TheStranger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Ενα γραφειο DOGE χρειαζομαστε και εδω, να δουμε πως τα τρωνε τοσα χρονια ολα τα λαμογια
Η Ιβανκα είναι. Μπροστά της ακριβώς είναι ο άντρας της. Είναι αυτός που εμπνεύστηκε το σχέδιο Τραμπ για τη Μ. Ανατολή επί της προηγούμενης θητείας του.Δεν. Νομίζω
η Ιβάνκα είναι από την πρώτη του γυναίκα από ό,τι είδαΗ Ιβανκα είναι. Μπροστά της ακριβώς είναι ο άντρας της. Είναι αυτός που εμπνεύστηκε το σχέδιο Τραμπ για τη Μ. Ανατολή επί της προηγούμενης θητείας του.
Και τώρα το έπιασε από κει που το άφησαν.
Οι συμφωνίες του Αβραάμ είναι δικό του έργο. Γι αυτό προτάθηκε ο Κούσνερ για Νόμπελ Ειρήνης.@resp ,
ο άντρας της είναι εβραίος , έτσι αιτιολογείται το σχέδιο για Μ.Ανατολή
ναί συμφωνώ με επιφυλάξειςΕκεί είναι και το μόνο πιθανό μεγάλο λάθος του Τραμπακουλα
Δεν εννοώ με την χαμαςναί συμφωνώ με επιφυλάξεις
Διότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν εβραίοι με παλαιστίνιους ούτε μία στο τρισεκατομμύριο
μετά από την φρικιαστική εκδίκηση των εβραίων
Οπότε ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουν τα τσανάκια τους
Ναι αλλά δεν παίρνεις γηγια πες 2-3 επαρχιακές πόλεις
ρίσκο γιατί ? γη κ χρυσός δεν χάνουν ποτέ,
ειδικά για χρυσό είχα αναφέρει εδώ μέσα πριν μήνες, από τότε ως σήμερα η τιμούλα στα ύψη
α μη λες τέτοια ...Δεν εννοώ με την χαμας
Εννοώ εμπλοκή με το Ιράν
τους έχει πάει το σκ@τό στη κάλτσαΝΔκράτες ο,τι καλύτερο...
«Μήπως η πολιτική Τραμπ δεν είναι απειλή αλλά η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης;» αναρωτιέται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του
![]()
«Μήπως η πολιτική Τραμπ δεν είναι απειλή αλλά η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης;» αναρωτιέται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του
Στα μάτια του Αμερικανού προέδρου όσο και του προέδρου Πούτιν, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια Ένωση πλουσίων αλλά εντελώς αδύναμων Εθνών, γράφει ο υπουργός Υγείαςwww.protothema.gr
για Γεωργία που ψάχτηκα είναι φτηνά, πολύ φτηνάΝαι αλλά δεν παίρνεις γη
Παίρνεις διαμέρισμα δεν είναι το ίδιο
Εχω σώσει πρώην μέλος που την έχει πατήσει με προπαγάνδα ντέβουσκες να Παρει διαμέρισμα στην Ουκρανία πριν το πόλεμο σε ακριβή τιμή
Αστάθεια είναι παντού πιθανή
Απλά αν πας σε άλλη πόλη πχ Καζάν Σαμαρα είναι υπολογίζω ότι θαναι μισές τιμές
Δεν μπορώ ναχω άποψη γιατί δεν έχω επαφή με τις αγορές αυτές
Τα συμπεραίνω από Ουκρανία που έχω άποψη αναλογικά