bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
γεια σου δημοκρατη μου φιλο ισλαμιστη ...... βαλε και μπουργκα να νιωθεις πιο καλα και φορα και παντοφλες .....τις καλησπέρες μου Pseka Bruce![]()
γεια σου δημοκρατη μου φιλο ισλαμιστη ...... βαλε και μπουργκα να νιωθεις πιο καλα και φορα και παντοφλες .....τις καλησπέρες μου Pseka Bruce![]()
ασυναρτησίεςγεια σου δημοκρατη μου φιλο ισλαμιστη ...... βαλε και μπουργκα να νιωθεις πιο καλα και φορα και παντοφλες .....
οκ τελειωσε τα 10 λεπτα μιλωντας με εναν φελλο .... πηγαινε για υπνο τωραασυναρτησίεςέχεις μπλέξει τα μπούτια σου πάλι
![]()
τι εγινε ρε π@υστη μου ειδικα στο συτερο βιντεο σκιχτηκα τι μπεταντζηδες ειναι αυτοιαντιπροσωπευτικό δείγμα deepstate-χουντοναζιβρυξελλιωτών παλουκαριών
στο 1ο βίντεο οι στυλ ΚουλοΣκερτσοΠατελοΚαιρίδη σοφιστικέ κοκέτες κοπέλες ,ντυμένες σικ , με τριμαρισμένο μουνάκι στην μπουγελόφατσα
στο 2ο βίντεο οι στυλ ΚασσελοΣυριζούλες ατημέλητες,ολίγον λιγδιασμένες γεροντομπεμπέκες αλλά γκαβλιάρες ερωτεύσιμες και μοιραίες![]()
αντιπροσωπευτικό δείγμα deepstate-χουντοναζιβρυξελλιωτών παλουκαριών
στο 1ο βίντεο οι στυλ ΚουλοΣκερτσοΠατελοΚαιρίδη σοφιστικέ κοκέτες κοπέλες ,ντυμένες σικ , με τριμαρισμένο μουνάκι στην μπουγελόφατσα
στο 2ο βίντεο οι στυλ ΚασσελοΣυριζούλες ατημέλητες,ολίγον λιγδιασμένες γεροντομπεμπέκες αλλά γκαβλιάρες ερωτεύσιμες και μοιραίες![]()
Αφού ξέρουν με τι μαλάκες λοάτκηδες τραβελοπαιδόφιλους έχουν να κάνουν, γιατί όχι;;; Δεν είμαστε ένα έθνος, ΠΟΤΕ δεν ήθελαν οι μεγάλοι να ενωθούμε ουσιαστικά περισσότερο(Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία όταν ήταν μέσα, κ.,λ.π.) . Αφού δεν είμαστε ενωμένοι, όπως και ενωμένα ΔΕΝ είναι όλα τα υπόλοιπα κράτη της Γης εναντίον τους, μας γαμούν έναν έναν, διαίρει και βασίλευε...![]()
Κομισιόν: Θορυβημένη η Ουάσινγκτον από το ReArm Europe - «Μην αποκλείσετε τις αμερικανικές εταιρείες από τα εξοπλιστικά»
Πηγές ξεκαθάρισαν στο Reuters πως οι ΗΠΑ κάλεσαν τους Ευρωπαίους συμμάχους της να συνεχίσουν να αγοράζουν αμερικανικά οπλικά συστήματα - Ο Ρούμπιο θα θέσει το θέμα στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟwww.protothema.gr
Δεν παίζονται οι τύποι Αμερικλανει! Πρωτα βάζουν δασμούς στην Ευρώπη και μετα ζητανε να μην αποκλειστούν απο τα εξοπλιστικά προγράμματα![]()
Εδώ απειλεί να καταργήσει το σύνταγμα των ΗΠΑ. Είπε ότι πιθανότατα θα χρειαστεί και 3η θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του και ότι "υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό"Αυτοκράτορας Δονάλδος ομιλεί για δασμούς και σχέδια... Ούρσουλα φόρα το στραπόν και γάμα τον Μακρόν.
Δεν θα πάει καλά για κανέναν η θητεία του τρελού, ούτε για του Αμερικάνους φυσικά.![]()
Δασμοί-σοκ από τον Τραμπ: 20% σε όλα τα προϊόντα από την ΕΕ, 34% από την Κίνα, 24% από την Ιαπωνία - 25% σε όλα τα εισαγόμενα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ
Δείτε βίντεο - 24 χώρες και η Ευρωπαϊκή Ένωση στη λίστα με τους «ανταποδοτικούς δασμούς» του Τραμπ - Αν θέλετε μηδενικό δασμό φτιάξτε τα προϊόντα σας στις ΗΠΑ, το μήνυμα προς όλουςwww.protothema.gr