Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 293K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.211
Πόντοι
1.106
κάτι αλουμινότρατες περιμένουμε ακόμα από την περιβόητη επιστολή Μπλίνκεν :tooth: - τότε που κάναμε όλη την Ελλάδα μια Αμερικανική βάση

Και κάτι εκατονταδες Bradley που ειχαν για σκοτωμα και μολις πήγε το ελληνικο κλιμάκιο και τα είδε εφυγε τρέχοντας. Τσαμπα το ταξίδι και τα εξοδα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.701
Πόντοι
266

θερμα λογια απο τον πλανηταρχη για την ελλαδα και τους ελληνοαμερικανους, ουτε κουβεντα για την κυβερνηση :confused:

H νεα πρεσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλαδα, εκανε τον σταυρο της δημοσια, με τον ορθοδοξο τροπο!

Κατι γινεται....

Κι εχεις τον τσογλανο Μητσοτακη,
να ειναι στη Μητροπολη με το ενα ποδι πανω στο αλλο....

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.609
Πόντοι
2.046
Μια ωραία ανάλυση για την γιορτή στον Λευκό Οίκο και τι ειπώθηκε.
Ωραίος ο simple man έχει αρκετά καλή ματιά στην απλή σημειολογία, είναι παρατηρητικός και με χιούμορ!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.701
Πόντοι
266
Στηριζει Ελλαδα,
αλλα οχι κυβερνηση μητσοτακη,
του αφορισμενου τσογλανου που σμπαραλιασε τη χωρα μας, με καθε δυνατο τροπο.
Ο τσογλανομητσοτακης, μετρα μερες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.237
Πόντοι
6.515
H νεα πρεσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλαδα, εκανε τον σταυρο της δημοσια, με τον ορθοδοξο τροπο!

Κατι γινεται....

Κι εχεις τον τσογλανο Μητσοτακη,
να ειναι στη Μητροπολη με το ενα ποδι πανω στο αλλο....
να μαζεψει τις ασχημιες απ την πινακοθηκη η μενδωνη να μην μπουκαρει η κιμπερλι και την παρει ο διαολος :angry:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.701
Πόντοι
266
να μαζεψει τις ασχημιες απ την πινακοθηκη η μενδωνη να μην μπουκαρει η κιμπερλι και την παρει ο διαολος :angry:

Ο μητσοτακης για τη νεα κυβερνηση τραμπ,
εχει αξια λιγοτερη κι απο χαρτι τουαλετας.
Μενδωνη, Αδωνιδες, Καρμανληδες, Κακλαμανηδες με σπορτες στην παρελαση,
ετοιμαζονται για σφαλιαρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.080
Πόντοι
7.046
Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι ΠΙΟΝΙΑ των Γερμανών. Ακούνε και τους ΗΠΑ, αλλά όλα πάντα έχουν την διαταγή - έγκριση των Ναζήδων.

ΕΙΔΙΚΑ το Μητσοτακέικο, είναι Γερμανοτσολιάδες.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.602
Πόντοι
18.546
Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι ΠΙΟΝΙΑ των Γερμανών. Ακούνε και τους ΗΠΑ, αλλά όλα πάντα έχουν την διαταγή - έγκριση των Ναζήδων.

ΕΙΔΙΚΑ το Μητσοτακέικο, είναι Γερμανοτσολιάδες.

αυτό... :tooth:

ΥΓ Προσεχώς και το "είναι φίλοι μας οι Τούρκοι"

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.056
Πόντοι
201
'Τσιφτετέλι Τούρκικο' στην εθνική εορτή του 1821, από υπαξιωματικούς του Αμερικανικού στρατού! Σκατά στα μούτρα του Τραμπ. Κούλη βάλε Αφγανική μουσική την 11/9 σ' αυτήν την τσόντα που θα μας στείλει για πρόξενο ο Τραμπ. 'God save the Queen' την Independence Day!

