Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.764
- Πόντοι
- 3.656
τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχίαΚαταραμένη φτώχεια![]()
τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχίαΚαταραμένη φτώχεια![]()
Αυτά ο Παπαδοπουλος τα εκανε απ το 73 με τους Αιγυπτιους. 7.500 καθάρισε και οι περισσότεροι με χαρτιά. Με τη θρυλική μεταμεσονυχτια πτήση για Καιρο που υπαρχει και σημερα με ΑegeanΓια αυτους που λενε πως δεν γινεται να απελασουμε τους λαθρο
γενικά απο ότι έχω δεί έχεις μια τάση για καρκίνους , σκατά στους τάφους κλπ αυτό που θέλω νά σου πώ είναι ότι έτσι και δίκιο να έχεις το χάνεις και ότι λέω δεν στο λέω με κακία
αυτά![]()
Πιάνω το σκεπτικό σου .... ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΥΣ καταριέμαι .
Πχ αυτούς πουφάγανε τα λεφτά 1.500.000 οικογενειών στο Χρηματιστήριο ...
τι να τους ευχηθείς ;;;
Αυτούς που χαίρονται ... που θεσπίστηκε τεκμαρτό .... ο καστανάς και ο σαλεπιτζής ...
να πληρώνουν 4000€ φόρο το χρόν ο ...
τι να τους ευχηθείς ;;;
Αυτούς που λένε ... ΟΤΙ Ο ΕΝΦΙΑ ήταν δίκαιος ... και απαραίτητος φόρος ....
τι να τους ευχηθείς ;;;
Δεν πιστευω να προσγειωθηκε στη Γουατεμαλα το αεροσκαφος.
Μαλλον με αλεξιπτωτα τους επεστρεψαν.
Αισθάνεσαι καλά που αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ μείναν ατιμώρητανα μην τους ευχηθείς τίποτα, είναι δύσκολο? τεσπά από μένα τέρμα
Όταν τα κάναμε εμείς, οι Αμερικάνοι είχαν beef με τους Σοβιετικούς....Αυτά ο Παπαδοπουλος τα εκανε απ το 73 με τους Αιγυπτιους. 7.500 καθάρισε και οι περισσότεροι με χαρτιά. Με τη θρυλική μεταμεσονυχτια πτήση για Καιρο που υπαρχει και σημερα με Αegean
Αισθάνεσαι καλά που αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ μείναν ατιμώρητα
και τώρα το παίζουν άρχουσα τάξη και λεφτάδες ;;;
μη τον παρεξηγεις τον τελλη/Λακη33 είναι ειδικό κεφάλαιο στο μπουτο γεγονος οτι δεν καταλαβες οτι προφανως εκανα χαβαλε και οτι ο ΓΑΠ ηταν ποιο χαζος και απο μια στοιβα απο αχυρα ειναι πολυ ανησυχητικό.
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.”
– Winston Churchill
Και οποιος καταλαβε καταλαβε...
Δεν είμαι θρήσκος τυπάρα , να πιστεύω στη συγχώρεση .ρε φίλε αν δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω άστο καλυτερα![]()
μια χαρά μανΕυρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Απόφαση-σταθμός καταργεί τη σεξουαλική επαφή ως «συζυγικό καθήκον»
E ναι ..καταργήθηκε η μοιχεία για λόγο διαζυγίου και τώρα κατάργηση κ της σεξουαλικής συνεύρεσης ως συζυγικό καθήκον
Θα τις ταιζουμε θα τις σοιτωνουμε ,,με τα λοθσα τους ,θα τις γαμαει άλλος Αφγανός και εμείς ούτε διαζύγιο θα μπορούμε να πάρουμε![]()
Και τα δικαιώματα των ΑΝΤΡΩΝ βρε ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ των Βρυξελλών, τι θα γίνουν; Γιατί στον πούτσο να παντρευτεί κάποιος αν δεν γαμεί; ΟΥΤΣ ΓΑΜΗΔΙΑ.Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Απόφαση-σταθμός καταργεί τη σεξουαλική επαφή ως «συζυγικό καθήκον»
E ναι ..καταργήθηκε η μοιχεία για λόγο διαζυγίου και τώρα κατάργηση κ της σεξουαλικής συνεύρεσης ως συζυγικό καθήκον
Θα τις ταιζουμε θα τις σοιτωνουμε ,,με τα λοθσα τους ,θα τις γαμαει άλλος Αφγανός και εμείς ούτε διαζύγιο θα μπορούμε να πάρουμε![]()
Το ειρωνικό είναι ότι μιλάμε για παράνομους με, Χριστιανούς δε. Δηλαδή, δεν υπάρχει ΚΑΝ συσχετισμός με την λαθροχαβούζα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ προέλευσης που πλήττει την Ευρώπη σαν άλλη Πανώλη του παρελθόντος.
Ναι λογικα τωρα που εκανα ορθογραφικο θα χασω τον υπνο μου... Σοβαρεψου παππου και παρε τα χαπια μην σου ανεβει και καμια πιεσηΧαζό πραγματικά, δεν θεωρώ κανέναν πολιτικό . Το να φανούν χαζοί , είναι επιτυχία.
Πριν πουλήσεις εξυπναδούλες και πας να υποτιμήσεις άλλους , που δεν τους γνωρίζεις ...
πρόσεξε την ορθογραφία σου ...
ηταν ο ποιο χαζος
Σηκώνει περισσότερη καζούρα, από όση πας να κάνεις εσύ !
Λάκαρε γέμισε το ποτήρι με ουισκάρα , βάλε μουσικάρα που σου αρέσει ροκ ντίσκο ή κλασσική Μπετόβεν Βάγκνερείχε αμφισβητήσει την άνοδο της τιμής του μπεστ σέλλερ ουισκι ... το έγραψα ...
Xαρα στο κουραγιο σου κι εσενα!!!ρε φίλε αν δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω άστο καλυτερα![]()