Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (12 μέλη και 19 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.308
Πόντοι
7.046
3 woke πιόνια (το ένα κουνιστός πράκτορας της Μέρκελ,) τρώνε λάσπη από τον αγέρωχο, ατάραχο, στα-αρχίδια-μου-σας-έχω-γραμμένους, Αθανάσιο.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.044
Πόντοι
456
Είστε τόσο τραγικοί που δεν βλέπετε το παιχνίδι τραμπ-πούτιν-ερντογαν για κατάλυση της έννοιας της δημοκρατίας? Για μοίρασμα περιοχών?
Γουστάρετε πούτιν και μογγόλο να σας κάνουν παιχνιδι??
Τόσο τραγικοί?

Εντάξει οι μαλάκες ευρωπαίοι ηγέτες (του κώλου ηγέτες) το είχαν πάει στο άλλο άκρο με τις παπαριές τους, αλλά αυτό που πσει να συμβεί τώρα είναι τρις χειρότερο.

Έρχονται ομορφιές...
Καλως τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
Ρε βλητο, ο Trump πεταξε την Τουρκια απο το προγραμμα του F35, καιτοι οι Τουρκοι ειχαν προπληρωσει για την αναπτυξη του προγραμματος

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.044
Πόντοι
456
Σε καταννοώ, γνωστες οι "δημοκρατικές" απόψεις σου κι η αγάπη σε δικτατορες τυπου πούτιν που υποστηρίζουν με χίλιους τρόπους ότι ακροδεξιο κυκλοφορεί στην ευρώπη...
Ο Πουτιν εκανε εκλογες
Καποιοι κλοουν δεν κανουν εκλογες αν και η θητεια τους εχει ληξει εδω και κανα χρονο
Συρε και γαμησου και φερε την εισπραξη

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.075
Πόντοι
3.446
Καλως τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
Ρε βλητο, ο Trump πεταξε την Τουρκια απο το προγραμμα του F35, καιτοι οι Τουρκοι ειχαν προπληρωσει για την αναπτυξη του προγραμματος
Τραβα γαμήσου ρε μαλάκα.
Τα ίδια και τα ίδια, σου εξήγησα την αλλη φορα, δεν τα πιάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Πουτιν εκανε εκλογες
Καποιοι κλοουν δεν κανουν εκλογες αν και η θητεια τους εχει ληξει εδω και κανα χρονο
Συρε και γαμησου και φερε την εισπραξη
Είσαι εντελώς γελοίος...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.044
Πόντοι
456
Τραβα γαμήσου ρε μαλάκα.
Τα ίδια και τα ίδια, σου εξήγησα την αλλη φορα, δεν τα πιάνεις

Είσαι εντελώς γελοίος...
τι εξηγησες ρε μογγολο, οτι ο Τραμπ ηταν ''αναγκασμενος'' να υπογραψει το σουταρισμα της τουρκιας απο το f35?
ξερεις πολλες υποχρεωτικες υπογραφες νταβατζακο της πλακας?
καθολου παραξενο που ο μονος που σου κανει λαικ ειναι το αλβανο νταβατζακο

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.996
Πόντοι
1.756
"Παμε γερα ρε Ουκρανια και θα σας βαλουμε στο ΝΑΤΟ..."

προσφατη δηλωση...
"Ποτε δεν συμφωνησαμε με την Ουκρανια οτι θα γινει μελος του ΝΑΤΟ..."

η κωλοτουμπα
της κωλοτουμπας
την κωλοτουμπα
Ω κωλοτουμπα....

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.075
Πόντοι
3.446
τι εξηγησες ρε μογγολο, οτι ο Τραμπ ηταν ''αναγκασμενος'' να υπογραψει το σουταρισμα της τουρκιας απο το f35?
ξερεις πολλες υποχρεωτικες υπογραφες νταβατζακο της πλακας?
καθολου παραξενο που ο μονος που σου κανει λαικ ειναι το αλβανο νταβατζακο
Νταβατζάκος είσαι καραγκιόζη.
Κσι σταμάτα να επαναλαμβάνεις τις ίδιες μαλακίες. Σου έχω απαντήσει πιο πίσω, δε θα ασχολούμαι όλη μέρα με έναν χρυσαυγίτη...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.044
Πόντοι
456
Νταβατζάκος είσαι καραγκιόζη.
Κσι σταμάτα να επαναλαμβάνεις τις ίδιες μαλακίες. Σου έχω απαντήσει πιο πίσω, δε θα ασχολούμαι όλη μέρα με έναν χρυσαυγίτη...
Βρες μωρη γαμημενη νταβατζοπουστρα ενα ποστ μου που να εξυμνω πουτανα

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.502
Πόντοι
1.106
Αμα μας την πεσει ο Τούρκος αποκλειστικα υπευθυνος είναι ο μητσοτακης που άδειασε τις αποθηκες πυρομαχικων.
Οι κρυφές δαπάνες εχουν πιασει ταβάνι στο ΓΕΕΘΑ, δεν αναρτωνται πουθενα γιατί βαφτιζονται απορρητες. Με κατατμησεις δαπανων ψωνίζουν οτι θελουν μεσω απ ευθείας αναθεσεων. Πρωτοφανής σήψη, διαφθορά και μπαζωμα παντου
Μετα απο 12 χρονια παραλάβαμε σύγχρονες τορπίλες. Τα "stealth" υποβρύχια μέχρι χτες ηταν ασφαίρα. Αύτη ειναι η πραγματικότητα και σε οποιον αρεσει

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.075
Πόντοι
3.446
Βρες μωρη γαμημενη νταβατζοπουστρα ενα ποστ μου που να εξυμνω πουτανα
Μωρή χαμούρα όσα λες φτανουν

Αμα μας την πεσει ο Τούρκος αποκλειστικα υπευθυνος είναι ο μητσοτακης που άδειασε τις αποθηκες πυρομαχικων.
Οι κρυφές δαπάνες εχουν πιασει ταβάνι στο ΓΕΕΘΑ, δεν αναρτωνται πουθενα γιατί βαφτιζονται απορρητες. Με κατατμησεις δαπανων ψωνίζουν οτι θελουν μεσω απ ευθείας αναθεσεων.
Μετα απο 12 χρονια παραλάβαμε σύγχρονες τορπίλες. Τα "stealth" υποβρύχια μέχρι χτες ηταν ασφαίρα. Αύτη ειναι η πραγματικότητα και σε οποιον αρεσει
Από μαλακίες είστε γεμάτοι όλα τα φασιστακια βλέπω

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.502
Πόντοι
1.106
Μωρή χαμούρα όσα λες φτανουν

Από μαλακίες είστε γεμάτοι όλα τα φασιστακια βλέπω
Πολλα νεύρα εχεις σημερα
Ο μπαμπας σας θα σας μαλωσει
cf2b0e30-AP25024539694919.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.897
Πόντοι
3.556

Ο Τραμπ λέει πως δεν θα απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ​

Δεν θέλω να το κάνω αυτό», είπε ο Τραμπ στη New York Post. «Θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια :2funny::2funny::2funny:
Οι κακές φήμες λένε ότι ο Χάρι ξετυλίγει τις καποτες των μαύρων γαμιαδων της γυναίκας τους , όταν δεν τον στραποναρει η ίδια

ΥΓ1: είμαστε στη σωστή μεριά της ιστορίας τώρα ;
ΥΓ2:οι ευρωπαίοι πολιτικοί είναι ότι χειρότερο από άποψη νοημοσύνης (η προδοτικό). Η Ευρώπη έχασε δις (για να μη πω τρις) από το 2008 και την κρίση και μετά. Μας έχουν φάει οι Κινέζοι , οι γιάνκηδες, και δε μπορούμε να προστατεύσουμε καν τα πολύτιμα μέταλλα που είναι σε ευρωπαϊκο έδαφος (Γροιλανδία/Ουκρανια).

Αντί αυτού έχουμε πληρώσει (και έχω γνωρίσει προσωπικά ο ίδιος) γραφειοκράτες των οργάνων της ΕΕ που παίρνουν πενήντα μέρες διακοπές τον χρόνο (δεν είναι υπερβολή) και ασχολούνται με την προώθηση τραβελιων σε σχολεία , σε μόνιμες θέσεις,με μισθό 7 χιλιάρικα νετα.

κάποιοι που χαίρεστε για Ντόναλντ , καταλαβαίνω την ικανοποίηση σας (και εγώ χαίρομαι που βγήκε ) αλλα το πουτσιλικι που θα φάμε από την ευρωπαϊκή παρακμή δε έχει όριο. Πάρτε δάνεια σε σταθερό επιτόκιο έρχεται πληθωρισμός εκτός Ορίων

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.229
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom