Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.308
- Πόντοι
- 7.046
3 woke πιόνια (το ένα κουνιστός πράκτορας της Μέρκελ,) τρώνε λάσπη από τον αγέρωχο, ατάραχο, στα-αρχίδια-μου-σας-έχω-γραμμένους, Αθανάσιο.
Καλως τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΕίστε τόσο τραγικοί που δεν βλέπετε το παιχνίδι τραμπ-πούτιν-ερντογαν για κατάλυση της έννοιας της δημοκρατίας? Για μοίρασμα περιοχών?
Γουστάρετε πούτιν και μογγόλο να σας κάνουν παιχνιδι??
Τόσο τραγικοί?
Εντάξει οι μαλάκες ευρωπαίοι ηγέτες (του κώλου ηγέτες) το είχαν πάει στο άλλο άκρο με τις παπαριές τους, αλλά αυτό που πσει να συμβεί τώρα είναι τρις χειρότερο.
Έρχονται ομορφιές...
Ο Πουτιν εκανε εκλογεςΣε καταννοώ, γνωστες οι "δημοκρατικές" απόψεις σου κι η αγάπη σε δικτατορες τυπου πούτιν που υποστηρίζουν με χίλιους τρόπους ότι ακροδεξιο κυκλοφορεί στην ευρώπη...
Τραβα γαμήσου ρε μαλάκα.Καλως τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
Ρε βλητο, ο Trump πεταξε την Τουρκια απο το προγραμμα του F35, καιτοι οι Τουρκοι ειχαν προπληρωσει για την αναπτυξη του προγραμματος
Είσαι εντελώς γελοίος...Ο Πουτιν εκανε εκλογες
Καποιοι κλοουν δεν κανουν εκλογες αν και η θητεια τους εχει ληξει εδω και κανα χρονο
Συρε και γαμησου και φερε την εισπραξη
τι εξηγησες ρε μογγολο, οτι ο Τραμπ ηταν ''αναγκασμενος'' να υπογραψει το σουταρισμα της τουρκιας απο το f35?Τραβα γαμήσου ρε μαλάκα.
Τα ίδια και τα ίδια, σου εξήγησα την αλλη φορα, δεν τα πιάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι εντελώς γελοίος...
Νταβατζάκος είσαι καραγκιόζη.τι εξηγησες ρε μογγολο, οτι ο Τραμπ ηταν ''αναγκασμενος'' να υπογραψει το σουταρισμα της τουρκιας απο το f35?
ξερεις πολλες υποχρεωτικες υπογραφες νταβατζακο της πλακας?
καθολου παραξενο που ο μονος που σου κανει λαικ ειναι το αλβανο νταβατζακο
Βρες μωρη γαμημενη νταβατζοπουστρα ενα ποστ μου που να εξυμνω πουταναΝταβατζάκος είσαι καραγκιόζη.
Κσι σταμάτα να επαναλαμβάνεις τις ίδιες μαλακίες. Σου έχω απαντήσει πιο πίσω, δε θα ασχολούμαι όλη μέρα με έναν χρυσαυγίτη...
Μωρή χαμούρα όσα λες φτανουνΒρες μωρη γαμημενη νταβατζοπουστρα ενα ποστ μου που να εξυμνω πουτανα
Από μαλακίες είστε γεμάτοι όλα τα φασιστακια βλέπωΑμα μας την πεσει ο Τούρκος αποκλειστικα υπευθυνος είναι ο μητσοτακης που άδειασε τις αποθηκες πυρομαχικων.
Οι κρυφές δαπάνες εχουν πιασει ταβάνι στο ΓΕΕΘΑ, δεν αναρτωνται πουθενα γιατί βαφτιζονται απορρητες. Με κατατμησεις δαπανων ψωνίζουν οτι θελουν μεσω απ ευθείας αναθεσεων.
Μετα απο 12 χρονια παραλάβαμε σύγχρονες τορπίλες. Τα "stealth" υποβρύχια μέχρι χτες ηταν ασφαίρα. Αύτη ειναι η πραγματικότητα και σε οποιον αρεσει![]()
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Ιδού το πάρτι με τα «απόρρητα κονδύλια»
www.datajournalists.co.uk
Πολλα νεύρα εχεις σημεραΜωρή χαμούρα όσα λες φτανουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από μαλακίες είστε γεμάτοι όλα τα φασιστακια βλέπω
Οι κακές φήμες λένε ότι ο Χάρι ξετυλίγει τις καποτες των μαύρων γαμιαδων της γυναίκας τους , όταν δεν τον στραποναρει η ίδιαΟ Τραμπ λέει πως δεν θα απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ
Δεν θέλω να το κάνω αυτό», είπε ο Τραμπ στη New York Post. «Θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια![]()
Καιριδης έχει σχέση με τον Μπαρόκ. Λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει...Σκέψου σκηνικό
Ζαχαροβα VS Ουρσουλα και γυναικα Μακρόν
Λαβροβ νs Γεραπετρίτη και Καιριδη
Φίλε Τζονυ τι γνώμη έχεις για ομιλία Βανς σήμερα?Χιούμορ ανάλογο του εγκεφάλου σου...