικη ΤΡΑΜΠ
Κλασικος Ελληνας φιλελες οπως ολοι οι pro Hillary εδω μεσα με αριστερα γυαλια στρουθοκαμηλος καταρρεει μπροστα στην πραγματικοτητα,γονος εαμοβουλγαρων και μετεπειτα πασοκτσηδων και πιο προσφατα Ποταμια Συριζα Δημαρ που το παιζουν αριστεροι ξερολες και δεν ξερουν τιποτα μονο βρισιες και τυπολατρεια σε ορθογραφια και ημερολογιακη ακριβεια
Άλλη πουτανα που κλαίει.
2 μήνες μας τα έχει κάνει τούμπανο με τη Κιλαρη από την εκπομπή της.
μονο ο μαλακας ο dinn βγηκε και τα πε οπως επρεπε....
Και οι πιο φανατικοί υπέρ Brexit, είναι οι νέο-Βρετανοί......
Προσωπική εκτίμηση, ότι θα φύγουν.
(Αν πέσω μέσα και στο πρωτάθλημα των Cavs , και στην ήττα της Χίλαρι, θα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έπαιξα στοίχημα..)
Αν πήγαινες, ποιά πόλη θα επισκεπτόσουν; Τη Νέα Υόρκη ή το Χιούστον πχ;
Χαφιεδάκο.... Εκτός απο χαφιές είσαι και αγεωγράφητος.... Στη ΝΥ είναι το άγαλμα της Ελευθερίας ρε κακομοίρη;[size=8pt]
Εγώ προσωπικά, πραγματικό πρόβλημα έχω μόνο με τα @@ μου, λόγω φαρδιών παντελονιών ,
που πάνε πέρα δώθε και τα τακτοποιώ συνεχώς μέσα στο σώβρακο ....
αλλά αυτό δεν είναι δικό σου θέμα και δεν απευθυνόμουν σε εσένα![/size]
Το να δεις πράγματα στο Τέξας, αν δεν έχεις κάποιον να μένει εκεί , είναι πολύ πιο δύσκολο , από το να δεις την times square και το άγαλμα της ελευθερίας στη ΝΥ.
Εμένα μου αρέσει καλύτερα το Χιούστον μάστορα ...
Μετράω ;;;;;;;
Αααααα
έχουμε και ένα ... θέμα !!!!
Πουτανόσπορε... κι ο Τσολάκογλου εφτασε μεχρι υποστρατηγος αν δεν κανω λάθος και διοικητης του 3 σωματος στρατου. Και αυτος υπηρέτησε την πατριδα..... Jerking Off Γαμημενο κολόπαιδο... Αν ζουσες στην κατοχη κουκουλες θα φορουσες πουτανοσπερμα και θα καρφωνες οποιον δεν γουσταριζες. Κουκουλα θα φορουσες σαν αυτη που φορουσε ο γαμημενος ο πατερας σου (αν τον γνωρισες ποτε). Το πιθανοτερο είναι να μη τον γνωρισες. Σπανια οι μπασταρδοι μαθαινουνε ποιος ητανε ο πατερας τους.
O Λάκης κατηγγειλε δημοσιαΧαφιεδάκο.... Εκτός απο χαφιές είσαι και αγεωγράφητος.... Στη ΝΥ είναι το άγαλμα της Ελευθερίας ρε κακομοίρη;
στο πεδιο της οικονομιας ενας δεξιος μπορει να ειναι φιλελευθερος, οπως και ενας ακροδεξιοςΓια τους δεξιούς οι φιλελεύθεροι είμαστε αριστεροί, ενώ για τους αριστερούς είμαστε δεξιοί.
ετσιΑντίστοιχα στο πεδίο της κοινωνίας ένας αριστερός μπορεί να είναι φιλελεύθερος, όπως και ένας ακροαριστερός.
[glow=red,2,300]Οι φιλελεύθεροι είναι αριστεροί στα κοινωνικά και δεξιοί στα οικονομικά.[/glow]
Η αριστερά είναι κοινωνικά φιλελεύθερη, η δεξιά είναι οικονομικά φιλελεύθερη. Το κέντρο είναι ΓΕΝΙΚΑ φιλελεύθερο.
Τώρα το ποιός δουλεύει το άλλον είναι σχετικό. Τα συμπεράσματα δεν τα βγάζεις κάθοντας σε μια καρέκλα τρώγοντας τον σανό που σερβίρουν τα ΜΜΕ. Επειδη πήγα 2 φορες ΗΠΑ τον τελευταίο μηνα, τόσο στην Washington όσο και στο Houston, κουβέντιασα με 5-6 νοματαίους που λεει ο λόγος. Ειδικά στο Τεξας, δεν άκουσα ούτε ένα να δηλωνει ότι θα ψηφίσει τον Τραμπακουλα. Προφανώς δεν συναντήθηκα ούτε με την Μαντονα ούτε με τον Ντε Νιρο, αλλα με λαϊκούς ανθρώπους, ταξιτζίδες, σερβιτόρους, υπαλλήλους, μαγαζάτορες κλπ... Δεν ακουσα ούτε απο εναν να υποστηρίζει τον Τραμπ. Τελικά όλο το ζουμί το κρυβει ενας τίτλος που δημοσιεύτηκε σημερα σε πρωτοσέλιδο Αθηναϊκής εφημερίδας. "Η επανάσταση τον κανονικών ανθρώπων εναντίον των καθεστωτικών ελιτ". Οποιος το κατάλαβε το κατάλαβε...Μας δουλευεις ρε τυπε?
το τεξας ηταν δεδομενο οτι ειναι τραμπικο
εκει που εχουνε ο καθενας 2-3 πιστολια θα ψηφιζανε την φλομπα την χιλαρι που το μονο που την νοιαζει ειναι οι γαμοι των gay?
ολες οι νοτιες-κεντρικες τις πηρε ανετα ο τραμπ
μονο εκει που ειναι μαζεμενα τα αποβλακωμενα του χολιγουντ στην καλιφορνια και στην νεα υορκη κερδισε
Καλα μη κουραζεσαι,πες σκαι να εισαι μέσα,δηλαδη οχι κέντρο απλά τα τέλεια πουτανακια των αφεντικων μισητα η γελοια πρός όλους,λογικο όπου υπάρχουν τέτοιοι σχηματισμοι να ηγουνται απο γκέυδες η απο ανιδεους στόκους σα τον Γκάρι Τζονσον,ειστε το όνειρο του αναρχου καπιταλισμούΚέντρο = Φιλελεύθερο σε όλα.
μακαρι να ηταν σφιχτη στα οικονομικα...Αριστερά = ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ φιλελεύθερη, [glow=red,2,300]σφιχτή στα οικονομικά.[/glow]
Δεξιά = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ φιλελεύθερη, σφιχτή στα κοινωνικά.
Κέντρο = Φιλελεύθερο σε όλα.
Στην Ελλαδα αυτα δεν εχουν σημασιαΑριστερά = ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ φιλελεύθερη, σφιχτή στα οικονομικά.
Δεξιά = ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ φιλελεύθερη, σφιχτή στα κοινωνικά.
Κέντρο = Φιλελεύθερο σε όλα.