Τελευταία τροποποίηση:

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.056
Πόντοι
201

Συνημμένα

• img_2_174302105.jpg
    img_2_174302105.jpg
    72,2 KB · Εμφανίσεις: 2

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.802
Πόντοι
6.056
ξεδοντιάζει το ανώμαλο deep state ο Τράμπαρος με το Επιτελείο του
και το δάκρυ ποτάμι στις ισλαμολοάτκι ΚουλοΣυριζούλες :tooth:

GmaWCZiasAAydM7.jpg

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.211
Πόντοι
1.106
Oι δασμοι θα είναι για ολα τα εισαγομενα αυτοκίνητα χωρις εξαιρέσεις καθώς και για τα ανταλλακτικα τους. Γιατι δεν κανει διακρίσεις ειναι αντιρατσισιτης και φυσικα μέγας δημοκρατης

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.602
Πόντοι
18.546
κάτι που πέρασε στα ψιλά , βασικά ούτε εγώ το πήρα χαμπάρι με όλα τα τζουμ ταρατατζούμ, τι ωραίοι είστε οι Ελληνες, μου αρέσει Ελλήνικος φάγκιτος , μουσάκα , συρτάκι, σουβλάκι κλπ
ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι που έχει σχέση με την θράκη

Θέμα «θρησκευτικών ελευθεριών» στην Ελλάδα τέθηκε στη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την 25η Μαρτίου!​

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.609
Πόντοι
2.046
κάτι που πέρασε στα ψιλά , βασικά ούτε εγώ το πήρα χαμπάρι με όλα τα τζουμ ταρατατζούμ, τι ωραίοι είστε οι Ελληνες, μου αρέσει Ελλήνικος φάγκιτος , μουσάκα , συρτάκι, σουβλάκι κλπ
ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι που έχει σχέση με την θράκη

Θέμα «θρησκευτικών ελευθεριών» στην Ελλάδα τέθηκε στη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την 25η Μαρτίου!​

Δεν ταιριάζει με το όλο πλαίσιο εκτός αν μιλάει για την ελευθερία του να κάνει κάποιος πολιτικός ή διπλωμάτης το σταυρό του και να επικαλείται τα Θεία ομιλώντας μπροστά σε οικονομικούς διπλωματικούς και πολιτικούς παράγοντες!.. όπως έκανε αυτή!!!

Πέρα από την πλάκα,αν δεν της ξέφυγε κατά λάθος ή εκ παραδρομής-που δεν το νομίζω- μάλλον κάτι άλλο υπονοεί π.χ. σποντα για το διωγμό των χριστιανών στη Συρία ή ίσως και για την Αγιά Σοφιά τζαμί, ή γουατέβερ.

Δηλαδή γνωρίζοντας πως η Ελλάδα είναι η τελευταία χριστιανική αλλά και "ανεξίθρησκη"χώρα πρό των πυλών κι έναντι της ανελευθερίας που πρεσβεύει το ισλάμ(με βάση τον ισλαμικό νόμο το να αλλαξοπιστήσεις τιμωρείται με θάνατο) σου λέει πάρτε θέση για αυτά που γίνονται στη γειτονιά σας ή θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.

Μπορεί να φαίνεται τραβηγμένο και να κάνω λάθος, ωστόσο επί τη βάσει των ευρύτερων κινήσεων στην περιοχή μάλλον αυτό μου ταιριάζει σαν ερμηνεία.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.602
Πόντοι
18.546
Δεν ταιριάζει με το όλο πλαίσιο εκτός αν μιλάει για την ελευθερία του να κάνει κάποιος πολιτικός ή διπλωμάτης το σταυρό του και να επικαλείται τα Θεία ομιλώντας μπροστά σε οικονομικούς διπλωματικούς και πολιτικούς παράγοντες!.. όπως έκανε αυτή!!!

Πέρα από την πλάκα,αν δεν της ξέφυγε κατά λάθος ή εκ παραδρομής-που δεν το νομίζω- μάλλον κάτι άλλο υπονοεί π.χ. σποντα για το διωγμό των χριστιανών στη Συρία ή ίσως και για την Αγιά Σοφιά τζαμί, ή γουατέβερ.

όντως δεν κολλάει πουθενά για αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση , γιατί να μιλάει για την Συρία , στη Ελλάδα θα έρθει. :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom